• Xpert1992
    56
    Sa 14 dana pauze i nakon poraza od lokosa ovo je najbolje kaj mi mozemo pruziti? Nema tu napadackog nogometa koji nam je obecavan, igras protiv ekipe koja je deveta, rezignirana od pocetka utakmice i ti uputis dva udarca u okvir u cijeloj utakmici? Sa Bennacerom, Misicem i Zajcom nemas veci broj dodavanja od Osijeka? Ja ne vidim nikakav napredak u igri od prosle utakmice. Fokusiramo se na tranzicije, build up nam je nepostojec. Ja ne znam, ali ne igramo dominantno i nadam se da hocemo. Super kaj smo dobili ali ovo nije dobro.
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Zajc je prakticno domaci, nogometna skola je ista. Ja ne znam jel neko primjetio da je Kovacevic opet pokusao isto od cega je odustao? Zasto je usao Ljubicic? Villar je bio solidan, nasao se jednom i na udarcu koji je bio blokiran.
  • Crni86
    16.2k
    Da se igra jos 400 minuta mi treci gol osijeku ne bi dali.

Prva dva smo dali kak smo dali. Ovo nije dinamo, pogotovo nije dinamo na maksimiru protiv pretposljednjeg sastava prvenstva.

Sve price o umoru, ovome, onome padaju u vodu. Imo si 2 tjedna pauze… mi izgledamo isto kao protiv lokosa ili gorice. Ne svida mi se to ni malo.

Mi ovakve utakmice trebamo rijesit do poluvremena pa rotiraj onda na 3,4:0, a ne pustit protivniku da se vrati… pricali smo da cemo rjesavat ovakve utakmice tempom. Di je taj tempo? Di je energija? Presing? Pritiskanje protivnika? Ko se treba usrat ovakvog dinama kad dolazi na maksimir? Nitko.
  • ElDorado
    6.3k
    Ja stvarno ne kužim dragi ljudi kako vi očekujete da igrač koji u tri tekme odigrao 20 min bude u formi i ‘nešto pokazuje’. Ovo je meni sve zajedno jedan veliki kadrovski kaos, gdje se igrači ne opterećuju ravnomjerno, gdje se Mišić opet rauba do iznemoglosti, gdje su neki nestali bez razloga, gdje se gura tvrdoglavo neka rješenja koja očito ne daju previše optimizma. A u dva elemnta, pressingu i buildupu smo valjda najgori u ligi, dva elementa koja su trebala kao biti neki nas forte.
    I stalno neki narativ, svi decki odlicno treniraju, svi ce dobiti priliku i sve ce biti puno bolje. A za sada je puno gore.
  • Zvonkec
    374
    Užas nismo 1 akciju odigrali cijelu tekmu, neznam kaj se stojkeom događa dečko je,od kad je crveni dobio, nesto, varela još puno žganaca treba popapat, sve stoji imamo još 5 utakmica u 20 dana, ali moramo naučiti dokrajčiti protivnika jer kad igraš s pol gasa pol tekme onda i kad hoćeš lopta ti zamjeri. Da smo igrali sa nekim boljim, a ne raspalim osjekom kojem se Vrba i tavares ozljede na zagrijavanju neznam dali bi izvukli pobjedu. Opet primamo iz 1 udarca na gol, opet miške 90 minuta, a bennacera vadi van, villar isto raspad sistema najavljuje borbe preko instagrama a kad dobije minute kita labudova, meni bi soldo dobio priliku jer od villara, kolko god da smo ga platili, ne dobijamo niš. Vida i vinlof isto cement klupa ja bi varelu stavio desno, vida i vinlof ljevo stojke i soldo u sredinu umjesto miška i zajca malo da proširiš rotaciju i daš tim klincima minute

P.S. Zajca bi vadil samo radi malmea inače najbolji na terenu
  • mosad
    2k
    Pobjeda Dinama
    Zbaci tri dana odmaranja od emila hvala Bogu
  • San Lorenzo
    22.4k
    Nije normalno da mi u hnlu najbolje izgledamo kad nemamo loptu u nogama...zato su nam se dogodile Gorica i Lokomotiva.
  • Jos-Optimus
    7.6k
    Sve ok, ali ovdje ima ekipe koja iskoči samo kad treba srat, a kada je dobro ih nema nigdje. Ovo za Nevistića je tragikomično, frajer opali bombu sa 16m koja se još i odbije od leđa i on bi to trebao obraniti po nekim pacijentima ovdje? Čovjek nije dobar ove sezone, ali ne radite još problem gdje ga nema, ovo ne bi prime Neuer izvadio
  • Dudu 9
    874
    Stvarno ne razumijem vađenje Zajca i Bennacera koji su izgledali najbolje na terenu, i nisu davali znakove umora a s druge strane opet Mišić odrađuje punu minutaću iako smo doveli igrače u vezi s ciljem da se njega odmori.
  • Mihael2305
    563
    Molim da mi se ne javljate privatno,

Previse vas pita sta se desilo i slično, i jebeni je razlog da zbog rasporeda na 1.11. se danas nije navijalo.

Nez sta se tolko uskočili, pa koi bi kreten na sve svete igro i navijo

Nikakav Josip Kuže i nepostojeća smrt boysa
  • Tongo Doumbia
    7k
    Zajc je daleko najveće pojačanje koje je Boban uspio dovesti u ovom prijelaznom roku. U biti i jedini koji u kontinuitetu pokazuje sve ono što se obećavalo. Okomito, brza rješenja, tehnički dobro, defanzivno korektno. Za sada se čini tako. Ostali večeras, slabo. Jedino su Bennacer i Mišić pokušavali igrati nogomet, tako da do veze nije bilo.

Doduše, mislio sam za Domingueza da je besprijekoran, ali je kod gola Osijeka prvi put reagirao katastrofično i mlako, u maniri onoga što se naziva “bolikurčinom” kroz par posljednjih sezona. Također, ne vidim kod tog gola toliku krivicu Nevistića, uz dodatak da mi se učinilo da je zakačilo Škota nakon šuta.
  • Zagi
    12.5k
    Zajc je daleko najveće pojačanje koje je Boban uspio dovesti u ovom prijelaznom roku. U biti i jedini koji u kontinuitetu pokazuje sve ono što se obećavalo.Tongo Doumbia

Dominguez, Mckenna, Lisica, Valinčić, Bennacer?
  • E46
    1.8k
    pa neva je krenio padat kad je ovaj sutnio, covjek ima 195cm i padne svaki put prije suta. A sto se tice domingueza covjek ima zuti karton i ovaj ga ne vadi naravno da nece ic pun gas jer ovaj samo ceka kreten tovarski da ga iskljuci.
  • Tongo Doumbia
    7k
    Zajc mi je iz utakmice u utakmicu bio sve bolji. Ostalo oscilira. Bennacer je klasa, ali još dužan s obzirom na vrijednost koju ima i pedigre s kojim je došao.
  • Jurki
    20.1k
    Bodove pisi, igru brisi.

Vozi dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url