• serbus
    5.3k

Opet su plakali po očima im znam... ovo bi trebalo obraditi za tribinu ..
  • Fabercaster
    504
    Stvarno se nadam da će se kad tad naše Europske utakmice maknuti iz ralja ove četničke televizije. Bar su imali toliko obraza pa su ovaj puta odmah stavili sažetke na Youtube umjesto kako inače znaju čekati po par dana. Malo zadovoljstvo mi pruža činjenica da naša utakmica ima skoro pa duplo više pregleda od Zvezde na njihovom kanalu. Ali ovi videi bez komentatora i kadrovi kao da su djetetu dali da se igra sa video uređivanjem u OBS-u je užasno i nedostojno Dinama. A nema ni izjava nakon utakmice.

P.S. Nisam siguran tko radi grafiku za semafor i ima li klub uopće pravo glasa o tome, ali nebi bilo loše da je prikaz minuta malo veći. Ne znam kak je to izgledalo na zapadu ali sa sjevera semafor ionak djeluje kao da je smješten u susjednoj županiji i fakat ne pomaže kad se stavi Ariel - font 7 za prikaz vremena. Ne nosim naočale i stvarno dobro vidim ali i ja sam u par navrata morao izvaditi mobitel da potvrdim koja je minuta.
  • serbus
    5.3k

Oko semafora nastavljam borbu još iz prošle sezone, deda ili netko blizak klubu neka javi da semafor nastavi vrijeme nakon 90... da možeš znati na knap utakmicama koliko još ima nadoknade.
    Ovako ljudi vade mobitele da se gleda umjesto da je fokus na teren. Pa ja ne znam jel stvarno toliki problem da se vidi na semaforu koja je minuta nakon 90te... Pogotovo sad kad nadoknade idu i na 10+...
  • nemapredaje
    6.2k

To je standard svugdje u svijetu. Nikada se na semaforu ne prikazuje produženo vrijeme.
  • Fan
    1.4k
    sudac je samo totalno nepotrebno dao 2 žuta kartona dinamovim igračima.db-izbjeglica

Ali je i Fred nezasluženo dobio žuti kad ga je Villar spičio u glavu., ipak treba reć.
    U svakom slučaju, rekao bih da mu je kriterij bio dosljedan.
  • noezg
    27
    Ima netko snimku cijele utakmice?
  • don
    16.1k
    mora se pohvalit navijanje, još jedna večer di stranci hvale atmosferu na neakustičnom stadionu. :clap:
  • NitkoBitan
    31.9k
    Sjever je bio na razini, ali zapad se mora vise ukljucit. Ljudi stali na noge i krenuli navijat sa sjeverom tek u sudackoj nadoknadi :roll:
  • bbb medimurje
    4.5k
    Kolko je na kraju bilo ljudi tocno?
  • The Undertaker
    8.8k
    Ima neke kozmičke pravde da ekipa koja se boji kiše propusti uživo pogledati jednu od najboljih utakmica Dinama zadnjih nekoliko godina (po meni od Tottenhama nije bilo bolje). Vrijeme odlično, ugođaj savršen.
  • Keyser Soze
    16.3k
    Kolko je na kraju bilo ljudi tocno?bbb medimurje

13.926
  • Mali Zeus
    19.6k
    Dame i gospodo, Predrag Jurišić:

Goda 6,5 - loše izbijanje lopte glavom kod gola Fenera, potom je zatvorio stranu.
  • veselko tenžera
    5.9k
    Neke sam stvari htio napisat o utakmici, ali više-manje sve što sam mislio je već netko spomenuo. Jedina stvara koju nisam vidio, a čini da je toplo oko srca je proslava prvog gola.
    Prva stvar da smo imali 6 igrača u 16m, druga stvar kako je krenuo sinkroniziran trk prema sjeveru svih njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet