• sanjinlego
    4.1k
    Ispričavam se na upadu. Zna li netko okvirno koliko se gostiju očekuje sutra na utakmici?
  • Liks90
    3.6k
    Pao ZG5
  • Liks90
    3.6k
    Pao SG3
  • deda
    41.2k
    NIje bilo te info, ali za pretpostaviti je svih 1250.
  • Dubbbrava
    1.1k
    To je neka nova fora s 1250 ili?
    Vučem paralelu s Dortmundom a vjerujem da je interes turskih cigana al pari njima
  • Dubbbrava
    1.1k
    Ma znam da je 5% frende, nisam od jučer.
    Pitam na temelju čega sad ta regulacija ako imamo odvojenu tribinu? Ionako nitko osim Turaka neće bit na njoj pa samo me zanima od ljudi upućenijih da li se tu nešto onda promijenilo napokon
  • fakin
    1.3k
    baš gledam stranice fenera, društvene mreže, novosti, nigdje nijedne obavijesti nije bilo za njihove navijače o prodaji ulaznica za Dinamo. sad mi je to potpuno nejasno
  • ToTo96
    144
    Braćo , Slododna karta za Sjever dolje!!! pozurite
  • Liks90
    3.6k
    pa znam da znaš, al vidim da i dalje pitaš Haha, 5% na temelju zakona uefe i nogometnih institucija …tak je za HNL i za Europu odavno…a kog opće zanimaju za jug “pravila”…mene ne
  • Liks90
    3.6k
    Pao i SG4
  • NORTE
    20.1k
    Vučem paralelu s Dortmundom a vjerujem da je interes turskih cigana al pari njimaDubbbrava

Nema šanse da kod Turaka takav interes kao kod Dortmunda.
    Prošlo put ih je bilo valjda 500.
    Ne vjerujem da im je Zagreb toliko napet da je interes preko 5%, naprotiv.

Klub želi i pola juga za naše navijače, kao što je bilo i protiv Crne Gore.
  • Liks90
    3.6k
    sve je to jasno, ali nema potrebe jug za naše navijače kad se neće prodat ni ovo sto je dostupno, dan prije tekme je ostalo 4000 ulaznica…
  • NORTE
    20.1k

Ma to govorim generalno, ne za ovu tekmu kojoj prijeti kiša i koja je visokog rizika pa jug vjerojatno nije bio ni razmatran kao moguća opcija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.