• Hnlovac
    3.3k
    Vjerojatno ja previše studentski razmišljam,ali hipotetski, da netko od roditelja tokom noći negdje u gradu objesi krpu s imenom i prezimenom (ne vjerujem ni u slanje mailova jer bi ga govna vjv našla tak), kaj bi se dogodilo?

Bi li najebali svi roditelji?
  • Marktwain
    866
    To je već ŠBBKBB situacija, ali je poznato da u Hrvatskoj više najebu žrtve nego počinitelji.
  • nemapredaje
    6.1k

Čitam sad na indexu objavljeno, pa jebote nisam znao da je Dubrava u ptanju.

Kaj se radi o Janjvecima ili?
  • Marley
    4.9k

Nisu janjevci, oni drugi. Da se fino izrazim, Romi. Coporativno dolaze navodno iz Jelkovca.
    Uglavnom sve se zna, imena i prezimena, ali nista se ne moze ajmo rec. Legalno.
    Kad sam cula kakve nebuloze tumaci sutkinja veceras na RTL, pozlilo mi je, pa jbt takav zakon...
  • nemapredaje
    6.1k

Jbg onda treba uključit Janjevce :grin:
  • Dino
    4.4k
    Kaj se radi o Janjvecima ili?nemapredaje

Uvreda je ove ljude mijesat s ciganima :monkey:

Generalno smatram da se manjince previse drzi kao kap vode na dlanu. Jesi hrvatski drzavljanin? Jesi, odlicno naci postovat ces zakone RH i imati jednaka prava, ali i obaveze kao svaki drzavljanin RH. Ne zelis odbaciti svoju kulturu? Naravno, nitko ti to ne brani, skupi jos svojih par pajdasa, nadite lovu i gradite kulturne centre, manifestacije organizirajte, narodne nosnje, plesove,...blabla.

Kod nas je malo drukca prica u odnosu na zdrav razum. Manjina si? Odlicno, ti ces dobit svog zastupnika u saboru. Nekad davno je netko tko se nazivao hrvatom i nema veze sa mnom napravio neko nedjelo nekom tko uopce nema nikakve veze s tobom i jos su k tome dokazi o tom diskutabilni? Super, platit cu ti izgradnju spomenika, bacat cu s tobom cvijece u dunav, plesat tvoje narodne plesove i radit sve da se iskupim jer sam ja kriv sto je netko tko nema veze sa mnom ucinio nesto lose nekom tko nema veze s tobom. Ne zelis ici u skolu? Nema veze, ne moras samo upisi, ja (Grad Zagreb) dajem ti stipendiju od 520€ (!!!) mjesecno samo da upises srednju skolu. Pretuko si nekog, opljacko ga i ozlijedio? Dobro je ajde, izgorio si na suncu, ne treba ti jos jedna kazna u zivotu...

I tako u nedogled jer smo realno mi krivi kaj smo toliko malouman narod da si to dozvoljavamo.
  • plavi72
    1.7k
    Prečko-Maksimir 5-ica lagano se provozaš,danas :rofl: ,vožnjica 17-skom pa busić 623 pa od Kvatrića 4(četvorkom),tako i nazad ,tri presjedanja ,egzotika :love:
    Hvala tigrić i NKDZ86 na najavi i shemi vožnje za danas !
  • vjeko1701
    18.7k
    Planiranje odlaska na tekmu

calculating-meme-template-regular-7e067e84.webp
  • pešća
    498
    Danas ujutro su na Trgu bana Josipa Jelačića press konferenciju organizirali mlađi momci koji stoje iza subotnjeg prosvjeda protiv uvoza stranih radnika. Dečki studentske (možda i srednjoškolske) dobi, bez ikakve političke pozadine (što mi je i drago). Lijepo je vidjet kako je mladima stalo, ali je porazno što im je mjesto u javnom prostoru dala samo Z1 televizija. Bitno da "studentske" prosvjede u srbadiji "naši" mediji prenose doslovno "iz minute u minutu".
  • BBBaranja
    4k
    Nisam ljubitelj stranih radnika,pogotovo kada vidim stranca koji ne zna hrvatski u nekoj uslužnoj djelatnosti.Pričati engleski u Hrvatskoj kada odeš do pekare,tiska itd. mi je van svake pameti.
    U Zagrebu je to stvarno uzelo maha malo previše..
  • Tvrdica McTvrdi
    2.1k
    kada vidim stranca koji ne zna hrvatski u nekoj uslužnoj djelatnosti.BBBaranja

Ovo je key point. USLUŽNA djelatnost. Mi se uništavamo sa strancima za faking usluge, vozanje hrane, davanje ključeva na recepcije i pretakanje iz šupljeg u prazno. Zapadna Europa je započela svoj "uvoz" kada je krenula u proces industrijalizacije i velikog povećanja proizvodnje i onda je trebalo radnika, mi si sami pucamo u nogu na gluposti
  • Hnlovac
    3.3k
    Kaže MUP ovak

Podaci Ministarstva unutarnjih poslova pokazuju da je i 2024., kao i prijašnjih godina, najviše radnih dozvola izdano u graditeljstvu (75.071) te turizmu i ugostiteljstvu (56.228). U industriji je izdano 28.486 dozvola za boravak i rad stranim radnicima, u prometu i vezama 16.149, u trgovini 7925...

Nenormalna ekspanzija bauštele, a gradi se manje stanova neg 2008.

Također planiram sve manje i nadam se do kraja smanjit sporazumijevanje na engleskom, jbt da u Turkmenistan odem u 5 mjeseci bih naučio 100 riječi za rad u pekari.

Fasvinanto je doduše kak valjda 90% Filipinaca sve radi na hrvatskom, dok je kod Indijaca i sličnih to na valjda 10%. Kultura kaj ćeš
  • Goncalo Santos
    964
    Sramota za sve "hrvatske" medije, inace pratim na instagramu stranicu bolja hrvatska pa sam ispratio izjave mladica, ali pokusavam traziti po internetu, niti jedan jedini clanak ne mogu naci. Nitko nije prenio. Bitno da se moze prenijeti sta misli marko bosnjak, sto je vecerala renata buljan, koga ljubi domenica i vrelo izdanje kojim nives celzijus raspameti fanove.

Ja bih ovim putem pozvao sve zonase da podrze ove mladice i da dodu na prosvjed u subotu u jutro na trg bana Jelacica.

Britanija se probudila, neki dan 3 mil ljudi na ulicama Londona ustalo za spas svoje kulture, pokazimo i mi da nas ima i da nam je dosta zamjene stanovinstva, Hrvatska pripada nama i ona nam je jedini dom. Odvojite sat vremena zivota i budite na pravoj strani povijesti.
  • NitkoBitan
    31.7k
    Nenormalna ekspanzija baušteleHnlovac

Sve manje stanovnika, sve vise nekretnina i novogradnje, a kvadratura bolesno poskupljuje i postaje sve nedostupnija ljudima. Ne znam tko tu koga j, mozda nam kriju da postajemo novi Monte Carlo.
  • Sibirski plavac
    6.2k
    Sramota za sve "hrvatske" medije, inace pratim na instagramu stranicu bolja hrvatska pa sam ispratio izjave mladica, ali pokusavam traziti po internetu, niti jedan jedini clanak ne mogu naci. Nitko nije prenio.Goncalo Santos

Kak je netko već napisao, za ovo iz nekog razloga nema interesa medija, ali se zato trči u komšiluk kad budu njihovi prosvjedi i izvještava se iz minute u minutu... :roll:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet