• NKDZ86
    5.8k
    danas nema alkoholne pive pa se ne zaboravite prije natankat, nema gore niš zbog opasnih osmanlija
  • Bruh
    1.1k
    kakva je piva na gorici bila vjerojatno nitko neće ni skužiti razliku
  • Droljo
    21.4k

Ja sam tražio da mi presipa iz boce u čašu i bila je ok. Jedino je nestalo žuje brzo pa sam morao na staropramen preći. Ispod zapada šank.
  • Crusades
    19k
    Šteta kaj nema Dinamovih pub kvizova u onom obliku od prije, siguran sam da bi se na prvom sljedećem kvizu jedna ekipa nazvala "ulasci u zadnju trećinu"
  • Droljo
    21.4k
    Planet obuća ima 50% sportsku obuću još dan dva. Inače ne uzimam tamo ali pogledao malo i ima dobrih jomica za klince do 20 eura se da naći ok tenisica. Pa kome treba... Uzeo maloj joma za odbojku 20 eura. Đaba... Webshop
  • Pacho
    6.1k

To jos postoji? Uvijek sam imao dojam da je to ducan u kojem iskljucivo penzioneri kupuju uloske za cipele i maziva za kurje oci.
  • Droljo
    21.4k

Samo Joma tenisice tamo nešto vrijede koliko sam vidio. Filter po brendu i deri.
  • Ivan0302
    1.1k
    Alo jel živ forum gdje su svi, gdje je šanker?
  • ksapi
    6k

Svak zove rundu i u kurac
  • Ivan0302
    1.1k
    Hahaha ajde sreća nije velika runda

Daj mi nešto sad da odigram imal neka sigurica
  • Raul
    301
    Prekrasno sunčano jutro danas nakon jučerašnjeg razbijanja turaka usred Maksimira i lijepi unaprijed poklon za sutrašnji rođendan.
  • prefontaine
    3.8k
    Oblačim šorc i majicu bez rukava, lagano navlačim japanke, stavljam cvike.
    Govorim svojima: -"odoh malo vanka."
    -"Jes'ti normalan,trebaš na posao, a vanka ti je kiša i 15 stupnjeva?!", rekoše gotovo uglas.
    -"Meni je danas sunčano i toplo, vidimo se".

Eto moj Dinamo, kad si mi od usranog, kišovitog i tmurnog četvrtka uspio napraviti sunčanu i toplu subotu, eto toliko te volim!
  • BluePhone67
    5.4k
    Pozdrav, trebam nekoga iz Austrije koji zna naravno njemački pisati i koji zna koji su njihovi besplatni oglasi kao npr naš Njuskalo. Trebao bi neke oglase tamo staviti.

Ako ima tko, neka mi se javi privat u inbox za detalje.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.3k
    Sve sam već pitao pa rekao možda ovdje netko zna. Ona klasična - povratak poruka na WhatsAppu. Postoji li ikoji alat da to može, pa makar uz pomoć policije? Ako ima netko informatički stručniji da pomogne bio bih zahvalan
  • Pacho
    6.1k

Chat GPT

Jel ti/ta osoba kojoj treba imao ukljucen backup poruka?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.