• Zvonkec
    353
    Nema slađe neg utišati miševe koji čekaju kiks dinama na zoni, bravo kova, bravo dečki samo jako dalje
  • Tom Hanks
    4.1k
    Tako je,jebeš turke
    Ove domaće izdajice njima je ovo udarac
  • Blueshadow86
    4.1k
    Između ostalog, ovom pobjedom Dinamu sjeda laganih 630 tisuća eura u kasicu prasicu. :clap:
  • rokikaciga
    5.9k
    Od prve minute moramo ici na kost, glavom na kopacku i 100% u svaki duel, bit spreman na drugu loptu...to je recept i uvjeren sam sa mozwmo barem do cetvrtine finalarokikaciga

To su samo jaka i istrosena imenarokikaciga

Pa uzet cu si za pravo da znam neki kurac o nogometu :lol: :lol: :lol:
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    STOP THE COUNT !!!
  • Zvonkec
    353
    neka pati koga smeta
  • hardek
    6.4k
    Boli me briga za "nikad gori Fener". Odigrali smo jako dobru utakmicu i ne postoji niti jedan pojedinac za kojeg mogu reći da je bio loš. Stvarno su svi odigrali na nivou.

Istaknuo bih Hoxhu, jer on ako ovakve partije može pružati u kontinuitetu, to je krilo koje Dinamo vani ne može kupit ni za 5 milja eura
  • shameless86
    842
    oce danas gricki top još jednom puknuti?gazi turke
  • Agramc
    48
    Svaka čast dečkima.
    Odlično odigrana utakmica s puno borbenosti i entuzijazma. Fener loš i nakrcan ocvalim zvijezdama nije ništa pokazao.
    Unatoč dobre dvije utakmice u nizu, valjalo bi poboljšat obranu i efikasnost u napadu, i nadjačat drvenilo koje se povremeno pojavljuje. No kao što je rekao kolega @tp1997, ekipa još prolazi proces učenja, i ako ovako nastave mogli bi ponovit uspjehe bjelicine generacije :strong:
  • DrRatoljub
    246
    Bravo dečki, odlična pobjeda i odlična atmosfera. Nisam vidio sam jednu stvar. Je li u onoj njihovoj šansi na kraju frajer bio u zaleđu. Ono kad su prebacili obranu dijagonalom. Činilo mi se da nije s tribine, ali nisam siguran.
  • Chempers
    858
    Sreća po Mourinha da je popio otkaz prije ovoga jer bi mu Maksimir postao trauma stadion broj 1

Svaka čast igračima, treneru, svima, ovako nadigrati ekipu s ovim rosterom nije mala stvar. Oni imaju bolje igrače, mi smo bolja momčad. Bolji smo bili u svim segmentima, osim te bombe Fener se nije vidio praktički.

Sad dobit genocidaše i na sjajnom smo putu za prolaz.
  • JMastermind
    1.1k
    Još jedna rutinska pobjeda protiv malog kluba.

Ajmo dalje.
  • Mrvica
    4.1k
    Kao šta sam rekao, padali su i veći.
    Svaka čast, borbeno i kvalitetno odigrano! :strong:
  • Ritam Ulice
    2k
    Sad ne smijemo poletit. Idemo s istim pristupom dalje i nemamo se cega bojat.
  • Mr Anderson
    14.1k
    Fantastična večer, kako na terenu, tako na tribinama. Savršeno pripremljena utakmica od Kove, popišao se u ovih 4 dana po svim znalcima koji bi ga tjerali radi Gorice. Nadasve odlična igra svih, pametno i borbeno. Nismo imali loše mjesto. Fener, skupina zvučnih imena, ali smo ih potpuno limitirali.
    Navijanje odlično, čak i na zapadu, utihnuli dežurni seratori koji mi inače svaki put digni tlak. A i koliko sam uspio vidjeti, ni na Zoni nema baš onih silnih miševa, nemaju materijala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet