• Mlađi referent
    15.5k
    Dobiješ tovare, Osijek i Rijeku u gostima i uspiješ underachievat za jedan bod prvi krug prvenstva.

Banana baš.
  • Medvedgrad
    877
    Dinamo u zadnje dvije sezone nakon europske utakmice ima omjer u HNL-u: 3-2-6Ivdzo11
    Mislim da ti fali jedna utakmica, jer prošle smo sezone igrali 10 euroutakmica, a ove 2, uvijek prije neke HNL utakmice.

A koji je omjer u tim euroutakmicama? Da usporedimo.
  • striko
    3.3k
    to mi najteže i pada
  • Dr Hofmann
    5.7k
    E jebi ga...Baš užasan poraz. Gorica, Belupo i Lokomotiva samo tri boda i gol razlika 6:5. Previše respektiramo te ,,male" ekipe doma, ne znam čemu ta kočnica taktička, izađi visoko s dva napadača (volio bi vidjeti Belju i Kulenovića od prve u ovakvim utakmicama), zakaj se postavljamo kao da igramo protiv Fenerbahcea opet. Baš se osjećam pokenjano sad. Neću biti veliki prorok ako napišem da se prvenstva osvajaju i gube na ovakvim utakmicama.

Mora to bolje, agresivnije. Čak i protiv Belupa smo prvih 40-ak minuta doma izgledali tulavo. I dalje ne vjerujem da nam itko može išta u HNL-u, ajmo izaći više bez respekta nekog, pa ako onda izgubimo, jebi ga.
  • Pacho
    17.6k
    Mi bi u gotovo svim HNL utakmicama s obzirom na resurse i roster trebali biti ekipa koja od prve minute melje, stvara sanse i da imas osjecaj da je samo pitanje vremena kad cemo ga utrpati. Nesto kao kad gledas pravi Bayern ili PSG. Ali puno je previse utakmica u kojima nesto laganini petljamo prvih 20-30 minuta pa ajde onda ako zabijemo se i protivnik otvori pa ispadne super, ali ako ga prvi primimo onda je vec blaga panika.

Druga je stvar da ima milijun utakmica u kojima top ekipa bude osrednja ili cak losa, ali ga ipak utrpa i uzme 3 boda. Mi to s ovim paraplegicarom na golu ne mozemo, jer ako si protivnik osigura 2-3 udarca na gol, mi primamo barem 1 gol.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Dobro za Mudražiju me nije briga pretjerano, ali da eto i Vidović je dobar primjer. Kupio si čovjeka za milju i po, slavi 22 rođendan brzo i završava s U21 repkom, a nije ni blizu A reprezentacije. dao si mu 10ku, i onda ti ne igra. Pa koja je strategija s njim? Iako sam mislio čak na mlađe igrače, on je već senior odavno. Je li moguće da su ti mladi već 3-4 godine tako loši da svi skupa nisu nastupili 10 puta? Ono, dali smo mu 2 tekme i vidi se da to nije to. Znači ni do toga nisu došli? Ne razumijem jednostavno
  • Ivdzo11
    9.8k
    Dinamo Qarabag 3-1
    Dinamo Gorica 2-1

Qarabag Dinamo 0-2
    Rijeka Dinamo 1-1

Bayern Dinamo 9-2
    Slaven Dinamo 4-1

Dinamo Monaco 2-2
    Varaždin Dinamo 0-1

Salzburg Dinamo 0-2
    Dinamo Osijek 2-4

Slovan Dinamo 1-4
    Gorica Dinamo 2-2

Dinamo Dortmund 0-3
    Hajduk Dinamo 1-0

Dinamo Celtic 0-0
    Lokomotiva Dinamo 3-1

Arsenal Dinamo 3-0
    Dinamo Istra 3-1

Dinamo Milan 2-1
    Osijek Dinamo 2-1

Dinamo Fener 3-1
    Dinamo Slaven 4-1

Maccabi Dinamo 1-3
    Lokomotiva Dinamo 2-1
  • Keyser Soze
    19.3k
    Često se ponavlja da je ovo nova ekipa i da će biti kikseva, ja iskreno nisam očekivao da to znači dva domaća poraza od Lokomotive i Gorice u prvom kvartalu prvenstva.

Pravo je pitanje je li navijač Dinama spreman na potencijalno drugu neuspješnu sezonu u nizu nauštrb bolje momčadi naredne sezone? Ja mislim da nije jer se ipak uložila ozbiljna para u ekipu koja bi žmirečki trebala na domaćem terenu šamarat ovakve klubove.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Nismo spremni jer nemamo para više za to.
  • Medvedgrad
    877

Znači zadnje 2 sezone:

Eurotekme: 7-2-3,
    1.92 bodova po tekmi

Ligaške tekme nakon europe: 4-2-6
    1.17 bodova po utakmici
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    a evo i statistike od prije 2 godine:

Sparta - Dinamo 4:1
    Osijek - Dinamo 2:3

Dinamo - Astana 5:1
    Rudes - Dinamo 1:5

Ballkani - Dinamo 2:0
    Dinamo - Istra 3:0

Dinamo - Viktoria Plzen 0:1
    Dinamo - Lokomotiva 2:1

Viktoria Plzen - Dinamo 1:0
    Rijeka - Dinamo 2:2

Astana - Dinamo 0:2
    Slaven - Dinamo 0:2

Dinamo - Ballkani 3:0
    Dinamo - Hajduk 0:0

Betis - Dinamo 0:1
    Dinamo - Varazdin 1:0

Dinamo - Betis 1:1
    Dinamo - Rijeka 1:0

Dinamo - Paok 2:0
    Dinamo - Slaven 5:2

Paok - Dinamo 5:1
    Rudes - Dinamo 0:3
  • fakin
    4.4k
    lani u najgoroj sezoni u zadnjih 20 godina nakon prvog kruga prvenstva imali smo:

6 pobjeda, 1 remi i 2 poraza, 19 bodova

ove sezone nakon prvog kruga imamo:

6 pobjeda, 1 remi i 2 poraza, 19 bodova
  • dd29
    886
    Igrala je i rijeka u četvrtak, uz povratak iz daleke armenije, plus još danas u gostima

A s obzirom kakav kadar imamo, poduplan na svim pozicijama, umor ne bi trebalo ni spominjati kao izgovor, barem ne na maksimiru
  • Keyser Soze
    19.3k
    A s obzirom kakav kadar imamodd29

Ovo je u našem kontekstu nebitno. Što će ti Vinlof, Jakir, Bakrar, Villar, Mudražija kad ti izvedeš skoro pa identičnu ekipu nakon iscrpljujuće utakmice prije 3 dana i onda se još ni ne slažeš da je to bio problem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.