• Fan
    1.6k

Sve štima, i slažem se s Boysima, no uzmi u obzir da je ovdje na forumu dosta jakih profila branilo odluku da nema apsolutno nikakve veze što se igra 1.11. i što je blagdan pa donekle i razumijem zbunjenost svih (i mene) neuključenih u rad Boysa.
  • Papastrumf
    19.7k
    Napisano vam je vec. Termini odigravanja utakmice nemaju nikakve veze s danasnjim “bojkotom”. To je interna stvar grupe.
  • Mihael2305
    563

Oke, ako ko zna koju informaciju od tih jačih profila nek napiše što se desilo.

Ja koj sam uz ogradu i s njima, iz ovakvih info saznajem da je zbog tog, sam mi nije jasno sta nije od nule kohorta pjevala, ustvari navijala, ustvari podjeb**** s onim j*** te dinamo., jel to zbog krpe koja je kasnila na tu tekmu il sta
  • Ritam Ulice
    2.1k
    Prica se da nije vezano uz sve svete. O cem se radi, pitanje je
  • Mihael2305
    563
    Sve će se saznati kroz koji dan... to jedino znam
  • Paggini
    73.3k
    Aj ne pišite nagađanja i gluparije na javnom forumu
  • NitkoBitan
    32.3k
    i jebeni je razlog da zbog rasporeda na 1.11. se danas nije navijalo.Mihael2305

Sve će se saznati kroz koji dan... to jedino znamMihael2305

Znas da nista ne znas haha
  • Mihael2305
    563
    Aj ne pišite nagađanja i gluparije na javnom forumuPaggini

Sad se reagira nakon 10 stranica nakon što se upozoravalo?
  • Fan
    1.6k
    Bezveze tekma s nase strane, ali Osijek nije nijednu priliku, pa ni situaciju stvorio pa me bar to veseli.Paggini

U prvom pol oko 20. min imali zicera nad zicerima i čudo da nisu zabili gol, kad su dvojica promašila loptu u gol šansi + zabili gol.
    Jasno, premalo da bi zaslužili čak i remi, ali sad baš da nijednu priliku nisu imali, nije istina.
  • Purgeri
    1.2k
    Ajde se ti isto malo ostavi tipkovnice. Glumatao si da znaš pravi razlog, dramatizirao da ti se ljudi prestanu javljat privatno, pisao da je "zbog jebene utakmice na 1.11.". Ne znaš ništa i samo prestani
  • M94
    2.1k
    Nazalost ili na nesrecu... ili na radost... kako se uzme...
    Kovacevic nece bit dugotrajno rjesenje na klupi Dinama.

Purgerski pozdrav.
  • Salva
    2.9k
    Da, sigurno će se grupa oglasiti zašto se nije navijalo danas. :lol:

Kako je Papa napisao, razlog je unutar grupe i vezan je za nju, ništa bitno ljudima van nje.

E sad, jel to ispravno ili ne u kontekstu da se ekipi ne pruži podrška, svakom na razmišljanje (ali ne i pametovanje po forumu).
  • Paggini
    73.3k
    Sad se reagira nakon 10 stranica nakon što se upozoravaloMihael2305

Tek sad citam sta se pise, za razliku od tebe velikog boysa koji udaraš zonu sa sjevera

prvom pol oko 20. min imali zicera nad zicerima i čudo da nisu zabili gol, kad su dvojica promašila loptu u gol šansi + zabili gol.Fan

A nezz burazeru, s tribine nije izgledalo toliko dramatično. Povlačim argument, ali poanta je ista. Odigrali smo nista, ali Osijek je stvarno izgledao uškopljeno
  • Mihael2305
    563
    Ajde se ti malo ostavi tipkovnice. Glumatao si da znaš pravi razlogPurgeri

Retoričko pitanje za sve prisutne, u miru i duhu, dok su neki argumentimali tu situaciju s nečijom smrti je sigurno bližnja moja pretpostavka od kojih su došli od osoba koji su s tribine.

Odjavljujem se s ove stvari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube