• Niko1986
    3.8k
    A nitko ni da spomene da je vrijednost prvih 11 hajduga bila 3 milijuna veca od vrijednosti prvih 11 Dinama.Paggini

Imaju jedni što su spomenuli!!!
  • Paggini
    71.1k
    Imaju jedni što su spomenuli!!!Niko1986

Ne gledam pristrane podcaste
  • veselko tenžera
    6k
    Pogledao sam Tribinu o utakmici s Fenerom, moram pohvaliti podcast.
    Inače ih ne pratim, tu i tamo poneki shorts iskoči, al rekoh sad može biti tema samo Dinamo bez HNL satelita.
    Baš su fino pojasnili cijelu utakmicu. Nemam taktičkog znanja plus sam pod utjecajem emocija dok se igra tako da mi baš fino sjeda kad netko lijepo artikulira ono što sam ne znam, a vidio sam svojim očima.

Imali su baš puno dobrih zapažanja iz kojih se može naučiti štošta. Primjer, Hoxha će uvijek biti dobar kad ga čuva sporiji stoper na širokom prostoru taman to bio turski reprezentativac s iskustvom Premier lige. Odnosno, nije Hoxha postao Ronaldo preko noći nego mu je kontekst ove 2 utakmice baš odgovarao i ne treba mu sve po spisku kad se za vikend junior Slavena na desnom beku povuče nisko s Božićem iza leđa, a Hoxha bude nemoćan.

Isplati se pogledati, dosta realno i stručno.

P. S. Podignite brzinu reprodukcija na barem 1.3. Tek tada Topić zvuči kao da priča normalno, onaj u rozoj košulji isto tako, a samo ćelavi brzo priča. Valjda je jedini koji inače priča normalnom brzinom.
  • Majki2111
    4.2k
    To je to frende. Samo kasniš dobrih 5-6 godina. Oduvijek tako rade. Dobrodošao u klub.
  • Str1nger Bell
    2.8k
    Imali su baš puno dobrih zapažanja iz kojih se može naučiti štošta. Primjer, Hoxha će uvijek biti dobar kad ga čuva sporiji stoper na širokom prostoru taman to bio turski reprezentativac s iskustvom Premier lige. Odnosno, nije Hoxha postao Ronaldo preko noći nego mu je kontekst ove 2 utakmice baš odgovarao i ne treba mu sve po spisku kad se za vikend junior Slavena na desnom beku povuče nisko s Božićem iza leđa, a Hoxha bude nemoćan.veselko tenžera

Za ovo moras imat dva termina u zivotu da bi to skuzio.
  • veselko tenžera
    6k
    ha, u pravu si, a opet je na Zoni toliko oduševljenje Hoxhom i toliko isprika "za sve grube riči" da je to jednosmjerna ulica u frustraciju kad se ovaj krene saplitati o svoje noge protiv prvog bunkera.
    To je poanta mog posta, da su ljudi realno sagledali igru Dinama i da to valja poslušati.

Za Zajca su odlično primijetili promjenu ritma, kako radi kratke šprinteve da se oslobodi igrača i tako se stalno oslobađa dok Villar sve radi istim intenzitetom. To je tako jednostavno, zapravo ono što svi vidimo, ali ne znamo artikulirati.
  • M94
    2.1k
    Ja išao provirit Lukinu Štoriju, imao je uru s Tonćem, prvih 5 minuta priča se o Francuskom derbiju Marseille-PSG i zašto Hajduk recimo nije mogao igrati čvršće sa par oštrih startova protiv Dinama, odma dva čvrsta starta da znaš gdje si došao.
    Ako sudac ne svira crveni (ili bar minimalno žuti) Livaji i Šarliji u 1. pol ko da se nije dogodilo znači. Jesu ovi ljudi gledali utakmicu? :lol:
    Neko je već pisao kako je ovaj podcast jedan od realnijih, kakvi su onda tek nerealni.
  • Pacho
    6.1k

Treba odmah u prvoj minuti probat slomit noge suparniku da znaju di su dosli, ali da suci (koji ih mrze i kojima je u DNA da ih kradu) ne dosude ni faul, jer trebaju respektirat napunjeni cucavac. Jer pape, dida, dispet, surjak, lignje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.