• Sibirski plavac
    6.4k
    Sramotno mali broj bodova lani, u Europi ih namučili Irski ribari a unakazili Grci, sad ih vodi drkadžija, propala prodaja kluba, bore se za opstanak s Vukovarom i Slavenom, mučili se s niželigašem u kupu.

Još jednom, majko mila od kog smo mi izgubili naslov, tko je prvak naše lige i kakav klub će nas predstavljat na europskoj sceni (al želim im sreću)...
  • Zvonkec
    373
    Mišković hoće pare a da on ostane alfa i omega kluba, nije amer vesla siso
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    batica otkupio za 4 milje FrukaPaggini

Reko je za Novi List da je to zajeb. Meni je on takav kralj s tim double downovima
  • Hnlovac
    3.5k
    Miskovic ne bu prodao Rijeku do 2030
  • Sajla
    13.7k
    s jedne strane, koga briga za druge klubove, ali - na kaj će nam ličiti liga? ako Rijeka i Osijek ne mogu biti pristojni prvoligaši i bar nekad nešto odigrati u Europi, pa tko će? tko ima interesa za ozbiljnije financirati Istru ili Varaždin? da se uzdamo u Goricu i Lokomotivu da će nekaj napravit? uskrsnuće Cibalije ili Šibenika? ako HNL stvarno ostane na nama uz zombija iz Splita koji niš nemre ali generira bar nekakav interes, kam to vodi?
  • Zagi
    11.9k
    A ono , nije da si opisao neku alternativnu stvarnost.
    Koliko Rijeka ima skupina u europi, 2-3 u 20 godina? Neš ti pomoći nk koeficijentu ..
  • Blueshadow86
    4.2k
    Strašno koliko je Rijeka nazadovala u tako kratkom vremenskom periodu, što rezultatski, što pojedinačno igrački, a naposljetku i financijski.
    Radeljić još malo i ode besplatno, Fruk više nikada neće vrijediti koliko je vrijedio prošle sezone, Janković propada, Zlomislić gubi na cijeni, Petrovič također... Za nepovjerovat koji obrat u svemu.
  • Jurki
    19.7k
    kuzim poantu.. ali tko je tim klubovima kriv kaj imaju nesposobno vodstvo?
    Ako je tko vlekel taj Hnl onda je to Dinamo. I sa donacijama iz uefe, o nepotrebnim transferima gde smo kupovali njihov škart kojim su krpali dubioze.
    Dosta smo mi njih teglili.. jbg sad ili ce isplivat ili ce potonuti.
    S obzirom kakav imamo tretman na Pampasu, Rujevici.. moj zakljucak bi bil - neka potonu.
    Ko ih jebe. Isto vrijedi i za fk yogurt.
  • Crni86
    15.7k
    Nikica Jelavić stariji: Napravit ću sve da suci budu kažnjeni! Kako? Postoje metode...

Kaze Nikica Jelavic ne nogometas :lol:
  • Zagi
    11.9k
    Više vjere imam u Varaždin i Istru nego u Rijeku i Osijek.
    Manje love ali više vizije.
  • Zagi
    11.9k
    Nikica Jelavić stariji: Napravit ću sve da suci budu kažnjeni! Kako? Postoje metode...Crni86

Super. Samo nam taj lik fali u nogometu.
  • Crni86
    15.7k
    Kad krenu auti gorit :lol:
  • austrijanac
    8k
    Krim milje oko Lokse je iznimno prisutan.

Ništa čudno već godinama.
  • Mr Anderson
    14.1k
    Slažem se, ne sviđa mi se baš mogućnost da Rijeka totalno potone. Loše za ligu, a time i za nas. Oni su po svim parametrima 2. ekipa u Hrvatskoj i ak oni nestanu nikako nije dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet