• vjeko1701
    19.3k
    Makar ima gušta radi bahatluka nekih navijača Rijeke krajem prošle i početkom ove sezone, iskreno se nadam da ovo nije neki njihov put prema potonuću.

Em nam dobro dođe solidna konkurencija em nam dobro dođe određen "buffer" između nas i Hajduka. Da Rijeka nije bila to kaj je bilja zadnjih 5 godina, ovi bi vjerojatno dohvatili barem jedan naslov.

Kaj se tiče europe, imali su i oni svojih raspada ali su i dalje jedini HNL klub (osim Dinama) koji je sposoban igrati skupine europskog natjecanja kada se gleda zadnjih 15 godina. Bez njihovih ok sezona, mi smo na putu prema 30. poziciji.
  • NKDZ86
    5.8k
    ali žalosno je da ovakav jajduk ima 3 boda samo manje od dinama, tj. od prvog...
  • Zagi
    11.9k
    Ma skupiti ćemo mi više. Ostali bod-dva po pretkolima kao i do sada i dobro.
  • vjeko1701
    19.3k
    Ni sad nije dobro. Visi nam ulazak u 1. pretkolo LP.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Klizimo mi prema 30. poziciji svakako jer uvođenjem ECL svi ovi liliputanci koji nisu nikad igrali skupine sada imaju jednog predstavnika, a oni koji bi kao i mi imali jednog u prosjeku su se digli na 2-3, dok mi opet imamo samo jednog. Nije stvar novaca koliko nedostatka vizije i ambicija
  • Zagi
    11.9k
    Varaždin može nešto možda. Podcijenjeno je to kaj je Šafarić tamo siguran te alfa i omega sporta.
    Troše unutar mogućnosti , a sklopili su jako dobru momčad.

Stavi tamo recimo Deni Jurića i ja ih vidim vrlo kompetitivne u konferenciji.
    Kako do tamo uz nikakav koeficijent je već druga priča ali zašto ne?
  • Mali Zeus
    19.7k
    o Vejiću sam promijenio mišljenje kad je prije par emisija spomenuo da mu je sin invalid i da bi dao sve da može igrat nogomet. A boja lica može biti i radi nekih zdravstvenih problema.josipsucic

Pa alkoholizam i jest zdravstveni problem.
  • KtcGoat
    1.4k
    Nikica Jelavić stariji: Napravit ću sve da suci budu kažnjeni! Kako? Postoje metode...

Kaze Nikica Jelavic ne nogometas
    Crni86

Ide voznja u gepeku. Ali da, samo nam jos on treba
  • austrijanac
    8k
    Zaninljivo je kaj nas bivsi frens alen i dalje sere gdje god stigne po dinamu pa i sad kod ovih izbora cuva leda svojim frendacima svetini i ekipi. Ali njemu je dinamo u srcu…Crni86

Nije mu za zamjeriti jer se njegovo srce još liječi od teškog kraha.

Smeće nije napisalo nešto dobro o Dinamu vec dugo, te ga treba vrijeđat gdje god se stigne.
  • Zagi
    11.9k
    Iss , sada pročitao.
    Lojalnost uslugama.
  • Peškaman
    7.9k
    Kada inače izlazi komentar komisije za sudačke pogreške?
  • Pacho
    6.4k

To objasnjava zasto se drzao za stol da ne padne nakon predzadnjeg istovara Dinama u bravarov cucavac.
  • Crni86
    15.7k
    Dva dana prosla od utakmice lokomotiva-hajduk i u javnosti i dalje nema slike onsidea Marka Livaje. Nisu zeljeli dostavit sliku maxsportu u sluzbenu emisiju.

Ali uvjeravaju nas da je sve cisto. Dobro kaze jela ovo je vrijedanje nase inteligencije. Rugaju se sa cijelom drzavom likovi.
  • Jurki
    19.7k
    nakon predzadnjeg istovara Dinama u bravarov cucavac.Pacho

Hahahahahahha hahahahaha hahahaha oplakah :rofl: :rofl:
  • Sajla
    13.7k
    nego, očekujete li i vi rekordan odaziv na anketu za izbor najboljeg igrača, gola, trenera za rujan 2025., s obzirom da južnjačka mašinerija nema nijednog kandidata? :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet