• Jaro
    10.9k

King Kenny u Overlapu...
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k
    Škicnuo sam Tribinu da poslušam ovaj dio oko Rijeke jer to nisam gledao i oni pričaju da im nije jasno kako se ovo dogodilo jer je Rijeka imala puno više ulazaka i dodavanja u zadnjoj trećini. Ne znam više tko se zajebava a tko je ozbiljan...kakvi analitičari
  • nemapredaje
    6.4k

Di su to rekli?

Slušao sam cijeli podcast i ne sjećam se toga.

Popljuvali su Rijeku da su bili katastrofa.
  • Goncalo Santos
    1.5k
    Sandro Zufic najavljen na podcast inkubatoru.
  • criticus
    5.1k
    Jel netko slušao Tribina podcast jučer? Zanima me šta im znači naslov "Pad iznad kukavičjeg gnijezda"? Nisam gledao fil sličnog imena pa neznam jel poveznica s filmom ili nešto drugo.
  • Sajla
    14.1k
    film se zove Let iznad kukavičjeg gnijezda i odvija se u umobolnici. podcast nisam gledao, ali naslov implicira da je netko pao u ludnicu pa me živo zanima kome je to upućeno.
  • Goncalo Santos
    1.5k
    Bara najavljen u inkubatoru
  • Špan
    83
    Zar nije zalizano smece Andjelko Baric Bara odjeban od klube od strane decki iz grupe. Nadam se da tema nece bit nas klub. Klosar koji si je dijete kluba umislio odvest najveceg rivala i klosarit se s nama pa sve prebacit na klub. To je bio jedini trenutak u kojem sam dijelio misljenje s Vlatkicom & Co.
    Nadam se da nakon Varele vise nece imat pristup klubu, smece klosarsko usrano.
  • Goncalo Santos
    1.5k
    svidalo se to nama ili ne Bara je jedan od najmocnijih agenata na svijetu i bez njega sumnjam da bi doveli Domingueza, Capellasa i njegove suradnike i Varelu koji je posebna prica. Ne kazem da mu se treba ulizivati, ali od korektnog odnosa s njim mozemo puno profitirati, za sebe kaze da je Dinamovac od dijetinjstva i sigurno Dinamo gleda ipak malo drukcijim ocima, a to sto je brekala odveo u hajduk vise govori o brekalu nego o njemu jer igraceva je zadnja. Taj isti brekalo je svakako propao i nije vrijedan spomena.

Vjerujem da preko Bare i Bobana mozemo isposlovati jos kojeg Domingueza i mislim da je to smjer u kojem transfer politika treba ici.

A ti span ako mislis da se tako trebaju vrata zatvarati guzicom sa svakim agentom koji je imao trzavice s klubom, tko bi ostao za raditi posao? Sta sokota i silvijo maric ili tako netko bezgresan? Nogomet je prljav posao i nemoguce je ne raditi s likovima ko bara, skegro, naletilic...
  • miro
    7.6k
    Ma goni Baru u kurac, odnosno, iskoristi ga i odbaci ko što će i on nas
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k
    odjeban od klube od strane decki iz grupeŠpan

Čekaj malo, ovo me podsjeća na jedan drugi klub :chin: . Nadam se da nebujemo to gledali u Dinamu
  • Špan
    83
    Ne mislim ja Goncalo da treba al Bara je specifican slucaj. Covjek bi se prodo za 50 kuna i Hajduku i svima. Mi smo se sa Zekom i deckima iz DP odlucili za jednu pricu koju smo (vecina) gurali bar dvadeset godina da bi sad odustali od plavih principa nakon svega? Razumijem ja i biznis logiku ali je Bara bas tesko smece jbt. Necu divljat jer znam da Zvone i ostatak deckiju sigurno rade u dobrom smjeru i bez fige u dzepu a ovog bi Baru najradije stjero u tri ljepe picke materine. Ali ajmo dalje nema vele
  • Zagi
    12.4k
    svidalo se to nama ili ne Bara je jedan od najmocnijih agenata na svijetu i bez njega sumnjam da bi doveli Domingueza, Capellasa i njegove suradnikeGoncalo Santos

Od kuda sada ovo?
  • Goncalo Santos
    1.5k
    jesu plavi principi kad zeko i skender, celne osobe kluba i DP brane zivotom bivseg SD marica koji je jedan od najvecih grobara kluba, je li plavi princip kad zeko spusta pravog zg decka kulenovica i uzdize kangu, kad najskupljeg promasaja u zadnjih 10 godina mmaeea naziva najboljim stoperom?

Hocu reci da u nogometu na toj razini nema bezgresnih i svetaca, samo treba nauciti s takvima se nositi. Boban je dugo godina bio u najvisoj nogometnoj razini i vjerujem da se zna s takvim namazanima nositi dobro.

To sto kazes da bi se bara prodao, vjerojatno bi, kao i svaki drugi agent. Ali recimo da za nekog igraca postoji egal situacija izmedu dva kluba od kojih je jedan Dinamo, vjerujem da bi pogurao Dinamo.
  • Goncalo Santos
    1.5k
    pa Bara je stalno u Barceloni i s Olmom puno prica ljudima tamo o Dinamu. Doveo je Deca na Maksimir da gleda utakmicu. Vjerujem da u svim poslovima Dinama i Barce da je Bara sudjelovao. Naravno presudan je tu ipak Boban, ali cisto sumnjam da i Bara tu nije sudjelovao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.