• Mr Anderson
    19.4k
    Nadalje, jasno mi je da kohabitacija nas i hns-a (zns-a) mora postojati, no ne vidim neki veliki smisao i potrebu za gravitiranjem takvom HNS-u i ZNS-u.masacusec

Nego kome? Nepalskom savezu? Svašta si ti tu nadrobio, očito ne poznaješ dovoljno materiju. Ne ovisimo financijski o HNS-u i ZNS-u, ali ako nismo unutra, sve bitne stvari i odluke će drugi donositi, to su već i kolege napisali. Sad je situacija gdje bi i nama i Svetini odgovaralo da nađemo neki dogovor u obostranom interesu, treba to diplomatski odigrati.
  • Z brega sam
    327
    Zašto vječito težiti i dodvoravati se HNS-u?masacusec

Ako sam dobro u nekom članku ulovio, dio plaća (desetak cca) omladinskog pogona se nama financira iz ZNS.
    Ne velim da se moramo dodvoravati i ne želim da se kome dodvoravamo, ali da jesmo dio HNS-a i važan dio općenito u HNS-u, jesmo i moramo biti.
  • Mali Zeus
    21.4k
    Ne treba se dodvoravati HNS-u, ali u svakom slučaju bi bilo normalno da sudjelujemo i surađujemo, a ne da Rijeka ima 2 predstavnika, a mi ravno nijednog.
  • The Undertaker
    9.9k
    Čitao sam prije nekoliko godina kako ide ta raspodjela financiranja trenera u školama od strane ZNSa i prilično je transparentna. Vezana je (barem je tada bila) za rang natjecanja, uspjehe ali i za igrače koje ste ''odgojili''. To je posebno važno za male klubove koji stalno prigovaraju (opravdano) da odgajaju igrače koje kasnije pokupi Dinamo i Lokomotiva a oni od toga nemaju nikakve koristi.
  • Mr Anderson
    19.4k
    Čitao sam prije nekoliko godina kako ide ta raspodjela financiranja trenera u školama od strane ZNSa i prilično je transparentna. Vezana je (barem je tada bila) za rang natjecanja, uspjehe ali i za igrače koje ste ''odgojili''.The Undertaker

Dodao bih još i da se gleda broj djece koje neki klub ima u svojoj omladinskoj školi.
  • Crni86
    22k
    Okej na razinu zupanijskog saveza, ali kakav ce dinamo imat utjecaj u hnsu ukoliko nema njegovog predstavnika iz zns-a? Meni sve ovo lici da ce doc dan kada ce Svetina krenut rusit Kustica. Imas iza sebe najveci zupnaijski savez i idealnu poziciju jurisa na prijestolje. Brojna sranja oko hnla koja se dogadaju u zadnjih 6 mjeseci itd

Nije li slicna prica bila i s Malesom, kako bi ga pozicionirali u hns kao predsjednika zupanijskog saveza?

Isto tako vidim da je opozcija Svetini dosta uvjerena da se krsio statut i kako ce skupstina biti ponistena. S obzirom na prijasnja iskustva (i da su opet ukljuceni nasi ljudi koji vec imaju iskustva sa statutima i greskama) ne bi me cudilo da se skupstina stvarno i ponisti.
  • rokikaciga
    14.4k
    Po meni ce se krenuti u skupljanje ruku i glasova te ce se ici u prijevremene izbore. Raditi ce se na tome i na rusenju skupstine istovremeno koliko sam ja nacuo nesto.
  • dumitrumitu
    1.9k
    Update na transfermarktu. Dominguez dobio na vrijednosti, Bennacer najviše izgubio.
  • prefontaine
    9.3k
    Dino Perić na popustu, samo 150.000. Ajmo narode, navali, još malo pa nestalo! Nekoć je vrijedio 6.000.000, kupite, nećete se zajebat.
  • deda
    46k
    Pali smo sa 70 na 67.
  • Zagi
    17.7k
    Contract expires: 15.06.2026
    Jedina bitna stavka na Dininoj stranici.
  • NVKOD
    12.7k
    Bennacer najviše izgubio.dumitrumitu

Ma to TM namjerno snižava vrijednost da nam omogući da ga uzmemo iduće ljeto. Sve je s razlogom, nema brige.
  • NitkoBitan
    36.9k
    Ocekivao sam veci skok u vrijednosti. Uz dobar plasman u EL i suvereno osvajanje lige vrijednost ekipe bi po meni trebala skocit na barem 65-70m bez Bennacera.
  • Goncalo Santos
    3.9k
    Ljubicicu rezu vrijednost isto i to nemilo, prvo s 5 na 4, sad na 3.5 mil iako igra...

Nisam previse upucen u to nego nagadam samo, ali pretpostavljam da tm okvirno svakoj ligi daje odredeni koeficijent kvalitete, u to racuna nastupe, godine, golove, asistencije i odnos sa prijasnjim angazmanima. Zbog toga mislim da su Bennaceru srezali dosta iako je igrao i prosle sezone jer je hnl za njega (na papiru) korak u nazad. Sumnjam da ce mu i rast cijena vise. Ista prica za Ljubicica.

Zato veseli veliki porast kod Domingueza s 1 na 2.5 mil, Valincicu i Lisici takoder vrijednost fino porasla. Varela je na 300k. Za iduci update ocekujem porast kod Gode, Hoxhe i Bakrara jos veci.

Bennacerov pad ne treba zabrinjavati, u klasu smo se uvjerili, dapace, mozda nam olaksa njegovo dovodenje :cool:

Puno je tu mladih igraca cije vrijednost moze rasti, mislim da smo na putu da okrenemo trend padanja vrijednosti kluba, mozda kroz godinu i pol dvije opet prijedemo 100 mil.
  • Zagi
    17.7k
    Dominguezu je jučer "vrijednost" bila 1 , danas je 2.5 .
    Nebih da dao za 4x toliko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.