• Pacho
    8.7k
    Dobra je Hoka. Najbolje je naci specijalizirani ducan u kojem ti pogledaju stopala pa na temelju toga preporuce modele.
  • prefontaine
    4.6k
    Imaš u Running Gateu uređaj za skeniranje stopala, gdje ti odmah izbaci i najoptimalnije modele. Probaš ih, i koji ti najviše paše uzmeš. Inače, Hoka, Saucony, Asics, Mizuno, New Balance, Nike, Adidas... Svi oni imaju po nekoliko (desetina) modela, pa izbor ovisi i o konstituciji, podlozi po kojoj ćeš trčati, uvjetima po kojima ćeš trčati...
  • Agramc
    76
    Jer trenira netko crossfit? Ako da, gdje? Zanimaju me iskustva
  • mali M
    8.7k
    Jer trenira netko crossfit? Ako da, gdje? Zanimaju me iskustvaAgramc

EliteFit. ja bi rekao "zdravija" verzija crossfita.. nemamo kopanje za bljuvanje i nije poželjno past u nesvjest. više se radi o samom pokretu, stabilnosti i jačanju nego o natjecateljskom djelu, ali imaš temu baš za to.
  • ZGV
    3.7k
    Elite fit u Retkovcu mislis?
  • Papastrumf
    19.7k
    Također trenerirao u Elite fitu jedno 7-8 godina. Bio sam cak i na par natjecanja. Nikad nisam bio spremniji nego u tom razdoblju, ali takodjer i cesto ozlijeđen.
  • Stihl
    3.1k
    Te ozljede i jesu problem u tom crossfitu, ja sam definitivno zagovaratelj treninga gdje radis kontrolirane pokrete, gdje je mogucnost ozljede puno manja. Za jednog čovjeka koji se bavi sportom zbog zdravlja, te da bi ostao funkcinalan i u nekoj formi, nema potrebe radit crossfit, samo se polomis bezveze. To je moje misljenje, naravno svako ima na izbor kaj želi trenkat i kojim načinom sportske rekreacije se želi bavit.
  • mali M
    8.7k
    Također trenerirao u Elite fitu jedno 7-8 godina. Bio sam cak i na par natjecanja. Nikad nisam bio spremniji nego u tom razdoblju, ali takodjer i cesto ozlijeđen.Papastrumf

Opa pa ti si neki pripremljeni mladić! :lol:
    Sad više nema tamo previše tog natjecateljskog trenkanja... To si bio u vrijeme Ćuka i Ahme?

Za jednog čovjeka koji se bavi sportom zbog zdravlja, te da bi ostao funkcinalan i u nekoj formi, nema potrebe radit crossfit, samo se polomis bezvezeStihl

slažem se, zato baš i savjetujem EliteFit jer je velik dio usmjeren na zdravlje i funkcionalnost. Ne na napucavanje mišićima i natjecanje
  • Agramc
    76
    Jel netko trenirao u crossfit superbia ili u crossfit Zagreb?
  • NKDZ86
    6k
    Jel netko trenirao u crossfit superbiaAgramc

ja pročitao serbia, pa gledam kaj :rofl:
  • Agramc
    76
    da i ja kad sam prvi put procito :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.