• Kermit
    701
    Vratili ste se u vrijeme Mao Zedonga i jednoumlja. Ovo su sve legitimna pitanja, a vaši odgovori su na razini prošlog vodstva.
  • Schpatz
    865

Ajde da ti ja odgovorim ako vec zelis odgovor.
    1. Koji je to trener koji moze doc u Dinamo a da ima vecu karizmu od Bobana? Volio bi dobit odgovor na ovo pitanje. Ego? Vjerujem i prilicno sam uvjeren kaj se tice ega i ak bi se gledalo u istom smjeru, da itekako Boban i taj trener s egom mogu skupa, da. Ne vidim tu apsolutno nikakav problem, ako je za dobrobit Dinama. U to sam uvjeren, kao i svi koji su htjeli Bobana na celu Dinama jer smo itekak svjesni bili sto dobivamo. Kakvog covjeka, s kakvom karizmom i kakvim egom. I s kojom ljubavi prema Dinamu.
    2. Znaci ti postavis pitanja i onda odmah odgovoris na to pitanje sa "ne" jer postavis ovakvo drugo pitanje. Kovacevic nije doveden da bude trener Dinama jer ima manji ego od Bobana ili karizmu nego zato sto je bilo misljenje Bobana, a ocito onda i Uprave Dinama da je to trenutno najbolji izbor za trenera Dinama. Moze imat svatko misljenje o tome je li Kovacevic za trenera Dinama, ali ovakve pretpostavke nisu nista drugo nego cista provokacija. Po tvojem, tko je trebao bit trener Dinama? I zanimljivo da se ovakvo pitanje postavilo nakon poraza od Gorice, a ne nakon pobjede protiv Osijeka ili Rijeke u gostima. I da, s obzirom kako je vodio Varteks a onda i Slaven Belupo, smatram da je Kovacevic si kupio sansu za klupu Dinama. Vidjet cemo je li dorastao tom zadatku ili ne. O tome se da raspravljat ali to sad nije tema.
    3. Bobanov ego i odlazak iz Milan ili UEFA-e, mozda da, mozda ne. Na kraju krajeva iz Milana bi otisao svaki normalan. Ako je vec bio on odreden da vodi sportsku politiku kluba i napravio uspjeh da je zahvaljujuci igracima koje je on doveo Milan ponovno osvojio Scudetto, onda ga se trebao i drzat. To sto se nije slagao s gazdom kluba i da je navodno gazda Milana radio njemu iza leda oko dovodenja trenera je nesto sto nikad necemo saznat sto je istina ili ne. Cinjenica je ta da je s Bobanom otisao i Maldini i par kljucnih igraca Milana gdje je Milan nakon njihovih odlazaka ponovno pao u neku prosjecnost. Mislim da kao nogometni djelatnik mora imat ego i bahatost i arogantnost i to se mora trazit od djelatnika u nogometu. UEFA i Ceferin... Opet nije bio za promjenu statuta i da Ceferin dobije novi mandat i opet je drzao do svojih stajalista i nije odstupao od toga niti malo- ego da, ali zna itekak sto zeli i ima svoja uvjerenja od kojih ne odstupa.
    4. Kostat? Kostat cega tocno? Imamo tek 6 kola iza nas, Europa nije niti pocela, kostat tocno... Kaj? Ne mogu ti ovo odgovorit kad ne znam na kaj mislis nego cu prepisat i ovo cistoj provokaciji kao i sva tvoja pitanja.

I da zakljucim za sami kraj, kad vec spominjes ego Bobana. Reci mi to tocno koji voditelj sportske politike ilo kojeg nogometnog kluba nema ego? Perez? Laport? Bivsi predsjenik Bayerna Hoenes? Watzke? Al Mubarak iz Citya? Mogu do sutra.
    Svatko mora imat ego. I svatko mora imat svoja uvjerenja po kojima postupa i radit ono sto on misli da je najbolje za taj klub. Posebice oni koje su birali clanovi kluba.

I ak to postavljas pitanja, ocito nisu za ovakvu Upravu, zakaj nisi se prijavio na izbore kao neka druga lista?

I da, Kovacevic je Bobanov izbor. I da, Boban ima ego. Ima karizmu. Ali ove tvoje pretpostavke, pitanja su cista provokacija iz meni nepoznatog razloga.

Sad se meni postavlja pitanje, kaj ti tocno ocekujes od covjeka koji treba vodit jedan nogometan klub? Bez ega, bez karizme? Beskicmenjaka? Kakav bi bio tvoj covjek iz snova koji treba vodit nogometni klub?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet