• Droljo
    21.5k
    Tekmu pojeli, sad lagano doma tv i stiven segal...
  • Efes Pilsen
    13k
    Prljavi igraju prljavo, Doma TV - vintage Bruce Willis
  • Droljo
    21.5k

To za zagrijavanje, baci oko šta je poslije toga...
  • Dino
    4.4k
    hodali četveronoške doma ako obiđete svih 20 vinarija i popijte 3 dcl vina u svakojProbirštift

Di si to bio?
  • Raul
    308
    Kako je lijep početak tjedna nakon prošlog tjedna i dvije pobjede, nadam se da ponavljamo isto tako i ovaj tjedan.
  • Probirštift
    1k

Vinski maraton u Zmajevcu (Baranja)
    Platiš kotizaciju €40 i dobiš kartu, čašu, torbu, bonove, neke slatkiše i onda pratiš kartu i hodaš po vinarijama. 3 ceste su u dvije su 8 vinarija i 4 u zadnjoj. I dođeš ispred vinarije daš bon sa odgovarajućom bojom i brojem (crvena, žuta i zelena ulica i imaju brojeve 1-8 i 1-4) i pitaju te koje vino želiš popiti i budu svega ili bijelo ili crveno svakakvih je bilo. I dobiš dosta vina moram priznat puno ih je imalo teško ruku kad su točili vino. I na skoro svakom punktu dobiš i žig koji ide na kartu ili na ruku ako si lijenguz kao ja i onda valjda se vratiš nazad na početak i dobiš neku nagradu ak skupiš sve žigove. Ja sam došao do 18 od 20 vinarija prije nego je moja ekipa nestala pa sam ih tražio preko pola sata i nisam uspio zadnje dvije :rofl:
    Ali sljedeće godine dolazim još jači i spremniji da svih 20 osvojim
  • Droljo
    21.5k

Dođi na pripreme kod nas dva tjedna prije. Budeš tip top na samom maratonu. Tempirat ćemo formu za zadnjie 3-4 vinarije kad drugi klonu. Ali nemoj mi doći nespreman. Mogu ti napraviti plan laganih treninga da na pripreme dođeš u optimalnoj formi kako nebi gubili vrijeme na početku istih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.