• emilperska
    12.1k
    Na meni je zapelo isto dns očito. Prvih 5 tekmi kao po špagi i sad 0. Zaštitari mi vele da su vratili taj neki k za učitavanje.
  • rioda
    10.8k
    Učitavaš iz aplikacije ili s onog weba tickets.gnkdinamo.hr?
  • emilperska
    12.1k

Ma fizička GK..
    Ma nebitno, riješit će se valjda..

Na kentauru mi bilo zeleno i pustilo me. Ali na aplikaciji nema dolaska, to je suština. Inače 1/1 radilo.
  • Arkada
    10
    Meni treći put zaredom neće očitati kartu,nego me eto puste sa strane....Stvarno mi se ne da svaki put pisati mail zbog bodova.
  • bongo
    1.3k
    Ekipa, kome nije učitalo pošaljite mailom reklamaciju. Vidim da nisam jedini danas opet s istim problemom
  • Thor
    1.1k
    Na koji mail?
  • bongo
    1.3k
    Imate onaj support obrazac, a mozete i na klupski mail
  • NitkoBitan
    32.3k
    Zajebite digitalne ulaznice, svi imali problema sa ucitavanjem na sjeveru. Mi sa fizickim kartama/godisnjima bez problema. Printajte ak mozete ili karatana.
  • Thor
    1.1k
    poslao,hvala
  • Arkada
    10
    Ma sve okej,ali ovo mi je već treći put zaredom..Svaki put se javim na podršku i problem bude riješen u roku dva dana.Pitanje je zašto neće da očita,pa ne mislim svaku tekmu pisati mail i prilagati dokaze da sam bio na tekmi.
  • Mihael2305
    564
    Danas oko pol 7, prvi ulaz nije htio skenirat kodove i žena s jednim starijim gospodinom su puštali kroz ogradu. I sad za bodove bih trebao pisat mail?
  • Zoran
    343
    Meni u aplikaciji nesto novo !?!Piše: Skenirarte kod jednokratne ulaznice nakon prolaska kontrole prolaza! Sto je to? Inace imam godisnju i normalno mi je proknjizio dolazak na danasnju utakmicu. To za one kaj kupuju jednokratne ulaznice ili nedto treće?
  • Thor
    1.1k
    isto i meni
  • rioda
    10.8k

Svaku utakmicu kad ulazim na sjever vidim obavezno par pacijenata kako pokušavaju skenirati ulaznicu, ali im ne prolazi i onda se čude zašto. Danas recimo neki lik nenormalno brzo pomiče mobitel lijevo-desno-gore-dolje ispred skenera i čudi se kako mu ne želi skenirati kod. I onda kao iznervirano odlazi "jer nešto ne radi". Dođem ja iza njega i skeniram u sekundi. Nekad samo treba uključiti zdravi razum
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.