• Eduardo
    26.5k
    Što se priča, jesu mu sve pomoćnici složili kao u Belupu?Mali Zeus

Kopirat ću nešto iz privatnog arhiva što sam dobio na mail prije cca dva mjeseca... samo se nasmijte... nema potrebe za repliciranjem i razvlačenjem ovog citata.

Skupio si tu more debila, koji nemaju znanje o nogometu , a sto se tiče Kovačevica ni ti ni ti teletabisi vjv ne znaju da mu je sve u Belupu slagao Mario Gregurina, kao sta mu sad Sandro Bloudek radi..
    Max 3 mjeseca ce bit trener, tako da sramotu od trenera mogu prozivat jer nema ni jednu kvalitetu da bude trener ovog VELIKOG kluba..
  • Keyser Soze
    16.3k
    Imam potrebu ispričati se ovom velikom gospodinu barem ovako preko njegove teme na zoni zbog nepovjerenja u to da će izvući zadnje dvije utakmice. Demantirao me i neka je.
  • Jaro
    10.9k
    Osim toga mi se svidjelo što nije išao kemijati sa sustavima nego je igrao ono što smo uigravalimarcio amoroso

Pa kad ne smije, Boban bi ga odmah pedalirao...
  • Mali Zeus
    19.7k
    Pa kad ne smije, Boban bi ga odmah pedalirao...Jaro

Više ne znaš što je šala, a što ne na ovom mjestu.
  • Crni86
    15.7k
    kao sta mu sad Sandro Bloudek radi..

Aha ipak nije Boban
  • hardek
    6.5k
    Jedna jedina zamjerka, predugo se čekalo sa izmjenom Hoxhe. Od 70. minute na dalje u par navrata je spuštao ruke na koljena i zato su napadali Godu konstantno. Hvala bogu Goda je zatvorio sve ali moglo se osvježiti prije lijevu stranu
  • badjibadara
    7.8k
    ️ Presica koja je otkrila više nego što je novinar planirao…
    Dan prije utakmice Dinama i Fenerbahçea, na službenoj press konferenciji, jedan turski novinar uputio je treneru Kovačeviću pitanje o taktici i ideji igre. No, način na koji je pitanje bilo postavljeno – nespretno, zbunjujuće i s dozom podcjenjivanja – izazvao je nelagodu među prisutnima.
    Trener Kovačević je smireno odgovorio:
    “To su neke taktičke stvari koje ću ja komentirati s momčadi.”
    No novinar je zatim dodao, gotovo samouvjereno:
    “Vidjet ćemo se sutra ovdje.”
    Nije bilo teško osjetiti – očekivao je da će Fenerbahçe biti taj koji će „davati lekciju“.
    ⚽️ Ali – sutra se vidjelo.
    Na terenu.
    Dinamo je odigrao odličnu utakmicu, nadigrao Fener i zasluženo slavio.
    A novinar? Pojavio se i na presici trenera Fenera nakon utakmice. Svi smo čekali – hoće li se pojaviti i pred Kovačevićem? Hoće li postaviti još koje pitanje?
    ❌ Ne. Čim je završila pressica gostujućeg trenera – tiho je napustio prostoriju.
    Pogledajte:
    1️⃣ Kako postavlja pitanje Kovačeviću dan prije…
    2️⃣ I kako, unatoč „vidimo se sutra ovdje“, nestaje bez riječi.
    Neki dijalozi ostanu nedovršeni.
    Ponekad zato što odgovor padne na terenu.

554865257_1353968736730839_8364794283329476255_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=xa65jUOGEB0Q7kNvwGOCSVD&_nc_oc=AdmBAjAEs6MYs1kLFQKNV7i6eWBk0_-OjZBN3myEhPZJEdKuxhnIlKeP8doVwDIbZIA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=qhtrs0SVrt8I_MSTEVuscA&oh=00_Afb8hUv_hNWqkBGokYz5V-hHyrlBvYoT5gzZRMprKVYBcQ&oe=68DB2702

552829569_1353969146730798_5788932862831882430_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=Y3RpFvhN5jkQ7kNvwFlTp0u&_nc_oc=AdkeDwnxsFxGOeRjRhupILkcqKfBeENdeZNskqDcACrJbgSF02wnFE5k_UhGxzpFfTQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=5h0Wl2hYFl9DhLBSLPJKAQ&oh=00_Afb4GFDmbPMw3Nbn3XQbvj7NussAPR0TfA5CuBIqnGcfdg&oe=68DB1615

SportNews.hr
  • Nogo
    9.2k
    https://www.24sata.hr/sport/taj-dobri-kova-i-dalje-je-onakav-kako-mi-ga-je-opisivao-tata-a-jedno-pitanje-i-dalje-je-posebno-1076820

Neki put kaže više nego što treba, neki put govori prebrzo, ali to je Kova. I zato svi imaju riječi hvale u bivšim klubovima, a vrijeme je da te riječi hvale stignu i na Maksimir. I da, ako se pitate, Kova je trener za Dinamo

Ratna vremena i dolazak u Varaždin, život na stadionu Varteksa i skromnost koja ga krasi i danas. Maksimalno je ovo skraćena verzija početaka Marija Kovačevića (50) u hrvatskom nogometu i dolazak iz okupiranog Sarajeva u grad na sjeveru Hrvatske u koji je stigao prije 31 godinu te ostao do danas. Tamo je pronašao suprugu, zasnovao obitelj, sklopio brojna prijateljstva, a njegovi su počeci govorili o njemu kakav je čovjek.

Na stadionu su tad bile sobe za igrače u kojima je boravio i Mario, dokazivao se na terenu i pokušao sebi osigurati bolje sutra, a prema svakome je bio maksimalno korektan i pristojan, pa tako i prema mojem ocu, koji je tad bio "obični konobar" u restoranu u kojemu su jeli igrači Varteksa, a baš mu je Kova posebno ostao urezan u sjećanje.

- Uvijek je bio pristojan, nenametljiv, skroman, baš kakav je i danas - govorio mi je tata Stjepan.

Titula s Međimurjem više nije broj 1
    Nogometno se tri godine zadržao u Varaždinu pa još igrao u Slavenu, po Međimurju i Albaniji, a nakon toga je vodio niželigaške klubove te je prvi veliki iskorak napravio s Međimurjem, s kojim je osvojio tri titule u nizu, ali nikad nije napredovao u rang više. I u tjednu prije derbija u neobaveznom razgovoru mi je rekao:

- To mi je najveći sportski uspjeh dosad, protiv onakve momčadi Varaždina osvojiti treću ligu.

Nakon maestralne pobjede protiv Fenerbahčea u prolazu je dobacio sa smiješkom: "Sad ništa ne pitaš, a da sam izgubio imao bi sto pitanja". A baš sam ga mogao pitati je li titula s Međimurjem i dalje broj jedan. Naravno, odgovor znam, ali tek toliko da još jednom na Kovinu licu vidim taj zarazni osmijeh i čujem: "Joj, Fabijane, ti me uvijek nađeš s pitanjima", pa da mi bude toplo kad znam kroz kakve je borbe prošao i gdje se sad nalazi. Sjetim se i očevih riječi kako Kova uvijek pronađe minutu za razgovor, komentar utakmice ili bilo čega drugoga i još mi je ljepše jer znam da je unatoč svemu ostao onaj stari Kova.

Stiglo ga 'kako je u Zagrebu'
    Moj novinarski put počeo je s praćenjem drugoligaša Varaždina, a ubrzo je na klupu došao taj simpatični čovjek koji je uvijek volio razgovarati, ali mi i zadavao glavobolje kad je u realnom vremenu trebalo natipkati njegove izjave. "Kliknuli" smo na prvu, proveli mnogo vremena u razgovoru o igračima, njegovim planovima, zajedno smo i plakali kad se slomio u intervjuu prije meča za ulazak u HNL s Varaždinom. Uvijek se znao našaliti jer je nakon prve epizode na klupi Varaždina bio u Poletu iz Svetog Martina na Muri i tamo pobjeđivao "moj" Varteks, navijački klub čiji sam dres svojevremeno nosio s ponosom.

- Dobro si primijetio sve te stvari, tko bi ti rekao da si bio golman - odgovorio mi je kroz smijeh na pitanje kao trener Slaven Belupa i ostavio kolege u čudu, a ja sam shvatio da je to jednostavno Kova i samo se nasmijao.

Nećemo ovaj put kroz sve provlačiti bolest koju je hrabro pobijedio i za koju isto imamo svoju priču, ali neka ostane među nama. Sto me puta pitao 'kako je u Zagrebu', kad je već postalo jasno da stiže kao trener Dinama, znao sam koje ga prvo pitanje čeka, nije ni slutio da ćemo se na kraju od svih mjesta najviše viđati u Maksimiru. Kad se samo sjetim razgovora, kava u Contri, zezancija, a čovjek je danas trener Dinama. I to kakav trener Dinama.

Isti pred kamerama i bez njih
    - Fabijane, hoćemo li otići na kavicu? - bilo mi je jedno od najdražih pitanja jer sam znao da nikad ne može biti dosadno, bilo da razgovaramo o nogometu ili modnim kombinacijama na utakmici koje mu je birala žena.

Nisam ni očekivao da ću to pitanje čuti i nakon presice Dinama, ali čuo sam sve najljepše o novom radnome mjestu, klubu i zalaganju igrača na treningu. “Kad bi samo vidio kako lete”, a onda su poletjeli protiv Hajduka i Fenera. Ušutkao je sve koje su sumnjali, a onda se pojavio pred novinarima i bacio nekoliko fora s toliko sreće na licu, kao čovjek u kojem ne postoji grama zloće. Neki put kaže više nego što treba, neki put govori prebrzo, ali to je Kova. I zato svi imaju samo riječi hvale u njegovim bivšim klubovima, a vrijeme je da te riječi hvale stignu i na Maksimir. I da, ako se pitate, Kova je trener za Dinamo.
  • PetkoDaniOršaGol
    897
    Nakon što je presica završila, napustio je Maksimir te kombijem njemačkih registarskih oznaka otišao po 13 prijatelja na GP Gradiška te ih potom da ne hodaju bezveze po kiši ostavio prije GP Macelj....
  • Kujtim Shalla
    6.5k
    Kova nema pojma sa stranim jezicima, ne zna engleski i slab taktičar. To će se vidjeti kad budemo igrali u Europi. Čovjeku 5,6 startera stranci ,oba stopera i gle čuda svaki zna što treba i gdje da se postavi u 2 najbitnije tekme pojeli su napadače ,mislim da smo ih ostavili bez šanse čak. Sam trener general je rekao da ga je sjebao sa Zajcom ,a prošlu sa hoxhom . Slaba mu taktika
  • jakov1
    1k
    Jel Kjetil Knutsen imao skeptike kad je preuzeo Bodo? Jesu kriticari zasutili brzo kao ovi nasi nevjernici ili su ipak bili ustrajniji?
  • Jos-Optimus
    7.5k
    ma...isti miševi uvijek traže nešto da pljuju...ali ja još uvijek ne mogu sebi doći kako si promašio sa Mckennom, Bogu hvala da jesi, inače imaš baš dobro oko za igrača :smile:
  • DerHerrKool
    58
    Brijem da tu vrijedi obrnuta “ćorava kokoš” :grin: Al bolje i tak nego da nas je sve nabrijavao kak je super, a ono ćorak
  • Kujtim Shalla
    6.5k
    izgleda je do trenera i atmosfere , ili ga je mučila ljubav u Kopenhagenu ko sad Rpg :rofl: bogu hvala da sam se zajebao u procijeni,a još više hvala bogu pa ne živim od toga haha. Da je to lagan posao svi bi smo ga radili . Nije samo pogledati i izvući statistiku i reći to je tak što nam fali. Odlično se dopunjuje sa Dominguesom ,samo da nastavi tako i ja presretan. Zdrava Sredina i povjerenje očigledno plus samopouzdanje su najbitnije stvari kod svakog nogometaša. Njemu mogu hvala sve paše kod nas . Konačno imamo stopere ,a ludo je da sam na Galešića i zaboravio do prekjučer kad sam ga vidio na poluvremenu. Imamo luksuz problem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.