• Zagi
    11.8k
    Obavezno onda i isprekidane linije novog šenaesterca jer ako nema penala i kmečanja oko zakinutosti za istoga, ima li ova igra uopće smisla?
  • modri-kibic
    967
    I nikad jacom KoprivnicomPaggini

Ipak imaju 13 igrača Slavena na posudbi.
  • NORTE
    20.3k
    Ipak imaju 13 igrača Slavena na posudbi.modri-kibic

Da išta vride bili bi u Slavenu barem na klupi.
  • NKDZ86
    5.8k
    Netko mi je prišao tko nije bio zadovoljan igrom i malo me napao. Nije tako loše, navikneš se - izjavio je tada Kalik za Canberra Times.

uopće nije loše kaže, već se naviknuo, dečki nastavite samo, ko je sljedeći
  • Mrvica
    4.1k
    Izgleda da Kalik voli malo grublje čim mu nije tako loše.. :confused:
    Kakvi su to likovi.
  • NORTE
    20.3k
    manje više ista ekipa Rijeke ka prošle sezone.
    I ove navijam za njih dok god postoje teoretske šanse za borbu za naslov sa hajdukon iako su trenutno bliži borbi za ostanak tako da još kolo-dva i neka onda izgube sve do kraja šta se mene tiče.
    don

Nije bilo nikakvog razloga uopće navijati za njihove pobjede u ovoj sezoni, osim protiv gube.
    Ja sam navijao za prolaze Ludogorca i (petardu) Paoka.
    Predzadnji klub lige, samo bod više od Vukovara, uz igranje KL vjerojatno će u ovoj godini držati donji dio tablice.

Mi smo jedini kandidat za titulu i ovisimo sami o sebi.
    Imamo sve preduvjete za možda i bodovno dosta uvjerljiv odlazak na zimsku pauzu, a onda će Boban pojačati momčad gdje god i koliko god bude potrebno.
  • Omake
    12.4k
    Nevjerojatno kako savršeno pristaje

ed16711e-df08-44d5-9db1-c21de7b17cd3.webp
  • Omake
    12.4k
    Marqu Bin Liwajah
  • Zg123
    2.6k
    Zlomislic i Sanchez fino isprozivali igrace, izgleda da je u Rijeci bas tokiscna atmosfera u svlacionici
  • Sibirski plavac
    6.3k
    Od kojeg kola bi HRT trebao počet s onim jednim hnl prijenosom u nedjelju?
  • NitkoBitan
    31.9k
    Da, da, svi su krivi samo je Miskovic zasluzan. Cini mi se da smo i mi tu pricu negdje nekad slusali.

Trutinu Radeljica nije prodao iako je mogao dobit neke novce, propala prodaja Jankovica i ode i on negdje besplatno ili za sicu iako je u dealu sa Dinamom dobio ostalih 50%, dao 4 milje za Fruka i pitanje je oce li mu se na kraju to isplatit (i tu je vjv propala prodaja), s obzirom na kvale za LP i dva "padobrana" nikako se nisu pojacali, a malo je falilo i da kompletno ispadnu iz svih kvalifikacija sto je uspjelo cini mi se samo Partizanu i jos jednom klubu u citavoj povijesti.

A ona njegova epski glupa izjava da mu se financijski ne isplati igrat KL ili EL ce uc u anale.
  • hardek
    6.4k
    Zlomislic i Sanchez fino isprozivali igrace, izgleda da je u Rijeci bas tokiscna atmosfera u svlacioniciZg123

S obzirom da je Janković zamijenjen protiv Vukovara na poluvremenu, mislim da je ovo njemu usmjereno
  • Crusades
    19k
    mislim nakon prvog kruga, znaci deseto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention