• Blueshadow86
    4.1k
    Treba na zimu dovesti golmana i to je to. Nema tu previše priče. Prodati ga nekome ako je ikako moguće ili neka bude rezerva nekom novom, boljem golmanu.
  • Efes Pilsen
    12.9k
    Ne vjerujem da ce se ulagat u golmana ako je malom Znuderlu predstavljen plan promocije. Sta je tu je, nadat se da ce Neva do tada imat vise boljih izdanja i to je to..
  • ToTo96
    144
    Sto mi je posebno zapelo za oko kod Nevistica jest njegova osnovna postavka i ponasanje prilikom protivnickog napada. Primjecuje se da ima naviku "skakutanja" ili laganog odskakanja s poda u trenucima kada bi trebao biti maksimalno fokusiran i stabilan, spreman za reakciju. To je veliki problem za jednog golmana, jer u trenutku kada protivnik puca, a on nije s obje noge na tlu -> izgubi se dragocjena sekunda reakcije. Tek kada ponovno uspostavi kontakt s podlogom, sposoban je reagirati na udarac, sto moze biti kobno kod brzih i preciznih suteva.
    Ova navika ukazuje ili na tehnicki nedostatak u treniranju osnova pozicioniranja, ili na nesigurnost u vlastite reakcije. Uz to, njegova opca postava u golu djeluje malo nervozno i nema onaj mir i stabilnost koji odaju sigurnog cuvara mreze. Pokreti su mu cesto trzavi, Sve to zajedno ostavlja dojam nesigurnosti, sto dodatno moze utjecati na obranu i samopouzdanje cijele momcadi
  • The Undertaker
    8.7k
    Primjecuje se da ima naviku "skakutanja" ili laganog odskakanja s poda u trenucima kada bi trebao biti maksimalno fokusiran i stabilan, spreman za reakciju.ToTo96

Nisam gledao puno golmanskih treninga ali, koliko ja znam, "skakutanje" je ispravno i spada u osnove golmanske tehnike (stajanje na prstima umjesto na petama).
    Možete probati i sami, puno je lakše promijeniti težište i stajnu nogu kad se skakuće nego kad je igrač ukopan.
  • ToTo96
    144
    da to je tocno, ali kod njega se primjeti bas da nije cesto na prstima
  • rokikaciga
    5.8k
    U krivom trenutku skakuta i previsoko skakuce

Pisao aam ja tu prije cca 15ak stranica
  • ToTo96
    144
    oke sory , znaci i ti si primjetio
  • Fan
    1.4k
    Koliko bi nam samo značila jednogodišnja posudba Livija, uffff
    A ne vjerujem da se nije moglo završit, samo se povjerenje dalo u Nevu...
    Jbg, takva je bila procjena, ne možeš sve pogodit tako da nikome ne zamjeram...
  • don
    16.1k
    Koliko bi nam samo značila jednogodišnja posudba LivijaFan

i šta onda kad završi ta posudba? Vratit Nevistića koji bi bio u još i gorem stanju nego sad?
  • Fan
    1.4k
    Žnuderl će na ljeto imat 19 i pol godina, koliko čitam svašta, od njega se imaju ogromna očekivanja i da je vanserijski talent. Filipović neka odradi drugu sezonu i slovenac bi trebao biti spreman (ako je naravno sve ovo što pišu o njemu).
    Ako nije, ići po novog golmana.
  • deda
    41.2k
    Polako sa mladim Slovencem. Još on mora žganaca puno pojesti. Golmane se pogotovo ne baca pod autobus.
  • prefontaine
    3.7k
    Ivan
    Nevistić
    Nije
    Golman
    Za
    Dinamo

Ako nemaš muda, ne možeš biti golman. A Ivan Nevistić nema muda.

Toliko od mene u ovoj temi.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
  • dinamo u srcu
    2.4k
    Pa brani toplo hladno, iako treba naglasit da je obranio par poluprilika jučer i to je dobro. Iako djeluje dosta nesigurno, vjerujem da ima puno mjesta za napredak i da može branit još bolje. A i statistika od samo 4 gola primljena mu daju za pravo da je trenutni broj jedan. Naravno tu zasluge idu i našim stoperima koje očiste puno lopti bez da on mora intervenirat.

Za sad ga nebi mjenjao. 4gola u 7utakmica s obzirom kako smo izgledali prošle godine, ovo je odlično.
  • prefontaine
    3.7k
    Ma ne pričamo sad o tome je li bi ga mijenjao, ima li dobrih trenutaka, ima li dobrih obrana itd. Jednostavno sam osjetio potrebu nakon gostujuće pobjede u derbiju, uz čistu mrežu, ovo napisati.
  • NKDZ86
    5.7k
    al ona reakcija kad je bamba išao sam na njega, na snimci je izgledao ko golman u igrici kad se zbrejka, ko bug neki, wtf
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet