• rokikaciga
    6.3k
    Imam osjecaj da ljudi ovdje drve bez da su sekunde ingervjua poslusali...al eto, lako drvit po nekom tko i dalje radi pozitivne stvari za Dinamo koliko je u njegovoj moci cak i nakon sto je dobio otkaz.
  • Jurki
    20k
    mozemo razglabati do sutra.. ali jbg ocito se sve tak moralo odviti.. jer je to dovelo do povratka Zvone u klub, remonta ekipe kojega smo svi zazivali ne samo prosle sezone vec i one prije.
    Kak se veli.. svako zlo, za neko dobro.
    Tim potezom uz pedalu Maricu su i tada odgovorni ljudi indirektno priznali svoju gresku.
    Mislim da niti jedan SD osim Zvone nebi imal tu moc napraviti takav remont kakav je napravil i kakav je bil nuzan.
  • cibona
    6.5k
    Ne razumijem stvarno kak se mjenja narativ na Zoni. Do ovog intervjua bio je super lik,ElDorado

Kako kome. Meni osobno nikada.
  • Plava stijena
    565
    Nekako sam zduro do kraja ovog PR uradka. U istom je rangu Petkovog proljevanja žuči kod Stjelje i ovaj intervju sa Miletićkom koja je gore spomenutog novinara uspjela nadmašiti u količini ulizivanja gostu, što je pozamašan podvig. Znači Jakir je u vlastitim očima bezgrešan trener koji je radio u "najtežim okolnostima u Dinamovoj povijesti" te ga se sabotiralo na svakom koraku od svih aktera u klubu. Usputno se sprdao i sa Zajecom te ponizio klub implicirajući da ga se preko Olivarija išlo rušiti, a da mu nitko nije imao hrabrosti reći u lice da je nepoželjan te da se samo čekalo prvi lošiji rezultat. Prije ovog intervju sam imao veoma loše mišljenje o "Profi", a nakon ovog ga nemrem više očima vidjet. Dno dna od čovjeka!
  • ElDorado
    6.3k
    Poslušah cijeli intervju pazljivo. Svatko može tumačiti na svoj način ali covjek nije jednu rijec protiv kluba rekao. Poanta je mediji, tj novinari koji stalno rovare protiv kluba. Što svi znamo. I da su u službi pojedinačnih interesa. Aludirao je na spregu novinara i očito Marića koji ga je rušio.
  • emilperska
    12k
    Uzrok svih ovih nazovi trzavica oko Jakira pa onda i Bjelice je potkapacitirani SD i tadašnji predsjednik kluba koji ga je štitio i gurao u devastiranju kadra s nikad većim budzetom.
    Stoti put opjevana priča o tjeranju Brodića da bi se doveo mlađi potentniji napadač koji nikad nije došao je kulminirala uvođenjem Perića na Poljudu.

Jakir je svoju rolu odradio kad se sve broji oduzme očito ok. Imam jako dobre prijatelje koji su njegovi veliki fanovi, ja nisam. Ali generalno, moramo podvući crtu sad s godinu dana odmaka da je u Dinamu zadovoljio. Da li je trener Dinama kakvog ja želim, nije.
    Imao je dobar roster iz kojeg je izvukao maksimum u trenutku kad su ispali iz Europe jer kadar nije bio na razini da igra na 2 fronta i to je to. Nakon ispadanja od PAOKa, u HNLu smo procvali jer je postao jedini prioritet i Jakir je tu izvukao maksimum.
    Ono u čem se ne slazem s njegovim fanovima je činjenica da su Lokomotiva, Balkani fine sramote za klub, a Bayern je jednostavno sportska kataklizma koju on nije znao spriječiti jer je postavio sastav kao da igra s Belupom. Taj poraz ostaje trajna mrlja i nama i njemu. Otkaz je tad bio logičan slijed.

Pričao sam s jednim bivšim Vatrenim nakon poraza repke od Španjolske 6:0 (za mene je to razina malo ispod ovog Bayerna) koji mi je rekao u stilu da oni nisu bili talentirani ni priblizno kao ovi 2018., ali da im se poraz od 6:0 nikad ne bi desio jer se to ozbiljnoj ekipi ne dešava. Na 3:0 ulaziš Asensiu s dvije noge pa nek razmisli dva puta da li želi zabiti 4. ili 5. gol ili ce stati na loptu i završiti utakmicu. Ista je stvar po meni taj jebeni Bayern gdje je ekipa totalno zasrala, a Jakir nije očito pomogao.

Inače ovaj jebeni intervju na koji se pozivate sam se sad natjerao poslusati manje vise cijeli. Opće nije ton kao što se tu naglašava. Ne bi se smjeli voditi prenesenim člancima i izokrenutim izjavama. Jakir ni u jednom trenutku ne vrijeđa klub niti ikoga. Lagano prcanje Zajeca i Marića da su mu smještali kajlu, eventualno da.. Jakir moze biti svašta, ali glup lik nije. Sin mu igra tu, zna da reže granu na kojoj sjedi. Ono što me najviše živcira u intervju je njegova "bezgrešnost". On sam sebi nikad nije kriv za ništa jer je sve super odradio. Ali zato i ima taj gard i solidan PR kod novinara jer ne da na sebe i to onda stvara još veći otpor kod ekipe kojoj nije sjeo.
  • Noel
    16.4k

Ni grama samokritičnosti, dapače, samo hvalisanje samog sebe, do te mjere da je sam sebe nazvao inteligentnom osobom na kaj mu je Valentina odgovorila da i ona to misli. Svi su drugi krivi on je bezgrešan. U par trenutaka je baš bilo susramlje gledat.
  • Zagi
    12.5k
    Naši onu tekmu nisu lasom mogli uhvatiti Musialu, a kamoli da bi mu uklizali jednom ili dvije noge.
  • Lovro Majer
    5
    Jakirović je valjda najpolarizirajuća ličnost od igrača i trenera među Dinamovim navijačima u zadnjih 20 godina. Ili ga vole ili ga mrze, nema između.

Ono što mu nitko ne može oduzeti je čudesan niz na proljeće 2024. te dupla kruna. Primijetio sam ovdje fanove statistike pa mogu slobodno izvući koji su treneri Dinama uzeli duplu krunu ili imali onakav niz u za Dinamo uvijek nezgodnom proljeću ili pobjeđivali na Poljudu dvaput u 5 dana.

Jakirović je i jedan od rijetkih trenera koji je nakon Dinama otišao raditi u daleko jaču ligu od Hrvatske. Koji Dinamov trener osim Bjelice je dogurao do top 6, 7 liga u Europi bez značajnog igračkog staža? To nešto govori o njegovom znanju.

U retrospektivi je pogodio i s igračima koje je tražio/dovodio u Rijeci. Želio je Galešića koji je naknadno kupljen po duplo većoj cijeni nego što bi bilo to ljeto. Ivanović je buduća devetka naše reprezentacije. Pašalić je bolji igrač i od Cordobe i od Mbukua i od Lisice i od Topića. Belju je također htio dovesti koji je na kraju doveden ovdje za ozbiljne novce. Fruk je prošle sezone pokazao o kakvom igraču se radi.

Uopće me ne bi iznenadio scenarij u kojem Jakirović radi karijeru poput Tudora. Razni stručnjaci koji sami sebe smatraju magovima nogometne taktike nakon igranja piratskog FM-a ga pljuju kao što su i oni dolje Tudora, a toliko kritizirani treneri vode momčadi na najvećim svjetskim pozornicama. Only time will tell...
  • ElDorado
    6.3k
    Otišao je možda u jaču ligu ali Dinamo će mu još neko vrijeme biti najveći klub u kojem je radio.
    Ono što je bitno je da su ti smradovi novinarski glavna rak rana pogotovo za nas. Nije spomenuo ime ali prije svege je mislio na Olivarija pa i na ostatak.
  • Navijač Dinama
    10.6k
    Zanimljivo. Velika je i nenadmašena sramota izgubit 9-2 od Bayerna, iako tamao valjda 15-16 igrac u ekipi tada u u rotaciji vrijedi više nego Dinamov prvi i najskuplji igrac, ali nije sramota kad "slabiji" Bayern od toga iz prošle sezone nabije onakvu "prime" Barcelonu 8-2.

Kad se već trabunja o sramotama, odnosno sektašksa kuhinja plasiranaja narativa i nesimpatičnih bućkuriša opotpomognutom ispravljačima krivih Drina, da nismo ispali od Paoka(slažem se da je moglo manje bolnije, i Rijeka je 5-0 prvak Hrvatske popušila tamo) ne bih uzeli tada ni tutlu u prvenstvu, a s možda ni samim energetskim boostom i moralom koji je došao kod igrača ni duplu krunu. Tovare smo dobili u 4 dana 2x, pa bih volio vidjet podatak jel se zna koji trener i kada dobio tamo 2x(ne mora biti kup i ligia, nek je i 2x u ligi, al da je u Splitu)?

Kao što se ovdje znalo viđat komentare da je dotični ostavio Bjelici momčad i unakazio je, onda je po tome istom i Jakirovićev prethodnik ostavio unakaženu momčad istom tome Jakiroviću, kad se već jel udara ko maksim po diviziji.

Ekipa sastavljena od razno-raznih Mihajličenka, Menala, Boškom Šutalom, Marinom, Rukavinom i koji su već tada promaseni nogometaši bili u Dinamu, a morali su jer je netko u to cijelo vrijeme odradio kriminalan prijelazan rok, plasirale se prazne priče o nekim sapunjanju daske i bušenju.

Stvar je ta da osoba zadužena za roster, kao i nasljednik, i tadašnji SD tog modernog Dinama na zimu i ljeto poslje sa svojim velebnim pojačanjima iz Kolumbije, Španjolske segunde, Japanskog Belupa i tko zna odakle i kakvih pripizdina je isto napravio ništa.

Sa onakvim rosterom izvuć duplu krunu je premija svih premija, imperativ da, pa me zanima koji je trener prije njega takoder osvojio duplu krunu????

kad se pogleda koliko je ekipa bila istrošena u usvakom smislu, a osoba zadužena za osvježenje i da oromjeni tu ekeilu u korist trenera i samog kluba, za to nije ništa napravila i potrudila da učini, potrošilo se tek pišljivih 5-6 miliona u usporedbi sa ovim ljetom kad je palo preko 20-ak miliona na sklepavanje cijelog rostera(plus otpremnine, raskidi ugovora i sl.).

Hvala ti na svemu dobri Hrvatski, katolički i metkovćansko-neretvanski Čovječe, nadam se da se u Dinamo nećeš vraćat dok te razno razni čobanjerosi koji dalje nisu izašli iz svoje kuće, a lopte šutnili zadnji put na tjelesnom, nazivaju pogrdnim nazivima (kao tada npr Jakirević, bosančeros, bosanac, Yakir i sl) komentiraju i "navijaju" prate ili se za išta pitaju u Dinamu.
  • Crusades
    19.3k
    Prekomjerno granatiranje. :rofl:
  • Jos-Optimus
    7.6k
    uh, za Kovačevića ćemo vidjeti, od Cannavara je bolji
  • Marc
    605
    Nisam gledao interview. Budem pogledao pa cu donjeti konacno mišljenje… al ovaj isječak gdje se sprda sam sa sobom i sa bijelim i crnim dimovima oko teskog poraza meni osobno nije sjeo.. to podsmjehivanje sa događajem nakon kojeg sam se osjećao ko zadnji kurac i sramotno ne prihvaćam nikako..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.