• Mali dioničar
    17.8k
    The GuardianDudu

Hvala Aleksandru Holigi.
  • Dudu
    2.6k
    Goce dobio nogu, novi trener je Prelec. Dobra odluka po meni.
  • Kwedi
    3.9k
    insajderske informacije govore kako nisu goreg trenera imali dugo vremena.

ista pjesma bila i u Širokom.

ozlijedio pol ekipe na pripremama, da nema blage veze o formacijama i ulogama igrača.

al ovo je i od strane kluba komično objašnjenje s virusom:

Ovim putem obavještavamo javnost kako su GNK Dinamo i Goce Sedloski postigli sporazum o raskidu ugovora na mjesto trenera B momčadi našeg kluba.
    Tijekom svog mandata Sedloski je četiri puta bio u samoizolaciji te je na kraju prije dva dana dobio pozitivan nalaz testa na COVID 19 što ga je nažalost spriječilo da svoje trenersko znanje prezentira mladim igračima GNK Dinamo.
    Sedloski i klub su procijenili kako je u ovoj situaciji, a obzirom na velik broj utakmica koje dolaze prema rasporedu, sporazumni rastanak najbolje rješenje.
    Sedloskog će na mjestu trenera B momčadi naslijediti Ivan Prelec, naš bivši igrač i trener mlađih kategorija GNK Dinamo.
    Gospodinu Sedloskom želimo puno uspjeha u nastavku trenerske karijere.
  • immerwieder
    1.5k
    znači dvojka boljeg trenera od jedinice
  • Kwedi
    3.9k
    nevjerojatno da su dali (kako bi Miroljub Petrović rekao) buzdovanu mladu ekipu, a sigurno su znali kapacitete i mogućnosti.

Goce mi je najdraži stoper kojeg sam gledao u Dinamu, al ovo kaj sam čuo o njemu je teraj dalje od Maksimira
  • Dudu
    2.6k
    insajderske informacije govore kako nisu goreg trenera imali dugo vremena.Kwedi

Isto sam cuo od prijatelja koji dobar s fizioterapeutom druge ekipe, kaze ono stara ruska skola trenera, bez neke ideje na treninzima.
  • Kwedi
    3.9k
    Sad još nek otprdi Kopić.

Taj je isto težak karakter.
  • xavier
    12.1k
    Goce mi je najdraži stoper kojeg sam gledao u DinamuKwedi

Stvarno? :yikes:
  • Kwedi
    3.9k
    Stvarno? :yikes:xavier

da. naglasak na najdraži.
  • xavier
    12.1k

Pa vidio sam što si napisao, samo kažem da mi je to dosta iznenađujuće.
  • deda
    38.6k
    Ovo bi čak trebala biti dobra odluka jer moja osobna procjena je kako je mali Prelec dobar trener za mlade kategorije, još uvijek nije spreman za seniorski nogomet, a možda nikad ni neće.
  • Carrasco
    6.3k
    DINAMO II; Josipović, Hrvoj, Jelenić, Šutalo, Daničić, Duvnjak, Janković, Julardžija, Karrica, Kapitanović, Svržnjak
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Isuse bože ovaj lik doslovno ne zna pričat. Dobro da ne slovka, treba mu valjda nakon svake riječi pauza da mu mozak sustigne misli ili šta? Ko je ovom dao posao da mi je znat...
  • deda
    38.6k
    0:1 Svržnjak 33'
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.