• Endeavour
    689
    Mi smo ovu utakmicu odigrali na istoj razini kao i prošle 4 koje smo dobili. Ovaj put od 15 udaraca - 1 gol. Pogledajte iz kakvih situacija smo zabijali golove u te 4 zadnje utakmice. To je nogomet.

Sad na zaslužen odmor, pa idemo dalje.
  • Dadox
    1k
    Majstore,ako nisi shvatio ovo je forum,a ne propagandna stranica jednoumlja Kim Jonga una.Većina dobro rezonira razloge poraza i ne sere.Napisao sam prije tekme da je problem potencijalni premala rotacija.Bjelica je to znao,a Kova će naučiti.
  • Krulek
    904
    Savršen ulaz u utakmicu i strategija Kovačevića uz izvrsnu rotaciju i postavljanje igrača u prvoj postavi. Odličan golman koji nije primio više od dva(tri) gola uz jako dobru obranu koja je odigrala bez pogreške. Prodorna krila uz spretnog centarfora su dodatno pojačala dojam utakmice.
    Jel dovoljno dobro i " politički korektno " bez kritike.
  • NerminB
    5
    Zasluzena pobjeda lokomotive, nismo bili svoji danas, a i mario je podosta uzrok tome. Jebiga, idemo dalje, dobro ce doci ova pauza. Ne treba crniti previse.
  • Mr Blue
    4.3k
    Nismo iskoristili svoje šanse i to je to. S tim da smo bili opasni naprijed, ali ne i dovoljno konkretni, za razliku od Lokomotive.

Obrana koju smo ranije puno hvalili danas nije bila na visini zadatka. Nažalost, meni omiljeni KTC je večeras više puta ispao.

Šteta, loš dan u uredu, reklo bi se.

Kao što ne treba poletjeti poslije pobjeda, ne treba ni potonuti protiv poraza koji su sastavni dio sporta.

Ova momčad je dobra, jako dobra i siguran sam da će biti još bolja.

Skupiti glave, izvući pouke i odgovoriti pobjedom u sljedećoj utakmici, ajmo Dinamo!!
  • Crni86
    16k
    Po meni ne losa utakmica s nase strane (kad se izuzmu one gluposti kod golova). Igrali, kreirali pokusavali pa i zabili gol.

Mene vise muci sta mi ovo nismo rutinski odradili kao fener i macabi. To tu takve utakmice di te ne ide al moras sacuvat cistu mrezu i jednog ces uvaljat. Trebala nam je mirnoca i rutiniranost kao iz te dve tekme. Nije mi jasno da ta ekipa to moze u tak jakim tekamam ali ne moze protiv gorice i lokomotive?

Kova pogubljen danas. Prelaskom na 3 napadaca izgubili skroz kontrolu u sredini i nismo pretjerano vrsili vise pritisak. Problem je kad nemas stopere koji mogu vodit igru pa se onda ta dva veznjaka opet moraju spustat i rade puno vise nego sta bi trebali.

Trebalo je zadraz nekih 4231 u izgradnji pa kad se dode na protivnickih 30 metara vise puniti 16 metara i imat vise igraca koji ulaze iz drugog plana , bakrar, mudri, dejo ljubicic itd
  • Jay
    2.7k
    Gotovo je, izgubili smo prvenstvo danas. Sve spalit i na zimu opet reset.
  • Keyser Soze
    16.4k
    Dinamo se muči s probijanjem bunkera, igrači se ne kreću dovoljno bez lopte. Ovo je ekipa dobra za utakmice gdje smo u blago podređenom položaju i gdje nemamo posjed, a kad ga imamo se mučimo sa stvaranjem šansi. Mislio sam da će to biti drugačije s međulinijskim igračima koje imamo, al šta nam to znači kad ne igraju.
  • vlatkomarkovic
    2k
    Nisam sretan s ovom izjavom Kovačevića da smatra da nije pogriješio Vis a vi rotacije, danas se vidjelo i na KTCu, bekovima, Mišiću, Lisici…. Ritam od dvije utakmice je tek krenuo… Ovaj roster je napravljen da se igra s puno igrača u rotaciji, onda ti uđu Stojković i MPV i isto ne igraju bajno jer su van natjecateljske forme i samopouzdanja… Nije problem sto smo izgubili, nego sto se Kovačević pravi kao da problema nema…. Jer nisi imao 6 zicera, a prvo poluvrijeme te nije bilo uopće na mapi…

Varela, Villar, Vidovic, Mudrazija, Soldo - danas svi ostali na klupi
    Valincic, Ljubičić i Goda - danas najgore utakmice vidno umorni

Sada će nas spasiti reprezentativna pauza, ali šta ćemo nakon toga? Imamo samo jedan tjedan bez dvije utakmice do 1.12.
  • Crni86
    16k
    Da nismo radili pizdarije ispred svog gola pricali bi o rutinskoj i mirnoj pobjedi.
  • Efes Pilsen
    13.1k
    Gubitak 6 bodova na Maksimiru od kvartova i predgrada mi nije bilo u horoskopu za ovu sezonu.
    Slozio bi se s db-om, greske iz ove utakmice su cista dekoncentracija i pristup lako cemo. Loksa nam vec par sezona servira isto, hvataju nas brzim krilima na krivoj nozi i mi jos uvijek nemamo odgovora. Ekipa je postavljena kao da igramo europsku, a ne HNL utakmicu. Tu ce i Kovacevic malo morat razmislit sta i kako jer ako se moze prilagodit Feneru, Maccabiju morat ce izvuc nesto i za HNL.
    Najgore od svega je sto je sad repre stanka, depra od 2 tjedna..
  • Xpert1992
    41

Ma Kovacevic to nakon danas zna, samo nece rec. Jer si prosli tjedan rekao da umor ne igra ulogu a sad ces reci da igra. Glupo zvuci. Ali ja vjerujem da u sebi to sam zna. Ovo je dobra skola.
  • striko
    2.4k
    Taman odmor da moze u miru s istom postavom istrčati
  • vlatkomarkovic
    2k

Prošli tjedan je to stojilo jer se tada pričalo o umoru nakon utakmice, sada pričamo o akumuliranom umoru….
  • Xpert1992
    41

Istina, ali onda kvragu ako on to ne vidi ima strucni stozer da djeluje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.