• über alles
    2.1k
    Decko je imao sanse da se dokaze i da participira,decko tu sansu nije iskoritio,pa se decko nema kaj durit nego treba bit sretan zbog postignutog rezultata jer nogomet je momcadski sport.
  • Fan
    1.5k
    A koga umjesto njega?vjeko1701

Bar je to najjednostavnije zamijenit.
    Kovačević je rekao da je RPG navodno spreman.
    Ako ne on, tu su i Mikić i KTC koji bi za slaven trebali biti i više nego dovoljni.
  • don
    16.2k
    neki se očito nikad nisu sportom bavili pa ni ne znaju osjećaj kad te trener ne stavi da igraš.
  • Samo Dinamo ja volim
    2
    Ovo je utakmica gdje treba dati više minuta Mudražiji,Soldi,Vinlofu,Galešiću,Vareli. Bennacer također treba izmjenit da i drugi budu u kontinuitetu.
  • Samo Dinamo ja volim
    2
    Vidović i Villar također. RPG jedino ako je spreman.
  • Jay
    2.7k
    Neka igra B ekipa, od Filipovića do Bakrara sve novo
  • Teofil Kateran
    3.3k
    Nadam se da će biti rotiranja jer je tempo sada dosta jak, zadnje dvije utakmice su sigurno poprilično energetski iscijedile većinu igrača koji su participirali u obje utakmice. Jednostavno treba riskirati, imamo širinu i treba urnut u vatru igrače koji nisu toliko igrali dosad.

Filipović je zaslužio priliku na golu, ne treba ništa drastično raditi, nek brani Neva protiv Maccabija, ali ne vidim razlog da Filipović ne dobije priliku za pokazat se protiv Slavena.

Valinčić je praktički dosad odigrao sve minute osim kupa u Predavcu i treba mu predah. Ako je Pierre-Gabriel spreman odlično, ako nije Theophile može popunit desnog beka poprilično dobro. Perez Vinlof je dosad isto igrao jako dobro i mislim da nije upitno da će odmoriti Godu. Dominguez je morao izaći u derbiju i zato bih upario Galešića s McKennom, imamo širinu i može odmoriti do četvrtka.

Što se sredine tiče, tu isto očekujem promjene. Mišić i Ljubičić definitivno zaslužuju odmor, Zajc nije toliko potrošen kao njih dvojica pa bi i volio da odigra dio utakmice, ali od početka bih možda htio vidjeti Villara, Bennacera i Vidovića u sredini, a nadam se da će i Soldo i Mudražija potencijalno dobiti priliku s klupe.

Varela nije spreman za 90, ali volio bih da starta pa koliko ide, lako ga se kasnije zamijeni s Hoxhom. Bakrar nije počeo ni derbi ni Fener te ga očekujem svakako desno, a možda i koja minuta za Topića u slučaju povoljnog rezultata. U špici mislim da je jasno da Kulenović zaslužuje startati i dodati još koji gol na traci.

Ne treba podcijenit Slaven, ali imamo širinu i jako dobre zamjene i igrače koji nisu puno patricipirali, a zaslužuju dobiti priliku. Ovo je najbolji trenutak. Nakon derbija dolje i između dvije europske utakmice.
  • Rakovica1986
    1.1k
    ja jesam, uspjelo je svaki puta.
  • Ijayi Atiemwen
    4k
    Svi stavljaju Filipovića u prvih 11…sad kad Slovenac stane na gol i pokaže zašto je došao :smile:
  • Droljo
    21.5k
    Belji ne treba odmor jer ga kule mijenja svaku tekmu i tu nebi ništa dirao. (Mora i on nekako doći do 20+ golova u hnl-u)
    Valinčića svakako odmoriti i ni minute da ne igra a sad jel to bude rpg, ktc ili mikić nebitno je.
    Bakrara umjesto lisice i vidovića na lijevo krilo svakako (on je za rešavanje tih hnl poluekipa idealan).
    Mišića bih probao odmoriti pa nek deru ljubičić (koji slično kao beljo izlazi skoro svaku tekmu) bennacer (koliko može pa soldo) i villar.
    Stoperi bi mi derali prvo poluvrijeme mcškot i galešić a drugo dominguez umjesto škota.
    Vinlof lijevo.
    Neva jedinica.
    Eto, to je moje neko razmišljanje kako odmoriti neke a opet da ne trpi rezultat...
  • Georg Koch
    6.7k
    Vjerujem da ce Bennacer, Stojkovic, Vidovic, Bakrar i Vinlof sigurno zapoceti tekmu.
    Mozda jos i Kule (Beljo svakako igra 60-ak minuta po utakmici pa i nije toliko umoran, vise mislim radi Kulenovica da starta jednu), pa i Galesic.
    Uglavnom, Bogu hvala imamo rotaciju vrhunsku.
    Naravno da ona nije uigrana, ali zato su i dovedeni i tek krece tempo cetvrtak-nedjelja, tako da ce morati dobiti prilike da se i uigraju.
  • Droljo
    21.5k
    StojkovicGeorg Koch

Opet stojke? :lol: :monkey:
  • Droljo
    21.5k

Pročitaj koju stranicu u nazad...
    Ili bar prvi post u temi.
    Susret neće moći zbog crvenih kartona igrati Stojković s naše strane te Ćubelić sa Slavenove.Kumerle
  • jp23
    3.4k
    suspendiran je još uvijek
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention