• ElDorado
    5.9k
    Ova nova emisija na maxtv totalka prazna. Laprdaju dva sata bezveze, pokusavaju ko neke fore bacat, nadmecu se ko zna vise besmislenih podataka iz proslosti, Kecman jebe po Dinamu i tak. Oni su zapravo samo komentatori tekmi, nekog analitickog znanja ni u tragovima.
  • Fatos Beqiraj
    163
    Kecman je daleko najdosadniji komentator, uz to ima najgluplje fore ikad.
  • mlinchica
    3.9k
    Pa ne širi priče već postavlja pitanje.Jaro

Hm, hm… ne bih se složila jer pitanje koje je postavio je:

…odakle ti luksuz (tu se valjda obraća nekom u klubu) da šikaniraš i gurneš u drugi plan Ronaela Pierra Gabriela?
    Na to mu netko dobaci da je bio ozlijeđen, na što sarkastično nekaj iskomentira “da, da” i između ostalog, nastavi s tvrdnjom “… vrlo je neodgovorno takvog se beka riješiti…”.

Meni ovo zvuči kao gotova priča, igrač je šikaniran od strane Bobana/Kove/stožera/kluba općenito, ne znam, nije precizirao. Krivac je po njemu samo jedna strana.

Mi se ovdje pitamo o čemu se radi, ali on se ne pita nego daje zaključak i proziva ljude u klubu za neodgovornost i šikaniranje.

Ima li on neke informacije koje mi nemamo? Moguće.
    Ali ne znam kaj je mislio postići ovakvom izjavom osim toga da u javnost plasira negativnu priču jer “šikaniranje” igrača je negativna priča.

Znam da Ljubić ima dosta obožavatelja, vjerojatno i frendova ovdje, a možda je i sam aktivan ali valjda ga se smije nekad i kritizirati, baš zato kaj se uvijek ističe da se radi o velikom Dinamovcu.
    Ne poznajem ga, a komentiram samo izjave koje daje javno, kao sportski komentator ili dio podcasta za široke mase.

Moguće da je kasnije dodao nekaj kaj nisam ulovila jer sam zaustavila nakon kaj se Kecman posprdao s Dinamom u “hahaha ligom za ostanak hahaha”… pa me možete slobodno demantirati.

I da, u glavnom prednjem kadru s pogledom na njih i taj studio, vide se istaknuti grbovi ajduka i Rijeke, dok se Dinamov vidi tek kad se prebaci kadar samo na Ljubića. Šarmantno :blush:
  • Sajla
    13.2k
    Pa ne širi priče već postavlja pitanje.Jaro

aha. pitanje koje me podsjeća na ono kad je Šešelj pitao suca u Haagu da mu odgovori sa da ili ne: "znaju li vaši kod kuće da ste peder?" - to nije pitanje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.