• don
    16.1k
    protiv Hajduka je praktički bio nevidljiv.Izet Hajrović

mislia san da ipak znaš nešto više o nogometu..
  • Izet Hajrović
    6.2k
    Prvo ovako, da se mene pita, a ne pita me se, protiv Fenera bi igrali obojica u 3-4-1-2 jer su kompatibilni. Međutim, ne vjerujem da će se to dogoditi pa bih izabrao Kulenovića ispred Belje. Očekujem da će Fener uzeti posjed i tu Kule više ima smisla zbog svoje energije i pressinga, a i forme na kraju krajeva.

Pokušavam se staviti u poziciju Kuleta. Trudiš se, zabijaš više i puno češće, Beljo nije u formi i onda da ostaneš i dalje na klupi? Tu gubimo Kuleta, a Belji ostavljamo osjećaj neupitnog startera. Mislim da je za obojicu dobro da zamijene uloge barem na jednu utakmicu. Kad kažem pristup, ne mislim na to da mu se kao ne da, nego njegovo lamatanje rukama. Da, nije suđen faul ili dva na njemu, ali onda ustani kao Kule, uđi čvrsto u sljedeći duel, probaj uzeti loptu i pokaži muda, a ne da ostaneš sjediti i lamatati rukama. Takva energija nam treba protiv Fenera.
  • Fatos Beqiraj
    214
    Je priko noci uigras novu taktiku, nisi ni ovu uigra do kraja a 3 miseca konstanto se forsira samo da se uigra.

Kule ce vjv startat za vikend, al u srijedu Beljo napada kako i treba bit
  • Dudu9
    1.9k
    Po meni treba nastavit praksu, Beljo igra do 60min i umjesto njega ulazi svježi Kulenović koji u preostalo vremena baš istrči maksimalno
  • Crni86
    15.4k
    Bolje da nisam otvarao ovu temu…
  • rokikaciga
    5.8k
    Jebote ja sam valjda najveci zagovornik Kuleta bio ovo ljeto i proljece ali on pored Belje nema kaj radit u prvih 11
  • Mali Zeus
    19.5k
    protiv Hajduka je praktički bio nevidljiv.Izet Hajrović

Malo ću pretjerati i riskiram ban, al frajeru ti baš znaš kenjati da bi kenjao i potaknuo reakcije. Kako ti se da jebote?

Prvo ovako, da se mene pita, a ne pita me seIzet Hajrović

Sreća da te se ne pita.
  • Izet Hajrović
    6.2k
    nije na meni da radim takvu procjenu, ali ne vidim što bi ovdje bilo za ban.

Ovo je forum, ja sam svoje mišljenje argumentirao, a želio bih čuti smislene kontra argumente, osim "nemaš pojma o nogometu". Takvi upisi mi sigurno ne pomažu da steknem pojam o nogometu ako već nemam pojma kako kažu neki.

Nadalje, imam dojam da su kritiku upućenu Belji mnogi shvatili kao osobni napad na njih. Ne znam što je tome razlog, mislio sam da je kritika dobrodošla, barem se takav narativ širio nakon Gorice. Ili možda treba kritizirati samo kad su kiksevi jer tada ništa ne valja, a ne smije se kritizirati kada se pobijedi jer je tada savršeno?

Rekao sam da je Beljo bio praktički nevidljiv. "Praktički" je tu zato jer je imao situaciju 1 na 1 i onaj udarac koji je sam izborio. Da nije bilo toga, on bi ušao u SN kategoriju neocijenjenih. I super je stvar da se našao u tim situacijama, neki drugi napadači se možda ne bi našli, ali nije to realizirao. 3 utakmice je bez učinka, protiv Varaždina jedan od glavnih krivaca za primljeni gol, protiv Gorice loš kao i ostatak ekipe i sad protiv Hajduka među slabijima na terenu s Dinamove strane (da, nisu svi odigrali savršeno, vjerovali ili ne). Vidim da se kritizira Valinčića jer nije dodao Zajcu, nego se odlučio na udarac. Mjere se kutevi perifernog vida. Hoxha je proglašen zločincem jer nije dodao Belji u onoj situaciji. Međutim, Beljina situacija gdje je sam izborio loptu se ne analizira, a situacija je gotovo identična Valinčićevoj. Svaka čast na izborenoj lopti, ali onda ide na udarac u bliži kut koji je dobro pokriven. Ne bi to bio problem da Zajc nije bio sam na 16m. S obzirom na inerciju obrambenih igrača, Beljo je komotno mogao poslati povratnu na 14m i Zajc bi to poklopio. Mislim ono, sorry, nisi isporučio. Na utakmici je imao 1/3 dodavanja, 2/8 duela. S druge strane je bio napadač s 9/12 duela. Ako je to statistika koja je po vama zadovoljavajuća za napadača Dinama, onda ok, za mene nije i tu se nećemo složiti. Moje je mišljenje da nam treba Kuletova energija protiv Fenera, u boljoj je formi svakako i to trebamo iskoristiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet