• Dubbbrava
    1.1k
    Nema akreditaciju za Dinamove tekme
  • emilperska
    11.7k

Svi ti podcasteri dođu do akreditacija na legalan način. Ne samo za Dinamove tekme. Tesko je nekom ukinut novinarsku akreditaciju, ako zadovoljava uvjete koje si sam propisao. A Denis je ako se ne varam, novinar.
    Mislim da je bila neka sičuejšn s Dinamom i Lesičkim oko akreditacija nedavno. Ostale novinarske zabrane za koje znam datiraju iz razdoblja ZM..
  • criticus
    4.9k
    Nažalost danas na Tribina podcastu zaposlenik Hajduka jedan od analitičara. Bez obzira koliko se trudili tu je objektivnoat teško održati i obraniti. Slično se dogodilo sa UPU. Jednostavno nemožeš očekivati da će netko kritički pričati o svom poslodavcu. Joža se drža podalje od HNL tema dok je radio u HNLu iki je barem bio iza kamere. Ovime su se jako udaljili id nekog HNL podcasta i približili klupskom. Mislim da se ekipi najbolje priključiti HDTVu i nek nastave s poslom.
  • crophantom
    2.1k
    slušam Zona Podcast pa nisam vidio, ali dobro, samo su potvrdili ono što znamo od prije
  • ElDorado
    5.9k
    Ovaj Vela je baš potpuni debil.
    Ne znas ko je veci on ili Topic koji se glasno smije svojim glupim forama
  • Goncalo Santos
    955
    Udem u tribinin podcast, 5 puta nasumicno povucem ovu traku za vrijeme, svaki put ubodem da topic prica, vidim dovukli su jos jednog hajdukovca, ovog "naseg" stavili u kadar vjerojatno radi mira u kuci.

Ne hvala
  • vlatkomarkovic
    1.9k
    Ja mislim da je lijepo od Tribine i od Hajduka da pomažu djeci s posebnim potrebama…

Tino Vela ne brini život je kutija čokolade!
  • petkove škarice
    174
    Ja bi stvarno svakim ponedjeljkom volio pogledat tribinu jer su mi najbolji u nasem medijskom prostoru za HNL i nogomet opcenito, ali ako ce ovaj paraplegicar kretentino bit tu od sad morat cu preskakat podcaste jer ga je jako tesko slusat. Igram fantasy i pratim dosta i htio sam pogledat i njihov podcast o tome, upalio sam onaj na kraju sezone gdje je gostovao decko koji je osvojio, ali bilo je jako tesko pogledat duze od nekoliko minuta kolko god me zanimalo. Nevjerojatno antipatican i odvratan lik koji je tu samo zbog svog tate
  • Mali Zeus
    19.4k
    Znate kaj otkad su dečki pokrenuli Zona podcast nemam potrebu uopće više gledati tribinu, samo bacim pogled na shortse ako je nešto dobro, ali koliko vidim Vela bio jučer tako da neću ni to, ne sluša mi se tog talibana koji čak i hajdukovcima ide na živce. Vidim da su i momci iz UPU-a pokrenuli novu emisiju uz dodatak Zizija, manje više slično kao UPU osim što sjede u velikim foteljama.
  • Crni86
    15.2k
    Ja sam bio uvjeren kada je sve prebaceno na max sport kako ce upu bit sluzbena emisija lige. I mislim da su to tada napravili bi bio sjajan pogodak. Imas zastupljene sve strane (ljubo vs ćurka te dva neutralnija puskar i kec).

Jos uz to dodas tak neke mozda bivse nogometase, analiticare kao sto je josko. I emisija bi bila skroz zanimljiva. Pa dovodis razno razme goste kao sto su radili.

A ne ova emisija koja je jadna da jadnija ne moze bit. Na kraju i upu je izgubio bas veliku draz i kako nisu bili prepoznati imam osjecaj da su poceli to samo odradivati jer im se vise nije dalo.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Najave su bile da će biti nešto sasvim novo a kad ono jedno te isto, samo preko maxsporta.

Btw vidio sam da je Ljubo pričao nešto o tome da kako su se Boban i Kova odrekli RPG-a i zašto. Jest da je naš, al stvarno nije ok širiti ovakve priče bez da se zna kontekst ni pozadinu. Siguran sam da ni Boban ni Kova nisu toliko glupi da se samo tako 'odreknu' takvog igrača.
  • ElDorado
    5.9k
    Zašto bi Kova govorio stalno čekamo da se RPG vrati. Nije toliko blesav ili živi u neznanju.
  • Mali Zeus
    19.4k
    ↪Mali Zeus Zašto bi Kova govorio stalno čekamo da se RPG vrati. Nije toliko blesav ili živi u neznanju.ElDorado

Ne znam, nadam se da ćemo uskoro saznati cijelu istinu, al nemre baš reći RPG se duri, ne trenira i odbija igrati.
  • Jaro
    10.8k
    stvarno nije ok širiti ovakve priče bez da se zna kontekst ni pozadinuMali Zeus

Pa ne širi priče već postavlja pitanje. To mu je i posao uostalom...
    A bogme i mi se ovdje pitamo u čemu je kvaka jer da je ozbiljna ozljeda, nesto bi se iskomuniciralo, da je laksa, zavrsio bi na uEFA popisu umjesto jednog od 30 veznjaka...
  • nwankwo646
    803
    Tribina mi je bezveze, svi voditelji su bezveze i bez karaktera. Ne mogu gledat nekoga ko me ne može nasmijati u datoj situaciji. Jedino Miho ima karakter, ali narcisoidnog idiota, taj bi o otvaranju konzerve pametova 2 sata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.