To znači da kada se moraju donijeti velike odluke, članovi kluba zapravo imaju riječ. Uzmimo za primjer raspravu o VAR-u. Kada se postavilo pitanje treba li VAR uvesti u švedsku ligu, klubovi su morali glasati o tome, a o njihovim glasovima odlučivali su njihovi članovi.
Članovi Malmö FF-a, kao i većine švedskih klubova, rekli su ne. Kao rezultat toga, Malmö FF danas aktivno radi protiv VAR-a u švedskom nogometu. Švedska liga trenutno je jedina od 33 najbolje europske lige koja ne koristi VAR. — Krizy
Sve sto sam naucio o timskom radu, uspjesima i porazima bilo je u tim godinama. — Filip B
timater mi smo s 5-12 godina ratove vodili izmedu ulica na igralistu, skola vs skola, kvart vs kvart. Gdje su tek pravi klubovi i turniri od spanskog, jelenovca, ponikvi, dugava/zelengaja i lige koje smo igrali. Sve sto sam naucio o timskom radu, uspjesima i porazima bilo je u tim godinama.. — Filip B
Zabijene golove množe s brojem različitih strijelaca. Tako da se ne može dogoditi da imaš jednog “wunderkinda” zbog kojeg pobjeđuješ sve žive nego moraš vježbati momčadsku igru. — nemapredaje
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.