• Mali dioničar
    18k
    Malo manje histerije molim.

Dinamo nije bio u ZNS-u ni HNS-u godinama pa je i serijski prvak Hrvatske, prezimljava u Europi i igra i Ligu prvaka.

Boban je protiv Čeferina, a Čeferinov otac zastupa Hajduka, Kustić podržava Čeferina pa je Dinamo dobio Hajduka na Poljudu.

Kustić je pak sjedio kraj Bobana na Feneru pa je Dinamo dobio Fenera.

Nije nebitno tko sjedi u kojoj kancelariji, ali nije ni presudno.
  • vlatkomarkovic
    2k

Ne razumiješ… Neće biti ugroženi naši sportski rezultati nit će se nas krasti na terenu, niti je Svetina pro Hajduk….

Ne razumijem kakve to veze ima s ovime…. Mislim da nisi pokopčao o čemu se ovdje radi
  • Mali dioničar
    18k
    Ne razumiješ…vlatkomarkovic

Pretvorio sam se u uho (oko).
  • Dadox
    1k
    Šika drži lojtru Svetinu za svoje mjesto u HNS-u.Danas je Loksa tamo utjecajnija od Dinama.Žalosno,ali istinito.Sada kada je posložio klub ne sumnjam da će Zvone krenuti i u ove borbe oko ZNS-a i HNS-a.
  • Zagi
    11.9k
    Može netko pojasniti koja je točno relevantnost ovih političkih igrica? Baš se nikada nisam za to zainteresirao..
  • Dudu 9
    863

Pokopčao sam, samo me zanima tko je na našoj strani.
  • vlatkomarkovic
    2k

Iskreno vise, nemam pojma… ovo se kače ljudi koji su se voljeli donedavno… Pokušavam razaznati ko je na koju stranu legao… Ne znam kako bi ti opisao datu situaciju jer je neviđena dosad….
  • masacusec
    6.4k
    Zašto vječito težiti i dodvoravati se HNS-u? Naročito sada kada imamo ono što smo htjeli! Mi smo zasebna instanca lukrativnog potencijala, bilo kroz rezultate, bilo kroz članstva, sponzore i komercijalna prava. Ni na koji način ne ovisimo o hns-u. Konačno imamo meritokratski i demokratski klub.
    Sprega mamićevog gnk-a i hns-a je konačno završila! To što je danas netko protiv mamića, ne znači da je protiv njegovog načina vladavine....a hns, zns i drugi lokalni ogranci su upravo primjeri kronizma i klijentelizma koji je dugi niz godina vladao i u Maksimirskoj 128.

Pa nisu tovari 20 godina loši, jer su u lošim odnosima s hns-om! Njima je posljedica vlastite nesposobnosti uzrok takvog odnosa s hns-om.

Nadalje, jasno mi je da kohabitacija nas i hns-a (zns-a) mora postojati, no ne vidim neki veliki smisao i potrebu za gravitiranjem takvom HNS-u i ZNS-u.
  • vlatkomarkovic
    2k

A evo ti meni onda objasni koju smo se picku mile materine onda mi uopće izvještavali o izborima, koji kurac smo zvali sve klubove, koji kurac je Zvone intervenirao osobno, koji kurac svi mediji pišu o tome, evo, ako je to toliko nebitno objasni mi molim te….
  • Sajla
    13.8k
    Zašto vječito težiti i dodvoravati se HNS-u?masacusec

HNS: Kup se igra 29.10.
    d: ali igramo 26. s Vukovarom, a 31.10. s Rijekom, kako ćemo između i Kup?
    HNS: snađite se. i Liverpool je igrao 5 utakmica u 15 dana, vaš problem.
  • vlatkomarkovic
    2k

Točno i ovo je još jedan od light scenarija
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Ni na koji način ne ovisimo o hns-umasacusec

Obzirom da igramo natjecanje koje je pod ingerencijom HNS-a, a ne Udruge prvoligaša, itekako ovisimo o njima. Hoćemo pitanje sudaca, pravila o broju stranaca, broj u21 igrača i igrača iz škole, ona provizija na izlazni transfer, to su sve stvari koje određuje HNS i ne možemo se praviti da se nas to ne tiče
  • masacusec
    6.4k
    Sve navedeno pičke mile matere je kamilice, i nije dokaz da ovisimo o njima, hvala bogu!
  • Dudu9
    1.9k
    Šta da dođe neka ekipa u vrh HNS i kroz sudačku organizaciju masakriraju dinamo, jel bi onda ovisili o nečemu
    Na "okršaju kod Westina" nisu se na kraju pojavili Dinamo, Kustošija, Rudeš i Ravnice od članova prva četiri ranga, no ostali, poput Jaruna, Dubrave, Sesveta... stali su iza Svetine. Božidar Šikić iz Lokomotive, konačno, na slavljeničkom predstavljanju sjedio je zdesna Svetini.
  • The Undertaker
    8.8k
    Odgovor je zapravo vrlo jednostavan. Ako mi nismo tamo gdje se pišu i određuju pravila onda će ih netko drugi pisati i određivati i za nas. Koliko će tu biti koristi ili štete nitko ne zna ali je sigurno da se nitko neće brinuti o našim interesima već isključivo o svojim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet