• NitkoBitan
    32.2k
    Matkovic je isti vrag kao Vidovic, igrac nedefinirane pozicije koji luta izmedu spice i krila, nekakva poluspica. Jednostavno mislim da nije igrac za sustav kakav mi ganjamo i to je to.
  • Pacho
    8k

Slazem se. Kad je ispuca mozes biti siguran da ce zavrsiti na tribini.
  • Goncalo Santos
    1.5k
    Osobno smatram da matkovic nema karakter i glavu za neku ozbiljniju karijeru. Talent je tu, ali upitne radne navike.

Iako se prica da smo izgladili odnose s osijekom, ono s mierezom im necu oprostiti nikad.
  • CastAway1986
    4.2k
    Ajmo stati malo na loptu , u klubu su dali šansu Nevi i vidjet ćemo do zime kako ce on to vratiti ..Nije u najboljoj formi , ali nije ni on sam kriv za svaki gol koji primimo..Ako se ne digne i ne vrati samopouzdanje ne sumnjam da ce Boban naći novo rješenje..Ja sam za Livija isto ali pitanje koliko je to realno ..
  • vjeko1701
    19.7k
    Livi ako upiše samo jednu minutu više ne može igrat za Dinamo. Ako pak bude na klupi do zime, pitanje u kakvom mentalnom stanju će biti. Imao je on loših perioda kod nas, posebno u početku.
  • San Lorenzo
    22.2k
    Uvjeren sam da su Boban, Dabac i skautska služba već neko vrijeme u potrazi za novim golmanom, bar želim vjerovati u to da lakše dođe san na oči.
  • Goncalo Santos
    1.5k
    dodao bih zeljama i to da se nadam da traze nacin za uvalit zivkovica mudraziju stojkovica nekome. Toplo se nadam da su oni zadnje sto je doslo iz lokomotive i da se takvim tehnicki neskolovanim igracima nikad vise necemo okrenuti. Za pocetak na krivaka mislim.
  • NVKOD
    8.3k
    24sata / Galić
    Livaković zbog Fifinih propisa navija da ne zaigra za Gironu?! Na zimu želi samo u jedan klub

Prema našim informacijama, Livaković je izrazito nezadovoljan svojim statusom u Gironi i već razmišlja o zimskom prijelaznom roku te odlasku u novi klub. Naravno, pod uvjetom da ne zaigra za španjolski klub.

Navodno je vrlo zainteresiran za povratak u Dinamo kako bi što spremniji dočekao Svjetsko prvenstvo (ako se Hrvatska na njega kvalificira). Kontakata s Dinamom bilo je i ljetos, ali tada je Zvonimir Boban, predsjednik kluba iz Maksimirske 128, stao iza Ivana Nevistića.

SN / Olivari
    Livaković u bizarnoj situaciji: zbog SP-a mora se moliti da u klubu - ne brani?! Povratak u Dinamo nije opcija

U toj priči o problemima vratara Vatrenih, negdje se u javnosti pojavila priča da bi se mogao vratiti u Dinamo, da bi u zimskom prijelaznom roku, posudbu iz Girone mogao zamijeniti posudbom u plavi klub kako bi dobio potrebnu minutažu koja bi ga zadržala kao reprezentativnu ‘jedinicu‘ i osigurala mu branjenje na Svjetskom prvenstvu. Nećemo dužiti, ta priča nema baš nikakvog temelja.

Kad je Dinamo u pitanju, Livaković nije opcija! U Maksimiru uopće ne razmišljaju o njemu. Trener Mario Kovačević ima apsolutno povjerenje u Ivana Nevistića. Tako će i ostati. Nevistić ostaje prvi vratar Modrih, pred njim je mnogo utakmica, novih izazova. Dinamo ne treba novog vratara. Uopće nije baš nikakva opcija da će na zimu krenuti po novog vratara, zvao se on Livaković ili bilo tko drugi.

I sada kome vjerovati? Pretpostavljam nikome jer su naši sportski novinari točni kao HŽ. Dvije oprečne rečenice, a mislim da ni jedni ni drugi ne znaju o čemu pišu. S tim da mi je Olivari totalno irelevantan s ovim: "Dinamo ne treba novog vratara"...
  • rokikaciga
    6.2k
    Olivari je placen clanak..
  • ElDorado
    6.3k
    I kaj ak ga ovaj u Gironi hoce stavit da je zicer da ostaje?! Sigurno se nece ravnat zeljama igraca, boli ga kua.
  • rioda
    10.8k

Osjetit će zatezanje u preponi na zagrijavanju
  • austrijanac
    8k
    Lik može glumit da ga boli prepona ili prijavit rupturu mišića i dragi Bog ga nemre natjerat da igra.

A ono što se spominje iznad, Boban i Dabac sigurno gledaju novog golmana. Nisu slijepci.
  • wolfgang14
    3k
    novi golman pod mus! Ne zanima me, može to čak biti i Filipović/Žnuderl. A u idealnom slučaju Livaković
  • jedan u nizu
    15.7k
    Po meni sasvim logicno da se izjavljuje da Kovacic vjeruje Nevistic i da je on jedinica.
    Pa nece valjda sada, u prvoj polovici listopada govoriti kako idemo po drugog golmana ili nesto.
    Mozete misliti kako bi nam onda obrana izgleda sa vec ionako mentalno nestabilnim Nevisticem, kada bi trener javno govorio da idu po Livakovica ili da gledaju golmane na trzistu.

Ima jos do prijelaznog roka, i ne treba sada izjavljivati takve stvari. Nevistic ima 2 i pol mjeseca da se digne na razinu, pa da se zacementira na nasem golu, ili da u slucaju dolaska Livija, nade klub u kojem ce braniti redovito.

Definitvno sam za Livija, ali neka se do nove godine u tome radi u tisini. Neka ga Zvone nazove i jamci mu jedinicu, pa neka se Livi do tada zacementira na klupi, propusti koji trening, ili nesto :lol:
  • Zagi
    12.4k
    29.10.
    Girona-Constancia - Copa del Rey
    Tada ćemo znati više.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.