• Dubbbrava
    1.2k
    Totalno glup razlog i odluka da se ne navija radi tog što je premalo ljudi došlo na slaganje krpa na ogradu prije tekme.
    Kazna je odrađena i ajmo dalje ali po meni apsolutno nepotrebno.
  • Fan
    1.6k
    Ako neki hipotetski Filip može j.... mater igračima na zapadu, može i grupa ne navijat ako želi. Dal se slažem s tim, ne, al svako ima svoje pravo...
  • Purgeri
    1.2k
    Aha, ako kaže jutarnji onda je istina to, a ne ono što su vrlo relevantni ljudi ovdje napisali. Pa kakvih indijanaca ima ovdje, nestvarno
  • don
    16.4k
    da je bar zbog svisvetih, pravi razlog je poprilično retardiran i sramotan ako je istinit. Valjda Dinamo iznad svega? Ili?
  • tp1997
    2.1k
    Nista od navedenog ovdje nije razlog nenavijanja. Bilo bi pozeljno da se o tome vise ne pise jer odgovor necete dobit, prije svega jer se ne tice nikoga osim grupe.Riot

Ne mislim provocirati, stvarno good faith pitanje -kako je ovo u skladu sa idejom transparentnosti za koju se svi zalažemo i borimo godinama? Znam popriličan broj ljudi koji su bili na sjeveru i redovito pohode sjever, i očito ni sami nisu znali zašto ne smiju navijati. Ne tražim ni da se podijeli razlog, samo da se objasni zašto isti mora biti tajan.
  • Chempers
    897
    Kakvih bolesnika ima na ovom forumu pa to je strasno... Vodimo 2-0, nisu nam opalili po golu, imali smo uz to jos par dobrih akcijaDe Oliveira

Krv ti jebem, da i 7:0 vodimo, ekipa bi našla nešto za kenjanje. Dajte se ubijte svi skupa i dođite nekad na stadion umjesto da serete po zoniPaggini

Kako sad dišu veliki stručljaci nakon utakmice?

Za razliku od vas ima ljudi koji su u stanju prepoznati kad ne igramo dobro unatoč rezultatu.
  • Mihael2305
    561
    navijati. Ne tražim ni da se podijeli razlog, samo da se objasni zašto isti mora biti tajan.tp1997

I želim se svima ispričat za svoje 'nagađanje' koje sam čuo s ograde.
  • Paggini
    73.2k

Klaune, pobijedili smo, ne znam jel ti to netko rekao.

Na tvoju žalost, morat ćeš pričekati neki drugi kiks da istresaš svoja govna, iako vidim da te ni pobjeda ne ometa u tome
  • Bosskovitz
    19.3k

Kaže krivo. Ako su vam ljudi kojima se na Zoni vjeruje rekli da nije to, onda nije to. Ako želite novinaru koji nabada u mraku vjerovati više nego njima, to je na vama.
  • De Oliveira
    1.9k
    disemo kao zdravi ljudi
  • Ludovic IX
    10.1k
    meni su i ove druge negativnosti danas malo previše. Imaš 13000 ljudi i kazališnu atmosferu i onda očekivati da i igrači budu agresivniji. Pa i na njih to utječe.

Ako je protest bio svih navijača protiv hns-a, poštujem ali ispasta dinamo a ne hns
  • Ritam Ulice
    2.1k
    forum citaju svi, novinari, tovari, srbi i kojekakvi jazavci jer je javan. Danasnje nenavijanje je interna stvar grupe. Otvori 24 sata imas tamo traceva pa se zabavljaj
  • Thor
    1.1k
    frende, ne znam na koje indijance ili kauboje mislis. Ja sam samo prnio kaj je jutarnji napisao. Ne tvrdim i me znam nista o tome niti sam komentirao pa nema potrebe za spominjanjem indijanaca
  • ShanKu
    1.9k
    Kako bi mi tek izgledali ove sezone da nam je desetak igrača u reprezentacijama... :chin:
  • don
    16.4k
    jebiga, očito kad razočaraju igrači mora i sjever.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet