• Slush
    1k
    Ja samo znam da sam Nevistica stavio ko kapetana u fantasiju. Donio mi je 2 boda. Hvala mu.

Sve u svemu Dinamov stroj melje i kamo srece da nakon svake tekme pricamo o fulanom penalu kuleta, a dobili smo 41.
  • rokikaciga
    6k
    A zasto se Bennacer gura kad se zna da je Kule prvi pick za penal? Zar ima toliki ego? Ne kuzim cemu se kurci Kuletu? Covjek spasava karijeru u Dinamu...

Mozemo i na drugu stranu.
  • serbus
    5.3k

Zato što je nepisano pravilo da igrač na kojem je napravljen penal ne puca.
    Vjerojatno se ponudio da on bude taj koji će pucati ako Kule neće
  • Mr Anderson
    14.1k
    Inače, po meni odlična utakmica. Odlično ušli pa onda malo igre u nižoj brzini pa na kraju blitzkrieg zadnjih 5 minuta u režiji Hoxhe. Čovjek je ušao u životnu formu, trebamo to maksimalno iskoristiti. Što se tiče penala, u svakoj ekipi se zna tko puca penale, Kule puca kod nas i to treba poštivati, nema mu se što zamjeriti. Možemo mi pričati jeli mu je mogao prepustiti, ali zamjeriti nikako. Bennacer je tek došao, imati će još prilika.
  • Efes Pilsen
    13k
    Nema ego nego zeli upisat prvijenac u rijesenoj utakmici. Nebitno sad, da Kule nije zabio u prvom dijelu jos bi i rekao.. Ovako aj, makar eto kaze Jelicic Bennacer nije trazio..
  • rokikaciga
    6k
    Ma to je picka materina. Nijedan klub u kojem sam igrao nije imao to pravilo. To je birtijasko pravilo.
  • rokikaciga
    6k
    Ma ja se sprdam, da me ne bi netko shvatio ozbiljno samo pokazujem apsurditet pljuvacine prema Kuletu..
  • serbus
    5.3k

Meni je dobro ispalo pogodio sam 4 1 na prognozi tak da ne moramo baš sve zabiti :rofl: :rofl:
  • vjeko1701
    19.2k
    Jel on prvi izvođac? Jeli imate tolike usi da ste čuli da je ovaj tražio da puca ? Na osnovu čega bi mu morao dat? Šta dramite života ti ?CastAway1986

AKO ga je Benaccer pitao da puca a on ga je odbio, mogao mu je dat barem na osnovu toga da je Kule bio u takvoj situaciji gdje je po dolasku na posudbu u Rijeku nakon ogromne suše golova i igre kao novi igrač odmah u prvoj utakmici tražio od suigrača da puca penal i zabio ga. Mislim da je čak bilo i suza kad ga je zabio. Pa evo, čisto na temelju toga.
  • vjeko1701
    19.2k
    Je da decki vi bi loptu Jagusica obranili , si ste vi Oliver KahnFacke

Ko nekadašnji amaterski golman ti kažem da je bilo obranjivo i da znam druge amaterske koji bi skinuli barem 1/3 takva udarca.

I ok, nek je teško za obraniti al od golmana koji je prvotimac Dinama se očekuje da od zadnja 4 gola skine barem jednog unatoč malim šansama za svaki pojedinačno.
  • Dadox
    1k
    e ovoga sam se i ja odmah sjetio s Rujevice.Ipak,demantirano je ovo večeras i Bennacer ga nije ništra tražio.
  • vjeko1701
    19.2k
    Ipak,demantirano je ovo večeras i Bennacer ga nije ništra tražio.Dadox

Ako je tako, isprike Kuletu.

Nego, jel mi netko može poslati gifove sljedećeg:
    Lisica gol Varaždinu
    Hoxha gol Hajduku
    Bakrar gol Hajduku
    Hoxha asistencija Belji (Fener)
    Hoxha gol Slavenu
    Hoxha asistencija Kuletu (Slaven)
    Lisica gol Slavenu
  • kajjaznam
    249
    Vratio se s tekme i vidim par stranica o zome ko je trebao pucat penal, OMFG
  • rioda
    10.6k
    Nis od toga, bili bi mu treci klub u sezonibongo

Teoretski, ako ne nastupi za Gironu, mogao bi doći i imati pravo nastupa
  • rokikaciga
    6k
    kao sto sam i rekao da su to birtijaska naklapanja ljudi koji drugacije ne mogu razmisljat o nogometu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet