• hardek
    6.4k
    Ne postoji krilo koje će uvijek donijeti pravu odluku, veseli da je jučer Hoxha uglavnom donosio dobre odluke. Ako on može ovakvu partiju ponovit u 7/10 utakmica to je krilo koje će pod Kovačevićem odigrat najbolju sezonu karijere, slično kao i Grgić prošle sezone.
  • Efes Pilsen
    12.9k
    Mene je jucer iznenadio kod njega upravo taj decision making, pa prvo poluvrijeme je bio skoro savrsen. Nit je silovao driblinge nit je imao manjka kvalitetnih dodavanja. Ona situaciju di mu lopta malo pobjegla, pa se ispravio, izbacio beka driblingom i u prostor dodao Zajcu u 16 je potez koji nisam mislio da cu vidjet od Hoxhe ikad.
    Ja sam caci poslije 30 minuta napisao da lik igra utakmicu zivota, kaze on suti nemoj da ga ureknes. Sredinom drugog dijela je poceo licit na starog Hoxhu, ali iskljucivo zbog umora, ocekivao sam da ce izac sa Lisicom i Beljom.
  • PetkoDaniOršaGol
    865
    Uf, zaspao u pola 3 noćas, mozak kaša, ali sreća najveća, jutarnja kava, Zona, analize, komentari, predviđanja, slatke muke, tko će sad dočekati nedjelju... jučer je to sa Zapada izgledalo moćno, smireno, promišljeno... ima tu još sitnica koje će se posložiti s vremenom, ispoštovati igrača u boljoj poziciji primjerice, ali sva sreća za Fener da se tu još malo uigravamo jer su mogli i gore proći. Obrana zid, veza maestralna, Beljo killer, baš se lijepo vidi kod prvog gola kako je instinktivno gurnuo odbijanac u mrežu... Neva nam je malo u bluzu, ali će i on nadoć i posložiti se. Nakon tekme, Sjever i igrači, suza u oku. Kako grme, kako su moćni... Naš Dinamo cvate, jača i raste svakim danom... sve predispozicije za veliku priču nekad u budućnosti su tu... naziru se obrisi nečeg velikog. Kako, kada i i kojoj mjeri, ne zna nitko, bit će mi čast, ponos i sreća sve to proći zajedno sa svima vama :cool:
  • Thor
    863
    I ja nikak zaspat do 3h ujutro i onda budjenje u 7h cio,vedar nasmijan i nista mi nije tesko!
    Kakvo dobro jutro! Kakv prekrasan, suncan dan danas :love:
  • Mali Zeus
    19.6k
    Ja spavao ko beba, hoće to tako kad znaš da je dinamo pobijedio. Ne pobijedio, razvalio.
  • Mr Blue
    4.2k
    Pucalo se od samopouzdanja.Infinity

Ovo! Baš se vidjelo kako nam igrači ne izbjegavaju nijedan duel jer su skužili da su bolji od Fenerbahcea i grizli su do zadnje sekunde, ali doslovno. Toliko truda, trke, presinga i zalaganja je baš za svaku pohvalu.

Odlična utakmica svih, baš ne želim nikoga posebno izdvojiti koliko je to sve lijepo izgledalo sinoć. A kažu da još nismo skroz uigrani... :grin:

Već u ovom trenutku sezone ima puno sjajnih sportskih priča o našim igračima, volio bih u novoj reviji pročitati malo više kako su neki od njih doživjeli ljeto i dolazak jeseni u Dinamu.

Zna li možda netko hoće li na nekoj televiziji biti repriza danas?
  • LilScav
    18
    Generalno jako zadovoljan igrom, da ne pišem samo hvalospjeve koji su očiti, mislim da na ovome još treba poraditi:

1. Lijepo su rekli u nekoliko navrata na Tribini, Hoxha je i najbolji i najgori igrač Dinama. Mislim da kada je na razini da je opasan (i dalje po mom mišljenju mu fali dosta nogometne inteligencije), ali i dalje nam fali pravo lijevo krilo - nešto poput Pjace i Oršića koji nisu bili opasni samo 1 na 1, nego su imali dosta drugih kvaliteta.
    2. Nevistić. Imam osjećaj da on može obraniti samo neke 1 na 1 rukometne situacije. Neko je ovdje na zoni nedavno napisao kako Nevistić kada se "baca" u biti se uopće ne ispruži u stranu nego samo nekako propadne na mjesto gdje stoji i tamo se ispruži bez odraza. To je vidljivo već nekoliko utakmica kod svakog gola koji Dinamo primi.
    3. Lisica je uvijek nekako nedorečen, ali mislim da će kroz minutažu ove sezone stasati brutalno.
    4. Generalno treba poraditi na odlukama u ključnim situacijama, poput onoga kada Ljubičić nije dodao Hoxhi nego pucao i kada je Hoxha prije toga pucao u blok, umjesto da je dodao.
    5. Razumijem nezadovoljstvo određenog dijela navijača Ljubičićem, ali čovjek je terminator u obrambenoj i tranzicijskoj fazi, nije sve u golovima, asistencijama i dodirima. Odrađuje odličan posao bez lopte, ali i dalje bi trebao donijeti nešto više.
  • Zagi
    11.8k
    Ako netko ima nek baci link pune tekme.
  • Mali Zeus
    19.6k
    sudac bio jako dobar. Nije nasjeo na njihova bacanja odmah od početka i odmah su od tog odustali, dao žuti di i kad je trebalo.

To je suđenje i osjećaj za igru a ne onaj debil Erceg.
  • db-izbjeglica
    18.5k
    sudac je samo totalno nepotrebno dao 2 žuta kartona dinamovim igračima.
  • Mali Zeus
    19.6k
    sudac je samo totalno nepotrebno dao 2 žuta kartona dinamovim igračima.db-izbjeglica

Jedan za prigovor, ne sjećam se kaj je drugi, dao je i njima žuti za prigovor.
  • marcio amoroso
    46.2k
    Jedan za prigovor, ne sjećam se kaj je drugi, dao je i njima žuti za prigovor.Mali Zeus

Jedan je dao Belji jer je kao smetao golmanu, a drugi Valinčiću iako je on bio nagažen.
  • db-izbjeglica
    18.5k
    Jedan za prigovor, ne sjećam se kaj je drugi, dao je i njima žuti za prigovor.Mali Zeus

odgovorio je kolega.

beljo je dobio žuti jer je presjekao edersonovo ispucavanje, a valinčić jer ga je protivnik nagazio džonom po sred stopala.
  • Keyser Soze
    16.3k
    Ederson, Škriniar, Semedo, Akturkoglu, Fred, Soyuncu, El Nesyri.

Jaka je to ekipa i ne treba radit paniku od rezultata kakav god bio.
    Keyser Soze

A što Arbera Hoxhu boli briga kaj su ovi jaki?

Nisam ni stigao ni mogao išta napisati nakon utakmice pa sam to ostavio za jutro kasnije. Savršena utakmica svih, napokon smo našli balans u veznom redu što nam je falilo ove sezone.

Kad bi nekog morao izdvojiti onda bi to bio Hoxha iako su svi bili na nevjerojatnoj razini.

Arber je igrao kao da mu je Juan Cordoba podvalio nešto ispod nosa pod krinkom da je roba domaća napravljena po babinom receptu, a ovaj ne zna šta je pa je uzeo da proba.

Sjever fantastičan, naježio sam se na ono navijanje s igračima nakon utakmice, nema razloga da se to ne ponovi protiv Slaven Belupa.
  • nemapredaje
    6.2k

Je, pucao je. Rekao je i Beljo u intervjuu poslije “drugi gol je bio lagan, samo sam skrenuo Hoxhin udarac u prazan gol”.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet