• scooniepenn
    5.6k
    Drago mi je da sam dobro procijenio kako će Strabag udariti kvalitetan tempo gradnje. Najbolji pokazatelj mi je bila Opus Arena nakon što su preuzeli radove od Eurokamena.
  • Jima
    432
    Vozimo betone i sve ide po planu. Tamo za cca mjesec dana trebali bi krenuti i stupovi.
  • scooniepenn
    5.6k

Što se tiče temeljenja na sjeveru i istoku to je gotovo pa nije pokazano na snimci ovoj ili još nije? Što se tiče tribina betonski elementi većinom dolaze unaprijed pripremljeni pa se samo postavljaju na licu mjesta?
  • NitkoBitan
    31.6k
    Koliko sam skuzio Naukovica sto se tice Dinamovog shopa na Kranjci moguce je da ce se razmontirat postojeci na Maksimiru i montirat kod zapadne/juzne tribine Kranjce.

Sam stadion je dosta oskudan prostorima, odnosno nesto malo ce bit samo na zapadnoj tribini, i to pretpostavljam iskljucivo kao zadovoljavanje uefinog kriterija.
  • Sajla
    13.2k
    s obzirom na iskorištenost poslovnih prostora - ima možda neki prazan lokal u zgradama preko puta u Kranjčevićevoj, ili na Tratinskoj, u Badalićevoj..? onuda će ionako skoro svi morati proći pješke do stadiona pa bi to možda moglo poslužiti bolje od kontejnera.
  • Jima
    432
    Nisam ovih dana u Hrvatskoj, pa ne znam trenutnu situaciju. Tribine bi trebali voziti gotove, kao što smo i za Osijek. Njih se onda samo montira dizalicom na gradilištu. Stupovi su dosta zahtjevni za transport, pa stavim koju sliku kada krenemo s njima.
  • scooniepenn
    5.6k

Hvala ti, to sam i pretpostavljao. Super, to onda ide relativno brzo.
  • scooniepenn
    5.6k

S obzirom da mi je Kranjčevićeva nekoliko stotina metara od kuće znam da u blizini ima praznih prostora. Čak bi imalo smisla otvoriti fan shop u sklopu Ciboninog pasagea.
  • fakin
    1.2k
    cijela tratinska je prazna što se tiče prostora + cibonin prolaz
  • Sajla
    13.2k
    Čak bi imalo smisla otvoriti fan shop u sklopu Ciboninog pasagea.scooniepenn

to mi je isto palo na pamet. nisam dugo prošao onuda, ali čujem da je pustoš
  • scooniepenn
    5.6k
    Nakon obnavljanja Ciboninog tornja nešto se radi oko pasagea pa je trenutno zatvoreno sa strane Florijana Andrašeca (prema Kranjčevićevoj), ali mislim da bi ga takvi sadržaji mogli revitalizirati. Ima definitivno potencijala s obzirom na lokaciju, samo što je dugo bio zapušten nebrigom grada.
  • R13S61
    381
    Ne znam kako je sadašnji shop na stadionu zakonski definiran, jer radi kad god treba, ali sumnjam da bi shop u "klasičnom" poslovnom prostoru mogao tako raditi... A ako ne može raditi nedjeljom ili npr iza 21h onda ga nema smisla ni otvarati jer ti bar pola utakmica obuhvaća te termina...
    U tom slučaju bolje imati ovakav kontejner na stadionu koji može raditi kada je god utakmica...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet