• Pacho
    5.4k

Ne kuzim zasto se uvozi iz kozojebskih zemalja kada imas kudikamo kompatibilnijih i normalnijih naroda. Filipinci su dobar primjer naroda s kojim obicno nema problema.
  • Chempers
    845

A možda bi se trebali pozabaviti time kako je uopće došlo do toga da "moramo" uvoziti bilo koga? Ili je indoktrinacija dosegla tu razinu da se više ni ne sjećamo bliske prošlosti i nismo sposobni dokučiti zašto smo uopće došli u ovu situaciju kao država?
  • Boysica
    922
    Kod mene u firmi je 60 posto Filipinaca necu odavati u kojoj radim . Uglavnom moja firma im plaća stan i režije i to stan u centru Zagreba , imaju 50 eura manju plaću od mene kojoj niko ne plaća stan ni režije.
    Dobiju sendvice I prašak za prat ves i naravno ne žele pricat hrvatski i prave se pametni.
    Oni svoje dio svoje plaće šalju na filipine i tamo si otvaraju firme i grade kućerine jos im ostane da mogu si spremit sa strane jer im ne treba imaju sve tu .
    A o tome kak žive u opce ne zelim ovdje imate dosta videa kakvi su im stanovi koji su im iznajmljeni samo cu reci oni koji su u smješteni u ivanjoj rijeci kuće su pune žohara jel ne čiste i ne pospremaju neuredni su užasno.
  • rioda
    10.4k

Od 1000 eura plaće u Hrvatskoj uspijevaju na Filipinima graditi kućerine i otvarati firme? Selim na Filipine...
  • NitkoBitan
    31.7k
    Jedan od najbizarnijih prosvjeda ikad kaze Index :rofl:

Ja sam vec to davno prije rekao, kad god zagusti Index je na strani HDZa i vladajucih. Pandemija, strani radnici...
  • rioda
    10.4k

Jednom sam za vrijeme izbora pitao Babića kako to da Index reklamira HDZ pa me nešto kao ismijavao... Sve kao pišu protiv HDZ-a, ali kad im plate reklamu, nema problema :rofl:
  • Pacho
    5.4k
    Index je smece koje nikad ne vidi bizarnosti na prosvjedima dlakavih skojevki. Medutim, ovaj govornik je stvarno svasta nasrao. Ako zelis uspjesan pokret onda treba jasno definirati sto i kako zelis, a ne da pojedinci to koriste kao poligon za prezentaciju svog zivotopisa i svojih pogleda na sve od valute do Izraela.
  • NitkoBitan
    31.7k
    Dizu si cijenu pisanjem protiv njih pa to kasnije unovce. Obicna mafija.
  • ElDorado
    6k
    Dajte ovaj lik je zreo za psihijatriju
  • jakov1
    979
    Koliko sati rade Filipinci?
  • Tvrdica McTvrdi
    2.2k

Pa naravno, svi MSM kao nekaj napadaju Vladu, ministre kad su neke afere, kninska kraljica vamo tamo, a kad su velike stvari (plandemija, strani radnici, kulturna politika), prvi su kaj drže lojtre. I AP se preko noći pretvori iz zaštitnika korupcije u europejskog viteza
  • NitkoBitan
    31.7k
    Kako ih je AP poredao na pocetku pandemije i prstom upro u njih, a svi kao bubice mirni i slusaju upute :grin:

To ce se u buducnosti u udzbenicima izucavat.
  • Boysica
    922
    7 isto koliko i mi ista satnica je svima kod nas u firmi sto se tiče toga pazi se jako i ako oni nikad ne dođu ranije u minutu i ne žele ostat ni sekunde ako slučajno treba
  • Boysica
    922
    njima je tu plaćen stan i rezije i imaju hranu i onak ne jedu nista osim riže koju kupuju u metrou na vreće.
    I nemaju 1000 e plaću veća je placa bar kod nas u firmi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube