• Crusades
    19k
    Ne sjećam se kad smo zadnji put spojili 3 pobjede: prvenstvo - Europa - prvenstvo.
  • Kujtim Shalla
    6.5k
    Kakav frajer ,vidi ti našeg Love gospodina dobrice kako je lako projahao novinaru ,metnuo mu ga samo tako. Hahahahaha čvrsta stopera stavio ,naravno da ću stavit,neću stavit mekana ,ne razumijem pitanje hahahaha ,trebao sam stavit Belju
  • jp23
    3.4k
    Rijeka - Chelsea - Gorica iz 2022-23 sezone mi pada na pamet, moguće da imaju i svježiji primjeri
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    na pocetku prosle sezone Sibenik - Qarabag - Gorica
  • jp23
    3.4k
    Eh to da, pretkola nisam provjeravao :sweat:
  • Goncalo Santos
    1.3k
    Mozda nepopularno, ali meni se nije svidio odgovor na pitanje za stopere. Iako generalno nemam dobro misljenje o novinarima, mislim da je ovaj htio istaknuti da su do sad igrali McKenna i Dominguez, jedan stara skola, dobija duele, skokove, cisti sve iz prekida, drugi malo bolji s loptom u nogama koji zna i povuci prema naprijed.

A KTC i McKenna rade isto i slabiji su sto se tice inicijative prema naprijed i u iskakanjima. Mislim da je novinar htio istaknuti da bi Domingueza profilno bolje zamjenio Galesic.

A ova prica o cvrstoci mi je bezveze, pa svaki stoper je cvrst, i KTC i Gale i McKenna i Dominguez.... Ne shvacam zasto se uzrujao. Imam dojam ko da su mu rekli Kova preblag si na konferencijama, moras bit zesci, pa aj idem se na silu istrest na nekog.
  • DerHerrKool
    59
    Pa jel mu Kova dva puta rekao da ne razumije kaj ga pita. A ovaj ponovi pitanje umjesto da malo bolje objasni kaj ga zanima. Bar bi novinar trebao bit elokventan i moć artikulirat svoje misli. Najbolje da dovedemo i čitača misli na presice.
  • rioda
    10.6k
    Mislim da je Kovu iznerviralo okolišanje jer se skužilo da ovaj zapravo pita zašto nije igrao Galešić, ali to nije izrekao nego je okolišao o tipovima stopera itd.
  • Dzoni
    2.1k

Pitanje bi možda i imalo kakvog takvog smisla da je izrečeno kako spada, ali nakon što je i prvi put glupavo izrekao pitanje, pojašnjenjem pitanja se dodatno pokopao.
    Nadam se da će ga oprat šef redakcije sutradan, ako već nije
  • Zagi
    11.9k
    Mislim da je Kovu iznerviralo okolišanje jer se skužilo da ovaj zapravo pita zašto nije igrao Galešić, ali to nije izrekao nego je okolišao o tipovima stopera itd.rioda

Upravo ovo. Jasno je da je pitanje zapravo zašto nije igrao Galešić, kaj je ustvari "...a nije bilo od jabuke?" tip pitanja iz one stare reklame.

Dakle u trenutku kada je sve dobro, ajmo malo problematizirati pitanje petog-šestog stopera.
    Ne samo to, nego nemaš muda postaviti pitanje direktno nego ideš okolo.

Iskreni i direktni ljudi to nimalo ne cijene. Niti imaju potrebe niti želje biti u tim ljigavim igricama.
    Dobro mu je odgovorio. Drago mi je da taj dio njegovog karaktera polako izlazi na vidjelo.
    Pošten, iskren i dobar čovjek ali to isto zahtjeva i od drugih. Ako nisi, dobro dragi malo ćemo onda drugačije.
  • Omake
    12.5k
    Ideja za nick :

Verbalni volej Maria Kovačevića
  • DerHerrKool
    59
    Drito to. Daj skupi ta muda i pitaj kaj te zanima. Ta alibi pitanja su mi dno, ali ih “novinari” vole jer se iz odgovora na takva pitanja potencijalno može izvuć kakva kontroverza i napisat cijeli članak.
  • Jaro
    10.9k
    Aj aj, picka od novinara se nije usudila postavit direkt pitanje za koje je vjerojatno dobio nalog od agenta "zakinutog" igraca pa se izmotavao. "Pa stavili ste 2 cvrsta stopera..." kaj bi mu trebao odgovorit nego ovo s mekanim i Beljom... Seronja od kvazinovinara... Jos valjda pod utjecajem brlje objasnjavajuc se dodatno zakopao...

Sljedeci put na debilno pitanje neki ovakav odgovor:

https://youtube.com/shorts/-7Z_McwKNs8?si=iZeT1JnWX9rrEe-M

Jbt, jedini posao tim pijandurama je smislit 1-2 pitanja 2 put tjedno i nisu ni to sposobni...
  • mrgud
    524
    Trebao ga je pitati zašto KTC ima prednost ispred Galešića kojemu je vjerojatno zadnja sezona u karijeri ispred igrača koji je budučnost Dinama.
  • crophantom
    2.1k
    Zato jer je lijepo reko da igraju najbolji. Tek smo na +3 bit će vremena za uigravanje budućnosti (Jakir) I spašavanje vojnika Ryana (Galesic).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.