• kajjaznam
    249
    po kojoj pjesmi je nastala ta pjesma. Lakše je uhvatiti ak znaš po kojoj pjesmi je napravljen naš tekst?
  • Ludovic IX
    9.9k
    milsio je općenito jer se poslije samo odrađivalo a nije da nije bilo vremena..ti novi igrači nakon 4-1 nisu dali taj impuls koji bi novi igrač morao dati. lisica je jedini to odradio kak spada..
  • masacusec
    6.4k
    Ovo konačno izgleda onako kako bismo htjeli da izgleda.
  • mlinchica
    4.1k
    pjevalo se Zagrebački mališani nakon duuuuuugo vremena.Dr Hofmann

Znači, pun kufer vremena to nisam čula/vidjela.
    Evo ih :starstruck:

https://streamable.com/h1rv86

A vide se i zastave fino, bar su 2 nove?
  • Paggini
    71.6k
    Još jednu stvar nismo spomenuli, a dosta je indikativna - Slavenova igra do prvog gola. Gregurina, taktički mastermind je gledao Goricu šta je napravila i posložio ekipu da igra sa svih 10 igrača 30 metara od golmana i da se valjaju na svaki faul, odugovlače svako ispucavanje, razmisljaju tko će izvesti svaki aut, ubace koju loptu u teren...

Jako, jako ljigavo ponašanje i to od prve minute. Shvacam ja da je Dinamo to što je, a Slaven i Gorica su to što jesu, ali da je ekstremno bijedno - je.

Nadam se da se neće uhvatiti jer je diže živce i navijačima pa onda i igračima, a hvala Bogu i Bel ne pomaže sa svojim kriminalnim suđenjem
  • nemapredaje
    6.2k

Mislim da u tome i je problem, hrpa ljudi ne zna da je to ta melodija.
  • DerHerrKool
    61
    interview nakon tekme: “htjeli smo utakmicu što duže održati u egalu” :vomit:
  • Paggini
    71.6k
    YVJJDgI.jpeg

Ali ovaj kadar u prijenosu nakon lisicinog gola, krv da ti se sledi
  • Guinness
    3.1k
    Shvacam ja da je Dinamo to što je, a Slaven i Gorica su to što jesu, ali da je ekstremno bijedno - je.Paggini

Slaven je i prošle godine bio to što je, pa smo od 3 od 4 utakmice imali probleme sa njima od kojih smo jednu i izgubili baš 4:1 u Koprivnici.
  • nemapredaje
    6.2k

Pa upravo to, znači da se može i na drugi način, a ne izležavanjem i odugovlačenjem.
  • Mali Zeus
    19.7k
    Jako dobra tekma sve skupa. Malo sporiji početak, ali je angažman bio na visini i lopta je bila brža nego protiv Gorice. Slaven je krao vrijeme još od 10. min. valjda al nije im pomoglo. Ronaldiho Arber ih je otključao, a Kule dodao drugi da u miru gledamo drugi dio. Divota od akcije za 3. gol, kao na školskom, Lisica kad je ušao je bio lud. Šteta za penal, malo bila i frka na 3:1 kad je Neva izvukao onu ispod grede, al onda je Lisica s golčinom riješio stvar. Šteta da nije bio još koji gol, ali u svakom slučaju sve super i igra je izgledala baš dobro. Ono što me jako raduje kod ove ekipe je zalaganje i požrtvovnost, nema povlačenja po terenu, glava dolje, svatko želi igrati i dokazati se.

Obrana većinom sigurna i dobra. Valinčić je bio baš slab, možda mu treba odmor, Goda solidan. Mišić standardni, nezasluženo dobio žuti, Bel je jedva čekao da mu ga da. Kod Bennacera se kod svakog poteza vidi da je klasa, ali teška. Ne moš mu uzeti loptu da si bog, ima dodavanje, ima viziju, uzme loptu protivniku i odmaj ide pas naprijed. Veliko pojačanje. Hoxha je u zoni, prolazi dvojicu ko iz šale, jeben gol, nadam se da ozljeda nije ozbiljnije prirode. Bakrar isto jako dobar opet, čovjek zabija pogodak po tekmi, nestvarno. Kule isto dosta dobar, bez obzira na penal, fini gol je pospremio. Lisica bio odličan kad je ušao, Mudražija sudjelovao, ali treba mu utakmica.
  • Mali Zeus
    19.7k
    hahaha da da, teški klasik. Ne sjećam se kad je to bilo zadnji put, ali u svakom slučaju jako davno.
  • bongo
    1.3k
    ja sam je prvi put čuo protiv Gorice u gorici prošle godine kada smo popušili u onom zadnjem krugu prvenstva. Sad ne znam jel otprije ona na tribiniIvan0302

@M94

Premijera je bila u Šibeniku na proljeće ako se ne varam
  • Crni86
    15.7k
    ali treba i spomenut publiku, koja je to prepoznala i od samog pocetka je krenula vrsit pritisak. I mi isto tako moramo znat prepoznat takve situacije i malo pomoc ekipi u sto vecem broju.
  • Guinness
    3.1k
    Pa upravo to, znači da se može i na drugi način, a ne izležavanjem i odugovlačenjem.nemapredaje

Više mi je bila poanta da se može igrati i na gol više i tražiti pobjeda, bez obzira bio ti Slaven, Gorica, Istra itd., a ne klasični HNL bunker pa dikod uđe.
    Ali da i bez ciganluka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube