• scooniepenn
    5.6k

Srecom da se takve ideje o stadionima ispod 30.000 nisu uhvatile i da cemo dobiti posteni stadion kakav i Dinamo i Zagreb zasluzuju.
  • NitkoBitan
    31.9k
    Bauer je vecinu godina provedenih na tribini svjedocio posjeti za koju je stadion takve velicine sasvim dovoljan pa razumijem da tu puse i na hladno. BBB na istoku ne razumijem, osim na Kranjci iz ocitih razloga.
  • scooniepenn
    5.6k

Provodio sam i ja na istoku kad nas je bilo 1.000 do 1.500 na voljenoj zatvorenoj tribini pa svejedno ne mislim da je stadion od 25.000 ljudi ono sto dugorocno trebamo. Ovo za Boyse na istoku necu ni komentirati.
  • Mali Zeus
    19.6k
    Super za njega.
  • Filip B
    4
    Sori kaj uskacem i mogu pretpostaviti da je vec mozda odgovoreno u nekoj od 600 stranica ove teme, ali da postavim pitanje koje me kopka od potresa i zatvaranja te nesretne istocne tribine. Zakaj se pobogu utakmice ne prenose s kamerama s te strane da se bar malo vizualno popravi dojam Maksimira na prijenosima?

Jel moguce da je samo neka vrsta lijenosti produkcije? Na tekmi s Fenerom je bila jedna povisena kamera na toj strani, znaci nije “nemoguce”. Ne pricam o potemkinovim selima, stadion je trebalo rusiti prije 20 godina, ali isto tako nije ni tocno da nema publike i atmosfere. Kamera s istoka bi pokazivala redovno pun Sjever i Zapad, ljude na stadionu a ne prazne stolice i rupe izmedu tribina. Ovako izgleda kao one utakmice tijekom korone. Jel ima neko “insajdersku” info zakaj klub ne napravi neki napor u tom smjeru?
  • Dzoni
    2.1k
    Mislim da je valjda 1000 puta rečeno zašto ne idu kamere na istok
  • Filip B
    4
    Nov sma na Zoni i fkt ima puno stranica na ovoj temi.

Ali ok, prek google searcha sam nasao ista pitanja na ovoj temi i isprike, u pravu si da je paotavljeno pitanje milijun puta.

Ali odgovori su mi iskreno neprihvatljivi. Europa liga se igra u nocnom terminu, sunce nije faktor, reklame lako postavis na zapadnu stranu ili zaokruzis oko cijelog terena pa da i publika na stadionu gleda reklame. Na dost stadiona se vidi klupa u prijenosu, to je svakako samo stvar arbitrarne odluke. Cak danas postoji i tehnologija za overlay reklama u prijenos, bez fizickih panoa ili ekrana na stadionu.

Nema nijedan racionalan razlog, a argument - “ocajno izgleda” je dovoljan da se okrenu kamere po mom misljenju
  • Dzoni
    2.1k
    1.nije baš tako lako postaviti reklame na zapad jer se nalaze klupe za igrače, prostor za trenere itd., 2. ako se već vide klupe, onda su reklame postavljene gore između 2 razine tribina što je neizvodivo, 3.komentatorske kabine i kamere moraju biti na istom mjestu što bi učinilo istočnu tribinu još nezgrapnijom
  • prefontaine
    3.8k
    Ma treba otvorit istok i amen. Meni uopće ne izgleda toliko nesigurno, da je u u tako lošem stanju srušio bi se sam od sebe u ovih pet godina :cool:
  • Jurki
    19.7k
    dal bi ti svojim potpisom garantiral sigurnost tribine?

Mozda tribina bi "zdrzala", a kaj ako bi se nedaj Boze dogodila neka tragedija i da netko pogine? Kaj onda?
  • prefontaine
    3.8k
    Frende, zajebancija je ovo bila :smile:
  • db-izbjeglica
    18.5k
    shvatio bi ih da je rasprava hoće se raditi stadion kapaciteta 25 000 ili stadion kapaciteta 48 000.
    ovako, pričamo o stadionima koji se razlikuju u doslovno par redova po etaži, dosta zanemarivo u nekakvom globalnom utisku stadiona. nije to sad nekakva svemirska razlika gdje jedan stadion izgleda puno veći od drugoga.

stadion u bratislavi - 22 500
    09bra3.jpg

stadion u kaliningradu 35 000
    Ser-Swi_%281%29.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url