• don
    16.2k
    Nisam gledal zadnjih 20 minuta, kak je Mudri odigral?JakovK6

u skladu sa očekivanjima
  • Blueshadow86
    4.2k
    Nije mi jasno kako Mudražija ulazi prije Vidovića, a Vidović uopće ne dobije ni minutu protiv Slaven Belupa i rezultata 3:0 i 4:1 za nas.
  • GeneralNapoleon
    2.1k

Ovisi cijim ocekivanjima, jel :lol:
  • emilperska
    11.8k
    Nadam se da ozljeda Hoxhe nije ozljeda i da igra protiv Maccabija..
    Ista stvar Dominguez..
  • Zagreb1992
    2.6k

Čovjek je do sada igrao protiv Rijeke nekih 15 minuta il koliko već..ostalo nije ulazio ..Baš očekivati neku top igru dok nisi uigran je glupost
  • Droljo
    21.5k
    Nije mi jasno kako Mudražija ulazi prije Vidovića, a Vidović uopće ne dobije ni minutu protiv Slaven Belupa i rezultata 3:0 i 4:1 za nas.Blueshadow86

Mislim da je to zato što Vidović bude dobio 90 minuta sljedeći tjedan a mudri ništa ili opet par minuta tko zna kad.
  • emilperska
    11.8k

Ili ima veze s tim da je Vidović već nastupio u 5 kola kao starter, a pokazao je minimalno.. Klupa će mu dobro doć..
  • Ludovic IX
    9.9k
    Nevistic je skočio na mjestu u trenutku udarca jagusica. I tu je izgubio vrijeme za reakciju.
  • Dadox
    1k
    Ove godine baš raketiraju napadači, i špice i krila zabijaju nemilice.
  • Mr Anderson
    14.1k
    Što je bilo kod penala? Jeli se što moglo skužiti na TV? Tražio ga Bennacer da puca ili mu neki savjet davao?
  • rioda
    10.5k
    Stojković ni minute... :rofl:
  • Mr Anderson
    14.1k
    Btw, sad je valjda i navijačima Mudrog jasnije zašto ne igra više.
  • Jos-Optimus
    7.5k
    Moram nešto priznati. Ja sam, uz Marley, vjerovatno najveći Nevistićev apologet...vjerujem i dalje u njega, ali danas sam gledao Newcastle- Arsenal, majko sveta, pa onaj Pope je u 25 minuta obranio sve što mi tvrdimo da se obraniti ne može i činjenica je da se Neva treba trgnuti jer ovo nije dobro i već dulje vremena je tako. Vjerujem u tebe Neva, ali vrijeme istječe, trgni se. Inače, sve ostalo je top, baš top, prigovori Kuletu su besmisleni
  • Boysica
    946
    Idete mi na k.. c s tim penalom uživajte tri tekme igrali u tjedan dana stvarno neki traže dlaku u jajetu..
    Veselite se uživajte u pobjedama
  • Dadox
    1k
    pa nije bio ni na klupi.Za direktan crveni bi trebao dobiti 2 tekme.Samo je Hajduk propustio…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet