• Filip85
    801
    Ipak, Viduka je bio zadojen "tuđmanizmom" te je pušio Tuđmanove doktrine o Croatiji i zabrani svetog imena Dinamo.masacusec

Bio sam tada 12-13 godina pa se ne sjećam najbolje, no po pričama starijih njega su baš zbog toga mediji uzeli na zub, a pogotovo nakon one fulane šanse protiv Ajaxa...
  • Jaro
    10.8k
    mediji uzeli na zubFilip85

Ima interviju od prije koju godinu gdje Marko objasnjava zasto je dosao medijima na zub - nije klosarima placao vecere...

Mediji su se tada uvlacili Tudjmanu...
  • Pacho
    5.4k
    Ispraznili crijeva na bravarovom cucavcu, jos i zapisali okolo te otisli bez pustanja vode. Cestitke svima!
  • Goncalo Santos
    1.1k
    Istaknuo bih Sandra Bloudeka, bas mi se svidio, galami pored terena, energican. Kad vec Kovacevic nije takav karakter, dobro je imati nekog takvoga. Malo drukciji od dosadasnjih pomocnika.
  • Ijayi Atiemwen
    3.9k
    Vidi se da je ona prošla utakmica bila slučajnost i da ove ekipa nema veze s onom lanjskom, kako su mnogi i zazivali. Imamo 20 lavova koji niti ne trepnu “najluđoj atmosferi na svijetu”. Bravo Zvone, Bravo Kova, Bravo Dabac.

Fener odradit na maksimum pa šta bude bude, a onda Slaven mora past bez ispaljenog metka, baš kao i ovi danas.

Samo ti Dinamo šampione!!!
  • NitkoBitan
    31.7k
    Rujevica, Pampas, Poljud - 3/3. Fokus na Europu :joke:

I sva 3 najteza gostovanja istim rezultatom, 0:2.
  • Fan
    1.4k
    Imalo smo 4 najteža gostovanja u prvih 8 utakmica, Hajduk, Rijeka, Osijek i Varaždin i osvojili 10/12, to je vrhunski uspjeh.
    Da nije bilo nesretne Gorice, mislim da bi već pisali o naslovu.
    Glupo i otrcano zvuči, al možda nam je Gorica dobro došla da nam ne uđe u glavu broj bodova koje imamo u odnosu na igru koju smo pružali u zadnje vrijeme.
    Ovom pobjedom me sve manje strah za to kako će prvenstvo završit iako bih volio da još bolje igramo i ko zna, možda začas sve klikne i počnemo baš bit stroj...
  • Crni86
    15.3k
    Uh gledo sam na satu imo sam puls 120 cijelo vrijeme tokom tekme …

Odlicna pobjeda. Prvo pol smo ih trebali vec rastavit da su igraci u kraju akcija donosili malo bolje odluke i na tome se treba poradit. Na 0:0 moras ispostovat suigraca koji je u 70% boljoj situaciji (hoxha i valincic).

Zajc dobar danas i vidlo se da nema jos kapaciteta za svih 90 minuta ali isto tako danas smo vidli kako tih 433 izgleda u jacoj tekmi i to je ono cemu trebamo teziti ali ne protiv gorica i slicnih. Defanzivno perfektni, tako mirni, ma top.

A kaj rec na gospodina Mounsefa…. Za tv špice gol. Sad uživajmo svi skupa i kak je kolega iznad napiso, ova tekma je potvrdila da je gorica bila slucajnost a ne pravilo. I to je mislimi ono sta nas je sve skupa najvise i brinulo. Slijedeci na redu fener!
  • M94
    2k
    Onaj nastavak navijanja na poluvremenu, nesto najjace ikad.
  • ksapi
    6k

ako postoji neki video, pošaljite, molim vas
  • Dubbbrava
    1.1k
    Daj wap u pp
  • Dzoni
    2k
    U odličnom raspoloženju nakon tekme odlučih se zabaviti sa html i napraviti brojač da se podsjetimo koliko naši južni neprijatelji čekaju na kantu. Dabogda se brojač nikad ne resetao.

https://bitcehajdukkuracsampion.xyz/
  • Thor
    803
    top :lol: :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url