Prve bodove u prvenstvu su izgubili dva tjedna nakon ispadanja iz europe.Najprije se pricalo o stvaranju zalihe ispred tovara odmah na pocetku sezone dok se oni bave kvalifikacijama a mi imamo "slobodno" ljeto — DiddyGuela
Prošle sezone 1.75 ppg , ove 2.11 ppg. Definiraj raspad.Znaci na kraju ce biti dobro i osvajanje lige na guz ispred raspalih tovara. — DiddyGuela
Umjesto da se bavimo sobom i svojim problemama i igrom mi i dalje gledamo kako i sta tovari rade. — DiddyGuela
Raspitao sam se malo za klinca iz Lokomotive Subotica koji je odigrao odlično u vezi protiv nas.
Iako transfermarkt kaže da ima ugovor do 2026., to nije istina, dugogodišnje je dogovoreno sve tamo. — FazeN
Kako analizirati 9 kola bez ta 4 gostovanja? Makneš 45% od ionako malog uzoka, kakve ćeš zaključke donijeti?Puno se prica o tim gostovanjima u prvoj cetvrtini... — DiddyGuela
Ok. Zajebali smo te dvije tekme. Nitko ne bježi od toga.Nas su boljeg bodovnog ucinka kostala dva poraza na domacem terenu. — DiddyGuela
Tovarima je plafon nekakvih 65 bodova. — Mr Anderson
Kako analizirati 9 kola bez ta 4 gostovanja? Makneš 45% od ionako malog uzoka, kakve ćeš zaključke donijeti? — Zagi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.