• Tongo Doumbia
    7k
    Pa mislio sam ili to ili je ta ozljeda razlog jer nije ušao u duel, doduše i Mckenna prilično daleko.
  • E46
    1.8k
    ne kazemo da je trebao to obraniti ali covjek svaki put se baci kad igrac upucuje sut, dok lopta dode do njega on je vec na travi maltene, pa jesi ti to vidio? Legitimno je postavit pitanja sto bi bilo kad bi bilo da se primjerice, bacio kad treba a ne kad ovaj upucuje sut.
  • Blueshadow86
    4.3k
    Jako loša utakmica s naše strane. Sreća pa je s druge strane bio Osijek koji trenutno ne zna i ne može ništa kazniti. S razlogom su predzadnji na tablici.
    Uknjiži 3 boda i ajmo još puno raditi.
  • Zagi
    12.5k
    Dominguez i Mckenna osciliraju samo ako je očekivanje da baš svaku utakmicu odigraju bez pogreške.
    Daj ajde, ne sjećam se kada smo imali tako čvrstu obranu.
  • Jokagrof
    8
    Tesko da ce sad nesto puno moc rotirat jer kad udju igraci s klupe da nam u zadnjih par tekmi igra stane..ak bude rotiro puno mogli bi jos vise bodova prosipat meni se cini jer djelovali smo zadnjih 25min skroz neorganizirano
  • Dudu 9
    874

Danas je imao asistenciju, dobru šansu za gol i još par dugih lopti koje naši napadači nisu znali iskoristiti.
    Defanzivno je većinu vremena od kako je došao besprijekoran.
    Može on još i više, ali i zasada daje puno.
  • tp1997
    2.1k
    Dva odvojena komentara, drugi je možda za nepopularna mišljenja pa neka ga se tamo prebaci ako moderatura smatra da tamo pripada:

1) Odigrali smo užasnu utakmicu. Nakon 2-0 praktički nismo ništa stvorili, a to je Kovačevićev Belupo mentalitet, čovjek iznenađen što milošću Božjom ima 2-0 u 15. minuti pa se u prvom poluvremenu zatvara utakmica. Zamjene bez ikakvog rezona, potrošiš petu zamjenu na Belju za Kulenovića, pozicija za poziciju eto tek tako da se nešto mijenja. Presing nam ne postoji, netko je napisao da smo igrali loš presing; to je kompliment u odnosu na ono što smo igrali, srednji blok protiv inferiorne momčadi koju imaš na konopcima. Kovačević potpuno pogubljen, kvaliteta ovog rostera i njegova širina su izvan onoga što on može voditi i kontrolirati, iako su europske utakmice (i meni među ostalima) kratkoročno zamazale oči po tom pitanju.

2) Ako je ovaj prosvjed grupe zaista bio zbog odigravanja utakmice na Sve svete, stvarno ne mogu reći da razumijem. Apsolutno je u redu da su nekome vjera, duhovnost i sve što Svi sveti znače prioritet, jednako tako nekima, kao i meni, koji radimo petkom poslijepodne pomicanje termina utakmice znači da možemo doći na stadion podržati momčad. Ideja da ekipa 90 minuta ostane bez podrške zbog toga mi je nerezonska; tko ima drugačiji poredak prioriteta neće doći i to je to.
  • kajjaznam
    261
    kaj je Villar odigrao odkad je došao. Onaj gol kaj je zabio (ne sjećam se protiv koga). Usporava igru, fizički slab. Istina ima vica u njegovoj igri, al to nije dosta
  • E46
    1.8k
    trener trenutno nema osjecaj za zamjene, ja ne znam koji su njemu kurac zgrijesili galesic, perez vinlof, vidovic.. Pa galesic ni minute jos ove sezone placen 3 milje, perez vinlof 2 milje valjda i ni minute, vidovic isto nije bio jeftin, prakticki 10 milja eura za ta 3 igraca a trunu na klupi, sta galesic bas ne moze igrat protiv nikog? Dam se kladit da nece igrat ni protiv Vukovara a što fali decku po cem je tolko los da covjek sa 36 godina koji ne zna dodat loptu igra ispred njega? Nitko ne postavlja ozbiljna pitanja, isto tako ne znam dal misic ima gole slika njegove pa da ga mora raubat svaku utakmicu 90 minuta ko da ce sve propast ak ovaj izade zadnjih 20 30 min.
  • Ritam Ulice
    2.1k
    Varela po meni previse oklijeva kod finisa, decko je nedvojbeno talent, treba mu vise minutaze da se razigra ali bojim se da to ne bude gledao jer je njegov ulazak prevelik rizik kod ovakvog pada kvalitete igre.

Stojkovic je brutalno pao u igri i to je vec zabrinjavajuce..

Izvukli smo 3 boda, a ja izvukao 3 normabela. Nisam siguran da bi to ovako trebalo izgledat. Idemo u Svedsku.
  • kajjaznam
    261
    Kovačević sve više pokazuje mentalitet trenera dark horse kluba. Dinamo nije taj klub, ni u EL, a bogami ni u SHNL
  • Ivanmtk
    1.6k
    Zadovoljan pobjedom, razočaran Stojkovićem
  • Ijayi Atiemwen
    4.3k
    Previse vas pita sta se desilo i slično, i jebeni je razlog da zbog rasporeda na 1.11. se danas nije navijalo.

Nez sta se tolko uskočili, pa koi bi kreten na sve svete igro i navijo
    Mihael2305

Ne razumijem samo zašto se onda danas nije navijalo, u subotu 18.10? Šta će se točno promjenit s tim, ako su se Dinamo i Rijeka međusobno dogovorili da se odigra na sve svete.

I doć će ljudi i na taj 1.11 i šta? Opet će se šutit svih 90? Pa nije navijanje grijeh…
  • Mihael2305
    561

Prosvjed,

Nema navijanja svejedno iako dodu
  • Riot
    2k
    Nista od navedenog ovdje nije razlog nenavijanja. Bilo bi pozeljno da se o tome vise ne pise jer odgovor necete dobit, prije svega jer se ne tice nikoga osim grupe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet