• CastAway1986
    4.2k
    Svaka čast @Krizy, brutalan uvod !
    Ne smijemo ih podcijeniti, istina da nisu u nekoj formi ali po meni imaju daleko najjaci roster u svojoj ligi uz par stvarno dobrih imena ..
  • Pacho
    8.3k
    GettyImages-83451688__1_-1.jpg

Gradonacelnik Malmoa porucuje da su svi nogometni gosti dobrodosli
  • Pacho
    8.3k
    Informacije koje sam nasao se ne podudaraju s upisom kolege @Krizy

Po mojim informacijama uglavnom igraju eksplozivnih 3-4-3 i to u ovoj postavi:

images?q=tbn:ANd9GcSLLJNEt-hAe7s4mW_dXB8Z31j0I8BSVPdgaV7Rd8OLIGwYdSV6q1ycKyxY&s=10

Posebnu pozornost treba obratiti na njihovu lijevu stranu na kojoj terorizira osovina Hanafi-Muttaqi-Khairkhwa. Golmana Akhudanzadu zovu GOAT, ali iz malo drugacijih razloga nego inace.
  • Thor
    1.1k
    :rofl: :rofl:
  • Mr Anderson
    14.4k
    Golmana Akhudanzadu zovu GOAT,Pacho

Goatfucker
  • Sava Krpa
    662
    A koliko je ulaznica prvotno bilo namijenjeno nama? Svugdje se spominje dodatnih 500!?
  • ZGBhoy
    1.8k
    Golmana Akhudanzadu zovu GOAT, ali iz malo drugacijih razloga nego inacePacho

:rofl: :rofl: :rofl:
  • Krizy
    62.7k
    To znači da kada se moraju donijeti velike odluke, članovi kluba zapravo imaju riječ. Uzmimo za primjer raspravu o VAR-u. Kada se postavilo pitanje treba li VAR uvesti u švedsku ligu, klubovi su morali glasati o tome, a o njihovim glasovima odlučivali su njihovi članovi.

Članovi Malmö FF-a, kao i većine švedskih klubova, rekli su ne. Kao rezultat toga, Malmö FF danas aktivno radi protiv VAR-a u švedskom nogometu. Švedska liga trenutno je jedina od 33 najbolje europske lige koja ne koristi VAR.
    Krizy

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/intervju-anes-mravac-svedska-je-u-krizi-var-nas-jos-zbunjuje-ali-dinamo-cemo-docekati-spremni/151998

Tomo čita i dalje :rofl:
  • Filip B
    56
    Iz tog clanka na germanijaku je jos fascinantniji podatak da klincima ne broje golove do 12./13. godine kad igraju medusobno… “ Znate, u Švedskoj je zabranjeno na dječjim utakmicama do 12-13 godina brojati golove! Da, ne postoji rezultat, nema pobjednika i gubitnika, već je to obična igra.”

timater mi smo s 5-12 godina ratove vodili izmedu ulica na igralistu, skola vs skola, kvart vs kvart. Gdje su tek pravi klubovi i turniri od spanskog, jelenovca, ponikvi, dugava/zelengaja i lige koje smo igrali. Sve sto sam naucio o timskom radu, uspjesima i porazima bilo je u tim godinama..
  • nemapredaje
    6.4k

Mali offtopic, ali moram spomenut kak zbrajaju rezultate u Njemačkoj u mlađim dobnim skupinama u rukometu.

Zabijene golove množe s brojem različitih strijelaca. Tako da se ne može dogoditi da imaš jednog “wunderkinda” zbog kojeg pobjeđuješ sve žive nego moraš vježbati momčadsku igru.

Sve sto sam naucio o timskom radu, uspjesima i porazima bilo je u tim godinama.Filip B

Ali ovo. Mislim da smo mi , između ostalog, i zbog te kompetitivnosti od malih dana dobri u sportovima. To treba njegovati i dalje i ne dopustiti ova moderna sranja o “sudjelovanju”.
  • vjeko1701
    19.8k
    timater mi smo s 5-12 godina ratove vodili izmedu ulica na igralistu, skola vs skola, kvart vs kvart. Gdje su tek pravi klubovi i turniri od spanskog, jelenovca, ponikvi, dugava/zelengaja i lige koje smo igrali. Sve sto sam naucio o timskom radu, uspjesima i porazima bilo je u tim godinama..Filip B

Jbt. nama je doslovce sve bilo natjecanje. Kaj god se radilo, ako smo bili u grupi smo pretvorili u "ko će brže", "ko će više"...itd. Ne kužim to moderno izdrkavanje "bez rezultata". Kao prvo, najzabavnije je kada se natječeš a kao drugo, od malih nogu treba učiti i podnijeti poraz. Zato imamo ova pahuljica sranja o "sigurnom prostoru" itd. Karakter se gradi od malih nogu.
  • Droljo
    22k
    Zabijene golove množe s brojem različitih strijelaca. Tako da se ne može dogoditi da imaš jednog “wunderkinda” zbog kojeg pobjeđuješ sve žive nego moraš vježbati momčadsku igru.nemapredaje

Pa to je super stvar!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.