• Cagica111
    103
    treba decke podrzat
  • Georg Koch
    6.7k
    Ah da, totalno zaboravio, mea culpa.
    Onda Villar.
  • Mali Zeus
    19.6k
    Eto na onom videu poslije tekme u srijedu Vidović diže ruke s malo ozbiljnijim izrazom lica.

Eto drame!
  • rokikaciga
    5.9k
    Nevistic

Valincic - Zivkovic - Galesic - Vinlof Perez

Bennacer - Villar

Mudri

Bakrar Vidovic

Beljo
  • Droljo
    21.5k
    Valincicrokikaciga

Dok ne umre na terenu ga gurat! Ipak imamo pet desnih bekova i ne igramo europu...
  • Krizy
    62k
    Nevistić - Theophile, Galešić, Dominguez, Perez Vinlof - Bennacer, Villar, Mudražija - Vidović, Kulenović, Bakrar
  • rokikaciga
    5.9k
    Pa ne znam je li RPG spreman, Mikica se ocito ne planira tak rano gurat. Jedino da dvojica odozada budu KTC i Zivkovic, jedan na stoperu a drugi na beku
  • Droljo
    21.5k
    ne znam je li RPG spremanrokikaciga

A nemam pojma jbga. Nije valjda kartao šaha svo ovo vrijeme. Valjda je trenirao neki k.
  • Dino
    4.4k
    Mislim da ovu tekmu treba započeti Stojković, a ako ne započne barem da uđe u 70. min... :lol:
  • Xpert1992
    7
    Vjerujem da ce McKenna igrati, eventualno ako Kovacevic vjeruju Jakirovicu on ce umjesto njega na lijevom stoperu. A na desnom stoperu mislim da ce krenuti sa KTC-om. Ne vjerujem ni da ce Valincica mjenjati, osim naravno ako je RPG spreman, a lijevo vrlo vjerojatno Vinlof. U veznom redu takodjer mislim da ce Misic startati, takodjer se ne bi cudio da i Ljubicic igra, mada moguce da ce staviti Mudraziju i Bennacera. Na krilima vjerujem da ce priliku od prve minute dobiti Varela a na drugom Lisica, i u vrhu Beljo. Mislim da ce biti 4, 5 izmjena u odnosu na proslu utakmicu.
  • Marley
    5k
    ja mislim da bi ovako trebalo, a vjerojatno je i Kova na tom tragu
    Screenshot-20250926-122410-Chat-GPT.jpg
  • Mali Zeus
    19.6k
    Idealna tekma za Stojkovića.
  • LilScav
    19
    Nisam siguran da će svi dobiti priliku, odnosno, nisam siguran da će mijenjati cijelu momčad, iako bi ja volio da dobiju priliku:

68d67170576dc15509d85533
  • LilScav
    19
    Filipović
    Vinlof-Galešić-Teophile-Gabriel
    Bennacer-Villar
    Vidović-Stojković-Bakrar
    Kulenović

Ulaze: Mudražija, Topić, Varela, Soldo, Živković
  • crophantom
    2.1k
    nit ima potrebe, nit smo još u tako komfornoj situaciji pa da si dopustiš mijenjati svih 11 igrača u HNL-u, pa nije ovo kup u Predavcu ni Football Manager. Drugih 11 ćemo poslati prije finala u Istanbulu kad će već kanta u HNL-u biti osigurana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet