• Liks90
    3.7k
    Za Osijek 1608 do ovog trena
  • Liks90
    3.7k
    1675 Osijek
  • NitkoBitan
    32.2k
    fakat sam to danas primjetio i pomislio da imam neki bug na aplikaciji. Provjerit ćemo sutra što se događa.deda

Gdje je zapelo?
  • deda
    41.7k
    Ne smijem javnom
  • prefontaine
    4.4k
    A onda svima u inbox, nema ti druge.
  • jedan u nizu
    15.7k
    Sad ste i mene zaintrigirali, što se događa? :sweat:
  • deda
    41.7k
    Tu smo negdje na 1.830 za Osijek.
  • Thor
    1.1k
    [img]http://Screenshot-20251013-230018-Samsung-Internet.jpg

Ovo pokaze kad upises u pretrazivac za dinamo na ulaznice.hr
    A kad sam u subotu pokusavao kupiti kartu (pisao sam u ranijem postu iz meni nepoznatih raloga) nisam se uopce mogao ulogirati. Pa cak niti preko dinamove aplikacije. Cak i pokusaji na opcije "zaboravljena lozinka" nisam dobio mail za novu lozinku do danas niti sa te niti sa dinamove aplikacije.
  • deda
    41.7k
    Nešto su zasrali u Dekodu, pristupajte kupnji ulaznica s web stranice kluba.
  • Thor
    1.1k
    Evo ponovno sam sada probao, isto je. Ne mogu uci na svoju prijavu sa spremljenim podacima (mail i lozinka) a na opciju, "zaboravljena lozinka" unosom maila,na mail ne dolazi nova, tj uopce ne dolazi mail. I to tak vec danima.
    Inace ostali poslovni mailovi normalno mi dolaze a ovo nista. Dakle nije u smecu i tipa moj server posluzitelj ne radi. Nekaj ne valja sa tim stranicama koje su ocito povezane.
    Zato nisam ni mogao kupiti kartu niti preko i jedne stranice.
  • deda
    41.7k
    A nešto je greška. Ja uspijevam normalno, a vidim po prodaji i drugi. Ako ne bude šljakalo pošalji im mail sutra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.