• fakin
    1.5k
    po meni se potpuno krive igrače rotira. treba odmarati mišića, valinčića, mckennu, godu, oni igraju maksimalno. ali dobro, već imam ovdje reputaciju da serem puno tako da ne bih više. ali iskreno neshvatljivo mi je zašto mišić i valinčić moraju svaku utakmicu igrati 90 min dvaput tjedno.
  • Xpert1992
    56

Sve se slazem. I protiv lokomotive smo imali problema sa stvaranjem sansi zbog toga jer smo igrali sa dvije sestice. Danas opet isto, ja se zbilja nadam da ce to danas izgleda drugacije bez obzira na sastav.
  • San Lorenzo
    22.4k
    Kovačević je spominjao neke viroze, pa je možda to razlog za rotiranje Belje...nego, ono što meni trenutno izgleda kao potencijalni problem je što Bakrar nije ni sekunde dobio na špici, dečko je trenutno dobar na krilu, ali isto kao Emreli, špica je, ima utakmica kad nam treba brzi napadač koji može napast dubinu, ali mi forsiramo ili Belju ili Kulenovića.
  • Danijel1990
    11
    Jos nema na sjeveru nikakvih tramsparenata šta se dešava?
  • rokikaciga
    6.3k
    "Forsiramo" dva najbolja strijelca HNL-a? Jebote
  • KtcGoat
    1.6k
    Jel samo meni zajebava s preuzimanjem karte
  • ElDorado
    6.3k
    Centarfor bez kreacije, vezna linija uglavnom defenzivna, lijevi bek bez ofenzive. Ne znam kaj bi rekao. Ne sjeda mi to nikako. Ajd da sam u zabludi.
  • El Madrigal
    649
    Najjača veza u zadnjih ohoho godina.
  • emilperska
    12.1k
    Imamo zapravo 3 igrača unutra koja nece vjv startati protiv Malmoa + Dominguez nije igrao 4 tjedna i logično je da je startao.

Ono što brine je ta tvrdoglavost Kove oko raubanja Mišića kojeg će u starački dom otjerat + forsiranje potkapacitiranog i nedoraslog Nevistića..
  • Teofil Kateran
    3.4k
    Bila je stanka, a s Osijekom u zadnjih nekoliko utakmica nije bilo baš lako. Po meni potpuno logično od Kove. Vukovar je utakmica u kojoj se ipak treba puno više zarotirati, ali sad realno stvarno nema potrebe i treba poslati najbolju ekipu na teren.
  • Tobogan
    16
    Saša Marić pretplaćen na utakmice Dinama
  • vjeko1701
    19.9k
    Meni je najveći strah kombinacija Osijek + utakmica nakon reprezentativne stanke. Mentalno se pripremam na mučnu večer.
  • Gemišt86
    222

Ako dobro vidim nema ni bubnjeva?
  • Zagi
    12.5k
    Bez Lisice , trenutačno najboljih 11.
bold
italic
underline
strike
code
ulist