• De Oliveira
    1.8k
    Strasno za citati. Kakvi tovari. Nema kmecavaca kao na Zoni. Doslovno fuj. Jedni te isti igraci i trener su vam u 3 dana od svjetskih klasa dosli do totalnih amatera. Na svaki krivi potez takva kolicina pljivanja. Odvratno. Kada stignete gledati utakmicu kada pljujete i serete 90 minuta?
  • IceMan
    3.5k
    Kaže Kova ušli smo dobro u utakmicu :roll:
  • Dadox
    1k
    Teo je trebao biti mentor mladima i osigurač u slučaju većih ozljeda na stoperskim pozicijama.Tako je i plaćen.Međutim,on postaje 3.stoper što znači 20+ tekmi u sezoni.
  • Peškaman
    8k
    Jebiga, loša utakmica,loša večer,idemo dalje.
    Gorak okus u ustima znajući da idemo bodovno izjednačeni na prvom mjestu i "samo" +4 u odnosu na trećeg na pauzu u kojoj smo igrali ekstra nogomet.

Vidim da se dosta ekipe slaže,Kovin poraz apsolutno. Od 30 igrača konstantno korištenje 14-15 igrača, danas dosta igrača energetski nisu bili na potrebnoj razini.

Do našeg gola teški throwback na prošlu sezonu, naša stativa,naša kontrola a ovi iz dva šuta zabiju dva gola.
    Šteta,uvjeren sam da smo igrali s određenim rotacijama da bi upisali tri boda.
  • MarK
    1.1k
    Po meni je prva postava predefezivna za ovakav tip utakmice. Opet 3 centralna/defenzivna vezna, uz to jako potrošeni bekovi i krila otprije i izostanak Sergija i dobiješ jalovost prema naprijed. Ta je postavka u redu za europu, pa čak i za derbije jer ćemo imati priliku iz tranzicije, u malim utakmicama to nije to. Treba više odmornih igrača i više ofenzivnih igrača, visoki presing i što više lopta u nogama.
  • rioda
    10.8k
    Evo da zaključimo - Galešić je trebao igrati danas, ali nije zbog bolesti
  • CastAway1986
    4.2k
    nisam ja ni popljuvao tvoje komentare, Mudri je bio loš ali tko zna kako bi danas reagirao , kao i ostali navedeni..Kova je trebao vise rotirati svi vidimo da je to najveci problem bio
  • DiddyGuela
    4.5k
    Jebote ubila me ova utakmica. Bas sam u šoku. Teski osjecaj nemoci i flashbackova od prosle sezone. Kakvi papani nas skoluju u HNLu, to je teska sramota
  • Cif
    444
    trebao je igrati i mali jakir vinlof vilar bakrar od prve
  • dis
    109
    Ajde sve na stranu ali da ti Mišić svaku igra 90 min stvarno nema smisla, uz toliko kvalitetnih igrača na klupi.
  • mosad
    1.9k
    Welcome back @emilperska
  • emilperska
    12k
    Opet dolazimo do onog što su neki pisali ranije. Osvajanje HNL je majka svih majki i maltene pitanje financijske stabilnosti dogodine.
    Fener, Maccabi i Malmo su bonusi za ovaj roster.

Želim vjerovati da su Hajduk, Fener i Maccabi prava slika momčadi, a ne Gorica, Loksa i fake Varteks.
    Kako god, nadam se da će i ZB objasniti Kovi tijekom stanke da će rotacija biti ključ. Nakrcao mu je momčad solidnim igračima do te razine da ti je Galešić 4. stoper, a a Fran Topić na tribini izvan zapisnika. Izvoli, iskoristi to.

Ako je mogao proucit Fener, jogurt i Maccabi u detalje da ih taktički školuje, valjda moze i zmozgat kako iskoristit Galešića, Villara, Varelu, Soldu i Mudrog i s njima dobit Goricu doma + da ti Mišić i KTC ne umru na terenu od iznemoglosti..
  • Xpert1992
    42
    Nemojmo sada panicariti. I gledajmo nesto pozitivno. Evidentno je da se dogodilo emotivno praznjenje i umor je bio prisutan. Ne zelim sad pojedinacno imenovat igrace ali vecina nije bila na razini na koju smo na kraju krajeva navikli. Da se sad vratim na pozitivno, i stozeru i Kovacevicu je jasno sada da su pogrijesili sa kadrom i drugi puta vjerujem da ce pametnije odluciti, i s tim ja mogu zivjeti. To se moze vidjeti i po zamjenama koji su usli. Perez Vinlof kojeg nismo prakticki vidjeli od drugog kola ti ulazi umjesto ocito umornog Gode.
    Nije smak svijetu, i bit cemo mi ok. Znam da smo svi nervozni sad i tesko je prihvatit poraz, ali ako iz nekog poraza mozes nauciti ovo je definitivno taj.
  • Plavi Zapad
    8
    Imas posjed i igraju ti Teofil i Goda. Odmori napokon Misica i stavi Bennacera na zadnjeg i igraj s jednim. Bakrar isto tako je morao poceti prije Lisice.
    Dogodi se da odigras losu utakmicu ali onda protiv ekipa poput Gorice i Lokomotive uzmes bod
  • Boycie
    3.5k
    Velika greska je da ne startas sa 3-4 svjeza igraca, a imas toliko rijesenja na klupi. Odlican dinamo i los hajduk na istom broju bodova. Tragedija. Nevistic jednostavno nije kapacitet za prvog golmana i jos ce nas kostat ako ce biti starter.
    I jos nakon svega moram citati o sudackim odlukama, a da je u 2 min Vesovic dobio minimalno zuti druga prica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.