• Marley
    4.9k
    Uci ce i danas samo zadnjih 15 minuta dam se kladit.Marley
    Usao u cak 68 minuti.

@scooniepenn slazem se apsolutno. Nisam tad ni ja vidjela problem da ostane jos, iskreno. Jer ionako mu je bilo teze prilagodit se kad je dosao, i dosta dugo mu je trebalo. Pa reko, cemu sad ici dalje kad mu je taman super krenulo.
    Ali ako se nastavi ovako, a bojim se da hoce, nema nikakvog smisla. Bas lose. I za njega i reprezentaciju.
  • Jos-Optimus
    7.4k
    ne razumijem nikako da čovjek nije u prvom sastavu, totaplno podcijenjena igračina
  • Pacho
    5.6k
    Petko zabio iz penala
  • Masto
    206
    U vrhunski klub je otišo
  • Infinity
    19.6k
    Pa zabio je sve golove za ove :lol:
  • San Lorenzo
    22k
    Baturina i Čavlina na klupi za Como.
  • Mathiasovi Chageri
    6.4k
    Samo da se osvrnem na nešto što je ostalo u sjeni derbija, svi koji očekuju da Ante Crnac bude nekakva budućnost reprezentacije, mogu svoja očekivanja maksimalno sniziti. Dečko je baš loš. Govorim čisto o njegovom stažu u Norwichu. Na terenu ne donosi baš ništa niti na krilu niti u napadu niti na desetku, potpuni promašaj, navijači su baš bijesni što starta iz kola u kolo, a klub je sad u fazi da ga forsira jer su baš spalili lovu na njemu.

Doveden je za 11 milijuna da pravi razliku u drugoj ligi i da na njemu zarade ozbiljan novac, na kraju je Borja Sainz ispao ono što je trebao Crnac prošle sezone, a ove je još gori nego prošle, umjesto da eksplodira jer je prošla sezona prilagodbe na ligu i obrane, dečko je baš neupotrebljiv.
  • rokikaciga
    5.8k
    Kako je Petko lagan. 3 gola, asistencija. Danas gol panenkom
  • KtcGoat
    1.3k
    Baturina na klupi cijelu tekmu u pobjedi Coma protiv Fiorentine 2-1, Sucic starter protiv Sassuola
  • Facke
    6.7k
    Ha jasne je da bu Fabregas dal svojumu Paz-u minutazu. Jos je i dva put asistiral denes. Sanse da bu Baturina igral vise od pol vure po tekme, ak uopce , dok je Paz zdrav su ravne 0. Mozda u kupu.
  • Jurki
    19.5k
    zakaj me to ne cudi?
    Talijani su majstori zanata kad je u pitanju unistavanje igraca.
    Otici u Italiju, a ne izdominirati Hnl je igracko samoubojstvo iz zasjede.
    Baturina da je u ovoj ekipi Dinama ostal, postal bi igrac od 30 mil eura.. ovak bu jos jedan igrac kojem je ocito karijera otisla kvragu.
  • Ivdzo11
    8.4k
    Pero Sucic asistencija
  • Goncalo Santos
    1.1k
    Mogo bi se baturina u paketu s cavlinom vratiti brze nego smo mislili.
  • Omake
    12.3k
    Baturinu kao i Como su zajebli Perez i Paz. Mislili su da će se prodati ovo ljeto, imali su par ponuda od oko 50 milijuna eura. Mali hoće samo u Real, oni imaju smiješnu klauzulu za vratit ga i na ljeto će opet biti igrač Reala za 12 milijuna eura.
  • Facke
    6.7k
    Treba Baturine dati vremena ali moral se bude pokazati.
    Dok Sucic igra super za pune veksi klub Inter , Baturina je dobil 14 minut u 4 utakmice Serie A. A to mu sigurne nije ambicija. Sad el je on spremen se izboriti za poziciji bume vidli. Mene je vec bile dosta toga jasne kad je Baturina izjavil da Fabregas snjim ne razgovara pune. A ja bas mislim da je Baturina igrac s terem moras razgovarati da ima osjecaj da ga trener i ekipa trebaju. Ovak uz manjak minutaze i slabe ili nepostojece komunikacije s trenerem bi mogel potonuti tam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.