• Crni86
    16.1k
    Sto ne govore o drugim klubovima iz kojih i zašto su otišli.deda

Jer je ipak dinamo ime i vise ljudi zanima ako se nesto slicno dogada oko dinama nego oko gorice ili istre ili mozda kebabspora. To je normalno.

Na kraju nije reko nikakvu eksluzivu vec je reko da je on osjecao ono sto se pisalo.

Nisam fan jakira, bio sam za smjenu na ljeto, ali ako je reko istinu mogu vidjet nekakvu njegovu zelju da klub nauci iz takvog pogresnog nastupa. Kao i taj dio podcjenjivanja hajduka i cijelokupnog hnl-a.
  • deda
    41.8k
    Nisam gledao intervju. Jel govorio zašto je gubio tekme koje nije smio? Jel pokazao samokritičnost?
  • Jurki
    20.1k
    Jakir nije los trener, ali ovo mu definitivno nije trebalo.

Mozda s nekom drukcijom ekipom, protekom vremena i njegovim trenerskim sazrijevanjem, drukcijom klimom u i oko kluba bi stvari bile puno bolje.
    Nije mu trebalo jer si je ovim istupom definitivno zaprl vrata mozebitnog povratka u klub za 5-10 godina ako bi napredoval kao trener.

Svi treneri i igraci bi opcenito trebali malo zabremzati svoj ego jer im je to u zadnje vrijeme postal omiljen sport da svu gorcinu istresu po Dinamu.

Moguce je da mu je krivo kaj su se stvari tak odvile/poklopile i da nije imal ovakvu potentnu momcad kakvu ima Kova.
  • Pacho
    8.3k

Nismo valjda toliki mekusci da zatvaramo vrata svakome tko kaze nesto iole negativno. Uostalom, gotovo svi se ovdje slazemo da su Vafl, Zajec, itd usrali taj sportski dio, ali bi valjda Jakiru trebali ispadat bomboni iz usta kad prica o svemu tome. Uz to da je, naravno, i on dosta toga usrao, a samokritika mu nikad nije bila na razini.
  • mali M
    8.7k
    Ma.. sad opravdavati Jakira sa argumentima koji ne vrijede za Bjelicu je bezveze. Bjelica je lik kojem nismo dali niti momčad niti vrijeme niti prijelazni rok niti pojačanja.. bio je tu nakon priprema i otišao do slijedećih priprema.. Dali mu rastrojenu vojsku i kad nije uspio posložiti u par kola, već je bio za otpis.. Uglavnom Jakir mi je sad malo pao u očima, ali okej...
  • Jurki
    20.1k
    znas da bi mu se svaka i najmanja greskica gledala.. al da imas pravo.
    Ne treba biti zlopamtilo.
    Ak se Bjelici preslo prek "korporacije" ...
  • Zagi
    12.5k
    Kakve sada Bjelica veze ima? Mnoge opravdavajuće okolnosti vrijede i za njega, to ne znači da za Jakira ne vrijede.
  • Jurki
    20.1k
    Bjelica nema veze s tim.. vec izjave preko kojih se proslo.
  • Zagi
    12.5k
    Ma tvoj komentar je uletio između M-ovog. Na taj sam se referirao.
  • Crni86
    16.1k
    Mnoge opravdavajuće okolnosti vrijede i za njegaZagi

Ona kljucna je da nije bio po ukusu sportskog direktora. A obojica su bili doktori nogometa za prevaru koju je doticni finalno doveo kao njegov izbor.

Obojici se nisu htjele uslisiti apsolutno nikakve zelje vec je doticni sd dopeljao sve svoje macke u vrecama.

Bjelica i Jakir imaju jako puno vrhnja na svojoj glavi, ali to ne znaci da zbog toga ne smiju rec ono sta nije valjalo tada u klubu. Mozemo spominjat samokiritiku kao sto je deda spomenuo i ako ju nije iznio to zamjerit. Ali nekome zamjerat to sta ce rec istinu (ukoliko je istina) je po meni debilno. Pa za to smo se i borili valjda? Istinu i demokraciju ili?
  • Zagi
    12.5k
    Bjelica i Jakir imaju jako puno vrhnja na svojoj glavi, ali to ne znaci da zbog toga ne smiju rec ono sta nije valjalo tada u klubu.Crni86

Doduše imam dojam da nitko ne smije.
  • Droljo
    22k
    Ja se samo nadam da nebu više recikliranja. Ima dobrih trenera...
  • Jurki
    20.1k
    sve stoji kaj si napisal.. ali je isto tak cinjenica da Bjelica ima svoje "igracke favorite" s kojima bi nam nakrcal svlacionicu.
    Maric je htel svoje poluproizvode, Bjelica svoje.. zato je i dobil cipelu.
    Isto tak Bjelica nije opravdal apsolutno nicim ostanak na klupi u proljetnom dijelu sezone.
    Samo za uvođenje Perica u Splitu i porciju od Lokse na Kranjci bi mu sprasil otkaz.
    To kaj smo doveli jos vecu žabarsku neznalicu na klupu nemre biti opravdanje ostanka Bjelice. To je greska Marica i Zajeca.
  • Krulek
    921
    Detaljno sam preslušao intervju i nigdje nisam našao da se kako neko navode " posrao " po Dinamu. Čovjek je objasnio da mu nije bilo lako stalno slušati o smjeni posebice u medijima od strane nekih nazovi novinara i da je i njegova obitelj bila pod pritiskom. Nisam čuo nikakav napad na bilo koju dinamovu " uvaženu " osobu osim da bi više volio da su neki s njim bili direktno iskreniji i da ne zamjera nikome. Ne znam kako je s ovim intervjuom zatvorio vrata u Dinamu. Očito mu poslije Dinama posla ne nedostaje.
  • Crni86
    16.1k
    Samo za uvođenje Perica u SplituJurki

Ovo je bilo ruganje s maricem i to su svi znali. Da li je to pogresno? Je. Tko je kriv za to pa logicno djelomicno Bjelica a djelomicno ljudi koji su omogucili novi nezdravi odnos izmedu trenera i sd-a. Dali sportsku politiku u ruke covjeku koji ne zna brojacano popunit kadar a kamoli kvalitativno. Koji je uspio natjerat trenera da gura stopera u spicu jer ocito suradnja ne postoji.

Na kraju bjelica je proso ko jakir samo se on nije dao zajebavat samo tak vec je prcao marica nazad jer je puno tezi karakter i malo veca baja. A obojica su prolazili ocito identicne probleme s doticnim.

Ha mozemo razglabat da li bi doveo skart, kod nas je u prvom mandatu imal lijepih pogodaka, kasnije se nije proslavio slazem se.

I ja nigdje ne pravdam bjelicu kao sto ne pravdam ni jakira ali to sta su oni bili losi u svom poslu i dalje ne znaci da upravljacka tijela u sportskom sektoru nisu imali grijeha, velikih grijeha. A uz to su jos bili napuhnuti i bez grama samokritike? Di je sd-u bila samokritika na fan dayu? Ljudi nisu stali u dvoranu od njegovog velikog ega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.