• mlinchica
    4.1k
    Napisala sam u tom uvodu, iz kojeg mi izvlačite jednu rečenicu, da sam bila nekada među tim ljudima i da se svašta mijenja i mijenjalo ali neke stvari iz njihovog kuta nikada: a to je da uvijek postoje neka pravila koja se trebaju poštovati i da se odluke ne propituju ako nisi dio grupe. Naglasili su da je interna odluka, neka ju interno i propitkuju.
    Nisam se direktno obratila nikom na forumu jer bih u tom slučaju nekog tagirala.
    Forum je otvoren za sva mišljenja koja dozvoljavate pa onda valjda i za moje.

Iz cijelog posta, u kojem sam se jasno referirala kaj želim u njemu naglasiti, izvukli ste, ti i don, jednu rečenicu i shvatili ju kao nekakav valjda napad na pravo razmjenjivanja mišljenja na forumu. Apsolutno krivo.

Mislim da se iz mog upisa može iščitati da mi se nije svidjela tišina ali sam pristupila tome ne optužujući nikoga nego potencirajući potrebu za aktivnim sudjelovanjem navijačke skupine za vrijeme utakmice.
    Zašto? Zato kaj ne znam razlog nego čujem samo nagađanja. Zato kaj imaju neke svoje razloge zbog čega ne žele javno to reći i ja ću to poštovati.

I da, po meni se ne može usporediti potreba za propitkivanjem pravila i odluke neke navijačke skupine čiji nisi član, s upravom kluba i trenerom kluba čiji si član.
    Isto kao kaj smatram da bilo tko, tko nije član kluba, ne treba propitkivati odluke kluba.
    Razmjenjivati mišljenja, komentirati ima pravo svatko i propitkivanja će uvijek biti. Dala sam samo svoje mišljenje.
    A ispada da nisam normalna, jbg :joke:

Zato molim da forumaši ne rade posao moderature i administrature i sami određuju kaj se smije ili ne smije pisati.vjeko1701

Okej, ovo nema veze s mojim namjerama.

Ekipa, nije mi bila namjera ikome govoriti kaj smijete pisati, a pogotovo se petljati u rad moderature i administrature.
  • Pacho
    8.5k
    Poprilicno su osjetljivi ultrasi. Nakon prakticki svake utakmice se raspali po prdonjama sa zapada, po ljudima koji iz nekog razloga nisu dosli na utakmicu, itd. Uostalom, komentiraju se sve ostale navijacke grupe od Talibana 1950 pa nadalje, a s njima pogotovo nemamo nikakve veze. Postoji i tema Tribina na kojoj se raspravlja kako se neki random Poljaci medusobno izdaju i pomiruju poput kecera.

Ali se iz nekog razloga ljudi ne bi smjeli zapitati zasto se nesto odvija na stadionu Dinama.
  • doubletrouble
    1.8k
    Nakon prakticki svake utakmice se raspali po prdonjama sa zapadaPacho

To se grupa službeno oglasila i komentirala zapad ili kaj?
  • Pacho
    8.5k

A tko ovdje sluzbeno komentira grupu i u cije tocno ime osim u svoje forumasko?

Nikome nisu duzni dati objasnjenje ako ne zele, ali cemu guzobolja ako ljudi to komentiraju? Ovdje bude upisa o tome sto je neki krkan sa zapada vikao Kuletu, a sad se neki cude sto se komentira to sto navijacka tribina nije navijala.
  • jedan u nizu
    15.8k
    Interna stvar grupe je interna, slazem se s tim.
    Ne moraju svi znati razloge jucerasnje tisine, i to je ok.

Samo mislim da se to moglo iskomunicirati prije tekme, poruka na telegramu, wa ili negdje. Nesto tipa: ''odlukom vodstva grupe, odlucilo se da grupa danas ne sudjeluje u navijanju na utakmici''.
    Tocka.

Jucer je bila sablasna tisina, gora nego na nekim reprezentativnim utakmicama. Svi su postivali grupu i vjerujem da je 90% ljudi mislilo da se to odnosi na termine odigravanja utakmica. Vecina navijaca ionako podrzava sjever i grupu, i tako je bilo jucer.
    Ali da se recimo to iskomunicirali ranije, mislim da nebi bila tako sablasna tisina. Da bi bio barem neki zamor na tribini, neko cavrljanje, pljeskanje, zvizdanje, pokusaju navijanja, nesto. Kao da se ''oduzelo pravo'' ostalima na ikakvo navijanje. Bila bi mozda atmosfera kao na engleskim stadionima, pa i na utakmicama poput Gorica- Lokomotiva bude bolja atmosfera nego jucer.
    Ta sutnja je imala preveliki odjek na terenu, medu igracima i medu svima. I sada ce se samo vise propitkivati razlozi i posljedice toga.
  • NKDZ86
    6k
    Ljudi, jedan dobronamjeran životni savjet: samo se nemojte uzdizat iznad drugih. Ko visoko leti, nisko pada. To je istina.

Svi smo mi navijači dinama, a to kaj neko odluči uložiti svoje vrijeme u rad i pomoć grupi bbb, to je njegova stvar, ne znači da je veći navijač od drugih navijača dinama. Ne, on je dio bbb i trebao bi poštivati 3.5k ljudi koji nisu članovi grupe bbb, a dolaze redovito na sjever, kupuju stvari grupe i poštuju odluke grupe. Ako 95 posto ljudi na sjeveru poštuje odluke grupe i dolazi na sjever navijat, tako bi i vodstvo grupe bbb sa tog istog sjevera, trebalo poštivati braću i sestre sa te iste tribine.
  • Papastrumf
    19.7k

Jedno je komentirati, a drugo je nazivati nesto sramotnim, losim ili sto vec, a da nemas nikakve informacije. Ljudi koji dodju jednom tjedno ili jednom u dva tjedna na utakmicu si uzimaju za pravo prozivati ljude koji zive tu tribinu 24/7.
    Da, mozda je glupo da zbog nekoliko stotina ljudi “ispasta” cijela tribina, ali ocito je postojao razlog za to.
  • Noel
    16.5k
    Jedna od objava grupe uoči početka ove sezone je bila da se očekuje da sjeverna tribina ove godine napravi korak dalje. Kaj se dogodilo u ovih tri mjeseca sa svojom eskalacijom prije jučerašnje utakmice sigurno se neće raspravljat po forumu koji nema veze sa grupom. Ne razumijem zašto očekujete da će se netko ovdje očitovat o tome. Suludo i nerealno.

Nada postoji da je jučerašnja odluka bila kamen temeljac za prije spomenuti korak dalje sjeverne tribine.
  • don
    16.4k
    si uzimaju za pravo prozivati ljudePapastrumf

kako se samo usuđuju..

Jedno je komentirati, a drugo je nazivati nesto sramotnim, losim ili sto vec, a da nemas nikakve informacijePapastrumf

očito imaju. A i nebitno, koji god da je razlog, ako nije nedaj Bože nešto zbog čega je normalno da nema navijanja (a prema svemu sudeći nije) postoji li bilo šta važnije od podrške igračima, klubu koji je konačno tvoj, naš? Ne, ne postoji, s toga je sramota.
    okej, interna stvar grupe, ali onda odradi navijanje i riješi to nakon iste a ne da ide na vašu štetu, štetu igrača pa i reputacije kluba, a ovako si samo dao povoda za teorije i zavjere među kojem su i istine.

baš bi volio vidit komentare da se ovo desilo malo južnije.
  • Dinamosaur
    2.7k
    baš bi volio vidit komentare da se ovo desilo malo južnije.don

Buahaaahahaa, al si ga zakucao sebi u glavu
  • Zagreb1992
    2.7k
    Ako imate neke interne probleme ili tako nešto jel ih pišete po forumu ili govorite u javnosti ? Naravno da ne ..Totalno je glupo više pisati o tome zakaj se nije navijalo i ostalo ..Isto tako neće ljudi iz vrha grupe sigurno iznositi stvari na forumu koji je javan i svi čitaju
  • don
    16.4k
    di? triba li doslovnu rečenicu napisat da se to odnosi na torcidu iz splita koja je južnije od Zagreba? :sweat:
  • Dinamosaur
    2.7k
    ne pravi se grbav. Sve je jasno kaj si napisao
  • don
    16.4k
    Sve je jasno kaj si napisaoDinamosaur

onda nemoj pametovat
bold
italic
underline
strike
code